Προς το περιεχόμενο

windows 7 προβληματα

killez2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσοι εχετε κάνει αναβάθμηση των windows vista se 7 στο pc σας αντιμετωπιζετε προβληματα με το ιντερνετ?

Πρεπει να φτεει η motherboard!

Δημοσ.

Κοιτα βαριεμε τωρα να γραφω τα του pc μου αλλα μολις τωρα εβαλα τα vista kαι παει μια χαρα.Παρολα αυτα δεν τιθετε θέμα σύγρισης μεταξυ vista kai 7. Ta VISTA είναι πιο αργα απο το replay.ΤΕΛΟΣ παντων το pc εχει καλα χαρακτηριστηκά όχι ομως η Motherboard mou (G31). Τα drivers thw den ta διαωαζουν τα 7. Εγω πάντος καταλαβα οτι ήταν φτεξιμο των windows meta απο 1 χρονο χρησης τουσ.(για εμένα τα 7 ειναι οτι καλύτερο υπαρχει τωρα!)

ΕΧω βαλει drivers αλλα τιποτα. Τελος παντων δεν πειραζει εχασα τα 7 :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• Moderators
Δημοσ.

Κοιτα βαριεμε τωρα να γραφω τα του pc μου

δεν πειραζει!

Απορω γιατι ξεκινησες το thread...huh.gif

Δημοσ.

Ρε παιδια ηρεμηστε! Οντως εχουν θεμα τα 7 με το G31 mobo. Αν κανετε μια αναζητηση για PEBCAK για το G31 θα το βρειτε ;)

Δημοσ.

άνοιξα άλλο τοπικ με πιο αναλυτικό το προβλημά μου

Ρε παιδια ηρεμηστε! Οντως εχουν θεμα τα 7 με το G31 mobo. Αν κανετε μια αναζητηση για PEBCAK για το G31 θα το βρειτε ;)

αδερφέ υπάρχει καμία λύση αν θες δες αναλυτικά το προβλημά μου εδώ http://www.insomnia.gr/topic/411595-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b2%ce%bb%ce%b7%ce%bc%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%b9%ce%bd%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%ad%cf%84/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...