Προς το περιεχόμενο

Προβληματα με ASUS P5W Dh Deluxe

driftingcris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..........

Πηρα μεταχειρισμενη απο ενα φιλαρακι μια Asus P5W Dh Deluxe. Να πω πριν απο ολα στον Θανο που θα μου πει να παρω ενα καλο τροφοδοτικο και καρτα γραφικων οτι αυτα θα τα παρω πιο μετα απο visio :rolleyes:

Λοιπον. Κατσαμε μαζι να την βαλουμε. Αν θυμαστε ειχα κανει ενα θεμα για προβλημα με τα slot των ram στην ιδια Mobo και τελικα δεν εχει το πιο προσφατο bios .... :rolleyes:

Λοιποοον... Την αναβουμε με τον δικο του e6400 και την 9500 του και αναβει. Παμε σπιτι μου. Βαζω πανω τον q6600 και την 5550 μου με dvi. Δεν αναβει. Δοκιμαζουμε απ'ολα! Clear Cmos, αλαγη στις ραμ σε ολα τα socket. Τιποτα. Παμε σπιτι του. Βαζουμε δικες του ραμ και παλι τα ιδια. Βαζουμε τον e6400 του, και παλι τιποτα. Βαζουμε τις ραμ μου, και την 9500 του με vga. Αναβει! Βαζουμε την 5550 μου με vga. Αναβει! Παμε σπιτι μου. Βαζω την 5550 με dvi και δεν αναβει. Βαζουμε με Vga Και αναβει. Μετα με dvi Αναβει! Θα τρελαθω! :mad:

Ερωτιση 1η. Ειναι λογικο αυτο???

Μετα. Βαζουμε πανω τον q6600 Μου. Αναβει, και μετα το post πεταει αυτο το μηνιμα: Intel CPU uCode Loading Error........

Βαζουμε τον e6400 του και τιποτα. Βαζω defaults στο bios. Παλι τα ιδια. Βαζουμε τον παλιο του Pentium Dual Core E2180 και κανει αυτο που κανει με τον quad.......

Θελω το πιο προσφατο bios? Αν ναι πως το κανω εγκατασταση, και μπορω να το γραψω σε dvd αντι για cd?

Αυτα.............

Ευχαριστωωωωωωωωωωωω..................

• Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η μητρική υποστηρίζει μια χαρά και τους δυο επεξεργαστές μάλλον απο της πολλές βόλτες την αρρώστησες την καημένη .

Τώρα δουλεύει κανονικά;

Δημοσ.

Δουλευει αλλα μου βγαζει εκεινο το μηνημα μετα το Post. Στα 7 δεν μπενει, πεταει μπλε οθονη και στα Xp μπενει. Βασικα ετσι και αλλιως θα κανω format για τα 7 μετα αρα οκ...

Αυτο που με νιαζει ειναι για το μηνημα μετα το Post. Σημενει κατι?

Δημοσ.

για τον q6600 Θες bios 2205 και μεταγενεστερο το ιδιο για για τον E2180

bios update κανεις μονο μεσω δισκετας.

Aν φορουσε τον 6400 τοτε εχει πολυ παλιο bios Και ισως απο εκει ειναι το προβλημα σου!

Δημοσ.

Ναι, αλλα βλεπει 4mb l2 cache. Ο επεξεργαστης μου παντου γραφει 2x4mb l2 cache... Η παλια μου ελεγε 8mb....

Bios Update πως κανω? :rolleyes:

Ναι φοραει ενα 1xxx........ :rolleyes:

Ειχα δει οτι μπορω και απο cd Να κανω Update.......

Δημοσ.

Να καταλάβω δηλαδή. Δεν έχεις ούτε CD/DVD στο σύστημα, ούτε FDD, ούτε στικάκι?

Και θες να κάνεις τελικά Bios Update με το PSP?!!!

Έχεις πάει τόσες φορές για να δοκιμάσεις την Mobo στον φίλο σου. Δεν πας ακόμα μια φορά να της κάνεις κι ένα update?

Δημοσ.

Να καταλάβω δηλαδή. Δεν έχεις ούτε CD/DVD στο σύστημα, ούτε FDD, ούτε στικάκι?

Και θες να κάνεις τελικά Bios Update με το PSP?!!!

Έχεις πάει τόσες φορές για να δοκιμάσεις την Mobo στον φίλο σου. Δεν πας ακόμα μια φορά να της κάνεις κι ένα update?

CD ειχα δοκιμασει το τελευταιο μου, αλλα το ριμαξα. DVD εχω, δισκετα εψαξα και βρικα μονο μια σπασμενη. Μενω σε χωριο και δεν εχει κανενα καταστημα που να πουλαει... Στικακι ειχα ενα 4αρι αλλα το εσπασα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Δημοσ.

CD ειχα δοκιμασει το τελευταιο μου, αλλα το ριμαξα. DVD εχω, δισκετα εψαξα και βρικα μονο μια σπασμενη. Μενω σε χωριο και δεν εχει κανενα καταστημα που να πουλαει... Στικακι ειχα ενα 4αρι αλλα το εσπασα :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Και μετά θέλεις να δουλεύει η μητρική :devil: :lol: :lol: .

Το bios update το κανείς σε dos θα σου βγάλει μια λίστα για να επιλέξεις που υπάρχουν τα αρχεία για το bios update

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...