rafail1994 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δοκίμασε να δεις αν δεν γίνεται δεν θα σε αφήνει
driftingcris Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 οκ :cry: Εβαλα το 3001 και κανει τα ιδια
rafail1994 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Οι αισθητήρες είναι διαβάζουν ότι θέλουν τώρα αν παταει καλα η ψήκτρα μην ανησυχείς
driftingcris Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μια χαρα παταει. Λες να βαλω αυτο που ειχε πριν? Να βαλω αυτο που ζητα για q6600?
rafail1994 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Αν θέλεις δοκίμασε και καμιά ποιο παλιά έκδοση η αλλιώς περίμενε της καινούριες version
driftingcris Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Βαζω καμια 2500 η κτι τετοιο Sorry για το τελιως μα τελιως ασχετο, q6600 vs q8300 Κατι τελευταιο και σοβαρο. Εγω τωρα το δουλευω ανετε και κανονικα? Αν βγαλω και ξαναβαλω το cpu ola ok λες? Νταξ παιδια! Εκανα ενα clear cmos και εβγαλα-εβαλα ram και δουλευει κανονικα!
Dbzakias2 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Λοιποοον... Την αναβουμε με τον δικο του e6400 και την 9500 του και αναβει. Παμε σπιτι μου. Βαζω πανω τον q6600 και την 5550 μου με dvi. Δεν αναβει. Δοκιμαζουμε απ'ολα! Clear Cmos, αλαγη στις ραμ σε ολα τα socket. Τιποτα. Παμε σπιτι του. Βαζουμε δικες του ραμ και παλι τα ιδια. Βαζουμε τον e6400 του, και παλι τιποτα. Βαζουμε τις ραμ μου, και την 9500 του με vga. Αναβει! Βαζουμε την 5550 μου με vga. Αναβει! Παμε σπιτι μου. Βαζω την 5550 με dvi και δεν αναβει. Βαζουμε με Vga Και αναβει. Μετα με dvi Αναβει! Θα τρελαθω! τιποτα δεν καταλαβα αλλα εντάξει σε συγχωρώ...
TheDevilMayCare Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Βαζω καμια 2500 η κτι τετοιο Sorry για το τελιως μα τελιως ασχετο, q6600 vs q8300 Κατι τελευταιο και σοβαρο. Εγω τωρα το δουλευω ανετε και κανονικα? Αν βγαλω και ξαναβαλω το cpu ola ok λες? Νταξ παιδια! Εκανα ενα clear cmos και εβγαλα-εβαλα ram και δουλευει κανονικα! Καλυτερα Q6600, αν θελεις να τον ανεβασεις με αυτη τη μητρικη, αν οχι ο Q8300 θα ειναι λιγοτερο ενεργοβορος & πιο "κρυος" Μην τη ζοριζεις πολυ με το βαλε-βγαλε bios, κρατησε το τελευταιο σταθερο, και παντα κανε clear cmos & load setup/bios defaults μετα απο αλλαγη του! Και οι Ε6400, Ε2180 ειναι ok, μα αρκετα αδυναμοι @ stock συχνοτητες τους..
qsis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 ευχαριστω ραφαηλ ισως ειναι καιρος να αναβαθμισω και το δικο μου που ειναι απο το 2006 μεσα αχααχα απλα δεν ειχε τυχει ποτε να το πειραξω μιας και δουλευει η μητρικη μου... αυτο που λενε αφου δουλευε τι ηθελες και το πειραξες; αυτη τη μητρικη (οπως και ολες αλλωστε) την αναβαθμιζα απο το σχετικο προγραμματακι απο τα windows μια φορα μονο εβαλα δισκετα για να παω σε προηγουμενη εκδοση μπας και μου λυθουν τα καποια προβληματα τωρα που το θυμαμαι πολυ με ειχε ταλαιπωρησει αυτη η %$@#μητρικη , τουλαχιστον ζει ακομα
TheDevilMayCare Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 3x P5wDh Deluxe περασαν απο τα χερια μου: ζουν & βασιλευουν μεχρι τωρα, μια χαρα μητρικη ειναι & με ορισμενα φοβερα features (για την εποχη τους) Καποιες "παραξενιες" -π.χ. με 45nm cpus, ή Win 7, κ.λπ.- υπαρχουν βεβαια, αλλα αν μαθεις τι να αποφυγεις ολα καλα: δεν ηταν τυχαια 'Top' παλιοτερα!
