kenmitsakos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Εδω να πο πως να φλασαρεται το κινητο σας blade , πως να το αναβαθμίσεται σε android 2.2 official froyo τις wind με 512 ΜΒ ram με μονο μερικα κλικ ΟΔΗΓΙΕΣ οι παρακατω οδηγιες ειναι αν δεν εχεται πειραξει το κινητο σας καθολου δηλαδη δεν του εχεται κανει φλασαρισμα δηλαδη να του περασεται καποιο παρομοιο προγραμμα clockword Αν το εχεται φλασαρι τοτε φορτωνεται αυτο το αρχειο στο clockword εδω περνοντας το στην sdcard , οταν ολοκληροφη η διαδικασια καντε τα παρακατω βηματα . Αν δεν εχεται κανει τιποτα απο τα παραπανω βηματα ξεκινηστε κατευθυαν απο τα παρακατω βηματα . Κατεβάστε το αρχείο. Το αποσυμπιέζεται σε κάποιο folder στο PC σας ανοίγετε το blade κρατώντας πατημένο το (volume-). Όταν δείτε στην οθόνη του κινητού το FTM, τότε μπορείτε να το συνδέσετε με το PC. Από το PC, πάτε στον φάκελο που κάνατε αποσυμπίεση το αρχείο που κατεβάσατε, και τρέχετε το download_nochecksGen2.exe. Θα δείτε την παρακάτω εικόνα, και θα πατήσετε ΟΚ όσες φορές εμφανιστεί. Αμέσως μετά θα δείτε το παρακάτω παράθυρο, το οποίο έχει πλέον την επιλογή "start" ενεργοποιημένη. Πατήστε το start και περιμένετε. ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ USB ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΟΣΟ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ. Το κινητό θα κλείσει αυτόματα, θα ξεκινήσει ξανά, η διαδικασία θα μείνει κολλημένη για κάποια δευτερόλεπτα στο 4%, θα συνεχίσει, μετά θα εμφανιστεί στο 98% το CWM στο κινητό, θα μείνει για λίγο στο 98% και μετά θα συνεχίσει, ώστε μετά από 3 λεπτά περίπου συνολικά να ολοκληρώσει, δίνοντας το παρακάτω παράθυρο. Όταν δείτε αυτό το παράθυρο βγάλτε το κινητό από το USB και πατήστε την επιλογή reboot από το κινητό (επιλέξτε reboot με τα volume+ και volume- και πατήστε το πλήκτρο home στο κινητό. Το κινητό θα κάνει reboot, και θα έχετε πλέον τη stock wind 2.2 froyo, με 512ΜΒ ξεκλείδωτα, και μάλιστα με το CWM έτοιμο για δοκιμές οδηγιες τις πηρα απο το myphone.gr
kenmitsakos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 οδηγιες για ROOT γαι να κανουμε root το κινητο κατεβαζουμε αυτο εδω το αρχειο το περναμε στην καρτα μας και το εγκαθηστουμε εδω υπαρχει ενα βιντεακι για βοηθεια . http://www.youtube.com/watch?v=9GW_sHpOF5E εμεις το κανουμε εγκατασταση και επειλεγουμε permanent root δηλαδη να γινει για παντα root μεχρι να πατησουμε το un-root ενω το temporary root θα κανουμε το κινητο μας root μεχρι να κλειση .
kenmitsakos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 οδηγος αλλαγης ρομ για να αλλαξεται ρομ στο κινητο σας πρωτον πρεπει να εχεται κανει το κινητο σας root. Λοιπων κατεβαζεται απο market το rom manager του δεινεται τα δεικεοματα super user αν σας τα ζειταη μετα πατατε το flash clockrkmod recovery επειλεγεται το μοντελο του κινητο ZTE blade . οταν ολοκληροθη η φορτωση τοτε πατατε Download ROM και επειλεγεται CyanogenMod την τελευτεα εκδοση -> download τσεκαρουμε το google Apps και αρχειζει να φορτωνει οταν ολοκληροθει παταμε μαρκαρουμε μονο το wipe Data and cache και τοτε ανει επανακκηνιση το κινητο μπενει στο clockword και φορτωνει την ρομ οταν ολοκληροθει θα εχεται την 2.3 εκδοση http://www.youtube.com/watch?v=XZ9VgyaIT4w&playnext=1&list=PLBEC4A56FCBA62D81 πληρεσ οδηγος
Dbzakias2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 οδηγος αλλαγης ρομ για να αλλαξεται ρομ στο κινητο σας πρωτον πρεπει να εχεται κανει το κινητο σας root. Λοιπων κατεβαζεται απο market το rom manager του δεινεται τα δεικεοματα super user αν σας τα ζειταη μετα πατατε το flash clockrkmod recovery επειλεγεται το μοντελο του κινητο ZTE blade . οταν ολοκληροθη η φορτωση τοτε πατατε Download ROM και επειλεγεται CyanogenMod την τελευτεα εκδοση -> download τσεκαρουμε το google Apps και αρχειζει να φορτωνει οταν ολοκληροθει παταμε μαρκαρουμε μονο το wipe Data and cache και τοτε ανει επανακκηνιση το κινητο μπενει στο clockword και φορτωνει την ρομ οταν ολοκληροθει θα εχεται την 2.3 εκδοση http://www.youtube.com/watch?v=XZ9VgyaIT4w&playnext=1&list=PLBEC4A56FCBA62D81 πληρεσ οδηγος δλδ δεν μπορω να μαρκαρω και το back up σε περιπτωση που χρειαστει; και 2 ακομα πραγματα (ειμαι ενοχλητικός) 1. η τελευταια εκδοση αυτης της custom rom ξεκλειδωνει και τα 512 mb ram; 2. λειτουργει αυτη η διαδικασια για τα gen 2 blade με την 2.2 official;
