patsi Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα σας. Έκλεισα για διακοπές στη Θάσο και σκέφτομαι να νοικιάσω αμάξι προκειμένου να γυρίσω όσο το δυνατόν περισσότερες παραλίες.Είμαι από Θεσσαλονίκη και σκεφτόμουν αν συμφέρει να το νοικιάσω από εδώ(Θεσσαλονίκη) ή στη Θάσο αφού φτάσω.Κατέληξα πως καλύτερα να το νοικιάσω εκεί αφού γλυτώνω βενζίνες εισιτήρια πλοίου και πιθανόν μια μέρα ενοικίασης.Απ το λίγο που κοίταξα στις εταιρίες για ένα μικρό δεν το γλυτώνω το 200αρι για 6-7 μέρες.Μήπως έχει κάποιος να προτείνει κάποια εταιρία καλή;Και κατά προτίμηση φτηνή
skipperas Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 εννοείται πως το νοικιάζεις εκεί,δε τίθεται θέμα συζήτησης! το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις με τη σειρά τα μαγαζιά να δεις ποιό έχει τις χαμηλότερες τιμές! Οι τιμές εκεί γύρω στα 25-30+ θα παίζουν,εξαρτάται και το αμάξι! Απλά αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι όσο πιο γνωστή εταιρία τόσο πιο ακριβά.Αν πας σ´εναν του νησιού τυχαίο,ίσως βρεια φθηνότερα,ρισκάροντας βέβαια σε ποιότητα!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Απ οσο το εχω ψαξει για το δικο μου νησι (Ναξος): Ειλικρινα η καλυτερη τιμη που πετυχα για μια βδομαδα (του Αυγουστου ομως) ηταν στα 250 ευρω με: Παραδοση και παραλαβη του αμαξιου στο λιμανι. Αυτοκινητο Matiz ή ομοιο, 800-1000 κυβικα, με a/c. Ασφαλεια για φθορες τριτων. Χωρις: Ραδιο/cd. Βενζινη πληρωνω εγω. Οποιοδηποτε προστιμο πληρωνω εγω. Να φανταστεις οι τιμες κυμαινονται στα 40 (!) ευρω τη μερα, με μια εκπτωση για μια εβδομαδα ~10%. Αν πηγαινες Μαϊο, η τιμη για τις ιδιες υπηρεσιες ειναι ~20 ευρω τη μερα!! Υποψην: Μπορεις να μετακινεισαι μονο στη Θασο/Θεσσαλονικη, όπου το εχεις νοικιασει. Για να ταξιδεψεις με πλοιο με αυτο, χρειαζεται εγγραφη αδεια. Συμπερασμα: Για εως το πολυ 3-4 μερες νοικιαζεις. Για παραπανω συμφερει να παρεις το δικο σου, αυτο εξαρταται βεβαια κυριως απο το κοστος των εισιτηριων.
patsi Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Και γω μάλλον σε αυτή τη λύση καταλήγω.Δηλαδή να νοικιάσω 3-4 μέρες(άνετα γυρίζω το νησί)και τις υπόλοιπες στην παραλία του ξενοδοχείου,Σκάλα Ποταμιάς που έχω ακούσει και τα καλύτερα για την περιοχή.Και όντως ισχύει αυτό που είπες φίλε όσο πιο γνωστή τόσο ποιο ακριβή.Οπότε βόλτα στα καταστήματα εκεί και παίρνω κάτι φτηνό για 3 ημέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.