qsis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 ναι ηταν τοπ και ειχε μερικα ωραια χαρακτηριστικα (πχ το wifi μου χε φανει εξαιρετικα χρησιμο ) , αλλα στον τομεα o/c δεν ηταν και οτι καλυτερο.. τα πολλα θεματακια σε μενα αρχισαν οταν γεμισα ολα τα slots των μνημων για να χω 4 GB εκει αρχισε να γινεται ψιλοχαμος και σε τελειως ακυρες φασεις (πχ αν εβαζα πολλα torrent να κατεβουν ) ειχα bsod ενω στα διαφορα linpack, memtest , οcct δεν ειχα θεμα ακομα και σημερα που εχω δωσει ολο το παλιο συστημα στη κοπελα μου και το χω γυρισει σε στοκ ρυθμισεις βλεπει η κακομοιρα που και που overclocking failed κατα το boot (αυτο βεβαια γινεται σε πολλες asus συχνα πυκνα ) , χωρις κανενα απολυτως λογο η τωρινη μου μητρικη αν και φθηνιαρα δε με ταλαιπωρησε ουτε λιγο, 3 μερες ασχοληθηκα μαζι της και αυτο ηταν ολο δεν ειχα ποτε το παραμικρο βεβαια υπαρχει μια σεβαστη διαφορα ετων και chipset (τα p45 και p55 που βγηκαν στη συνεχεια ηταν πολυ καλυτερα σε τετοια θεματα) , αλλα οπως και να χει το αποτελεσμα κοιταω. καλη μητρικη , αλλα για τα λεφτα που εκανε θα περιμενα περισσοτερα YΓ στα 7αρια δεν ειχα κανενα θεμα να σου πω την αληθεια , ολα δουλεψαν ρολοι , το μονο που δεν εβρισκα ειναι driver για την καρτα ηχου , αλλα επειδη παρατηρησα οτι η καρτα ειναι η ιδια με την τωρινη μου στη ud3r , εβαλα τον driver απο το site της gigabyte και δουλεψε μια χαρα
driftingcris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Τι έγινε έκανες τίποτα ; Σορυ που αργισα αλλα, δεν μπορουσα να βαλω windows Και το τροφοδοτικο του netbook τα τιναξε....... Τελικα, αν εβγαλες ακρη πανω το εκανα να δουλευει ρολοι με το βαλε-βγαλε ραμ και clear cmos.... Μετα ομως μου το ξαναεκανε μολις εβαλα φουρφουρι στο κουτι. Εβαλα εβγαλα ραμ και τωρα ολα οκ. Βασικα ειναι λογικο αυτο με τις ραμ? αυτη τη μητρικη (οπως και ολες αλλωστε) την αναβαθμιζα απο το σχετικο προγραμματακι απο τα windows μια φορα μονο εβαλα δισκετα για να παω σε προηγουμενη εκδοση μπας και μου λυθουν τα καποια προβληματα τωρα που το θυμαμαι πολυ με ειχε ταλαιπωρησει αυτη η %$@#μητρικη , τουλαχιστον ζει ακομα Εμενα να δεις... Μου εσπασε τα @@..... Εμπενε σε xp και μετα απο repair και στα 7αρια... Μετα ξαφνικα δεν μπενει σε κανενα.. Κανω boot from cd για να κανω εγγαταστα. Δεν μου βλεπει σκληρο, σε καμια θυρα sata.... Μετα απο 1000+2 αλλα πραματα ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!!!!!! Yeah!
qsis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 ναι για καποιο λογο στο τελος παντα τα καταφερνεις μαζι της , απλα πρεπει να ζησεις και λιγη περιπετεια
driftingcris Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Παιδια κατι αλλο. Drivers δεν δουλευουν στα 7αρια Κατευασα απο το site της asus αυτα για Vista 32bit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.