kenmitsakos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Το back up δεν το χανεις αν δεν το σβεισης - κανεις διαμορφωσης της καρτα μπωρεις να το κρατησεις στον υπολογιστη σου τον φακελο ο οποιος βρεισκεται clockword -> back up -> "και σαν ονομα εχει την ημερομηνια δημιουργειας back up" Τα 512 εχουν ξεκλειδωθει απο την αρχει και δεν εχεις προβλημα μετα μενουν Ολοι αυτην την διαδικασεια την εχω δοκιμασει στο κινητο μου Αν θες μπωρεις να δεις εδω καλογραμμενος ο οδηγος . Φυσικα και δεν εισαι ενοχλητικός , ερωτησεις κανεις που δεν ξερεις και εμενα δεν μου ηρθα ουρανοκατεβατα
Dbzakias2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Το back up δεν το χανεις αν δεν το σβεισης - κανεις διαμορφωσης της καρτα μπωρεις να το κρατησεις στον υπολογιστη σου τον φακελο ο οποιος βρεισκεται clockword -> back up -> "και σαν ονομα εχει την ημερομηνια δημιουργειας back up" Τα 512 εχουν ξεκλειδωθει απο την αρχει και δεν εχεις προβλημα μετα μενουν Ολοι αυτην την διαδικασεια την εχω δοκιμασει στο κινητο μου Αν θες μπωρεις να δεις εδω καλογραμμενος ο οδηγος . Φυσικα και δεν εισαι ενοχλητικός , ερωτησεις κανεις που δεν ξερεις και εμενα δεν μου ηρθα ουρανοκατεβατα ναι αλλα αυτο (με την custom rom + με τα 512mb ram) ειναι για τα gen1 κινητα, οποτε ρωταω αν για τα gen2 blade ξεκλειδωνονται αυτοματα τα 512mb με την εγκατασταση της custom rom. και για να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση σε περιπτωση που χρειαστω την εγγυηση τι κανω; απλα καθως κανω εγκατασταση την custom rom επιλεγω install from sd card και βαζω το back up μου;
kenmitsakos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 ναι αλλα αυτο (με την custom rom + με τα 512mb ram) ειναι για τα gen1 κινητα, οποτε ρωταω αν για τα gen2 blade ξεκλειδωνονται αυτοματα τα 512mb με την εγκατασταση της custom rom. και για να το επαναφερω στην αρχικη του κατασταση σε περιπτωση που χρειαστω την εγγυηση τι κανω; απλα καθως κανω εγκατασταση την custom rom επιλεγω install from sd card και βαζω το back up μου; αυτο ειναι για τα κινητα gen1. δεν ειμαι σίγουρος για τα gen2 αν ισχυει . οχι φορτωνης κατευθείαν αυτο το αρχειο ππου δεινω στην αρχει costom rom λεγεται .
Dbzakias2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 αυτο ειναι για τα κινητα gen1. δεν ειμαι σίγουρος για τα gen2 αν ισχυει . οχι φορτωνης κατευθείαν αυτο το αρχειο ππου δεινω στην αρχει costom rom λεγεται . εγω λεω για επαναφορα της official rom ή αλλιως εγοστασιακης rom
kenmitsakos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 εγω λεω για επαναφορα της official rom ή αλλιως εγοστασιακης rom αυτη ειναι η εργοστασιακη rom η οποιο επαναφερει και μυνημα το FTW .
Dbzakias2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 αυτη ειναι η εργοστασιακη rom η οποιο επαναφερει και μυνημα το FTW . yep αλλα εννοω ξανακλειδωνοντας τα 512mb ram ετσι ωστε να ισχύει παλι η εγγύηση...
kenmitsakos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 yep αλλα εννοω ξανακλειδωνοντας τα 512mb ram ετσι ωστε να ισχύει παλι η εγγύηση... ναι βεβαιως κανεις δεν καταλαβαινει τιποτα
kenmitsakos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 με την επισημη η μπαταρια κραταει πιο πολυ? το ειδιο γρηγορα πεφτη
kenmitsakos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 τελεικα για επαναφορα του κινητου ετσι οπως το πηρες ειναι αλλος τροπος θα το αναφερω οταν το δοκιμασω στο κινητο μου πρωτα. Αυτο το αρχειο που σου δεινω απλος αφαιρει το clockword δεν το κανει gen1 αλλα υπαρχει τροπος.
kenmitsakos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 αν θελεται τα μετα τρεψεται το κινητο σας απο gen2 σε gen1 τοτε μπεικε στον πληρη οδηγο που βρεισκεται στο wiki.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.