Προς το περιεχόμενο

Προβληματα με ASUS P5W Dh Deluxe

driftingcris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια κατι αλλο. Drivers δεν δουλευουν στα 7αρια :(

Κατευασα απο το site της asus αυτα για Vista 32bit

ναι δεν ειχαν υποστηριξη για 7αρια

αλλα εδω που τα λεμε δε χρειαστηκε και καποιος driver τα 7αρια τα βρηκαν ολα μονα τους

το μονο driver που εβαλα ειναι αυτον για τη καρτα ηχου

ειναι απο την καινουρια μου μητρικη, αλλα και η καινουρια εχει την ιδια καρτα με την παλια :P

(διαφερουν λιγο, ο ιδιος driver παντως για τα 7αρια δουλευει εξισου καλα και στις 2 μητρικες)

σου λινκαρω τη πιο προσφατη εκδοση (εγω εχω πιο προηγουμενη) , αλλα λογικα θα παιζει κι αυτη μπομπα

δε χρειαζεσαι κατι αλλο, wifi κτλ δουλευουν τελεια με drivers που βρισκουν μονα τους τα 7αρια

(δεν ξερω αν θες driver για το τηλεκοντρολ , αλλα αυτο δε το χρησιμοποιησα ποτε μιας και παντα ειχα ασυρματο ποντικι)

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βασικα ο ηχος δουλυει αλλα θα τα περσω.. :P

Τα drivers του wifi εγω τα περασα, δεν τα ειχε

Για δες στην φωτο τι μου λειπει και πες μου αν σου ελειπε και εσενα

Ειναι απο καποιο chipset αν δεν κανω λαθος ε?

post-200597-0-26421300-1308417052_thumb.jpg

Δημοσ.

ναι ηχο ειχε, αλλα ειχα συνηθισει τον driver της realtek για να ρυθμιζω τα 5.1 και αυτος δουλεψε

δυστυχως το μηχανημα τωρα ειναι στη κοπελα μου, αλλα απο οσο θυμαμαι δεν μου εβγαζε κατι στο device manager

θα το ξανακοιταξω καλου κακου οταν ξαναπαω σπιτι της, αλλα λογικα θα το ειχα προσεξει γιατι παντα ελεγχω αν εχουν εγκατασταθει ολα

ξανακανε παντως check for updates και κοιτα και στα optionals αν υπαρχει κατι ,γιατι εκει σκανε κατι προστυχα μερικες φορες

γενικα τα 7αρια (64 bit) σε παλιο hw μου τα εχουν βρει ολα μεχρι τωρα (μονο στο λαπτοπ μου εβγαζε κατι κουλα, αλλα τελικα ηθελε ενα bios update για να τα δειχνει ουσιαστικα καλα στο device manager και σταματησει να μου βγαζει μηνυμα να κανω remove το σκληρο στη taskbar :lol: κατα τα αλλα ουτε κι εκει ειχα ουσιαστικο θεμα, ολα καλα δουλευαν )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...