-nick- Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ποιος psychedelας που σεβεται τον εαυτο του θα παει να ακουσει AsStrix?
caution Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ειλικρινά συγνώμη για την ειρωνεία - αλλά ρε ΄συ σε βλέπω επιμένεις και απλά I can't help it... Η Πλάκα είναι ότι το Σάββατο παίζει να περάσω από Ammos, θα πάρω μαζί μου 2 ευρώ να είμαι άνετος ( ...στο είπα, "I can't help it", μην στραβώνεις ) Όσο για την cyber-police μπορεί να πάρει τις μπάλες, συζήτηση κάνουμε και όλες οι συζητήσεις είναι νόμιμες. Οι πράξεις ελέγχονται
Kakashi Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Ποιος psychedelας που σεβεται τον εαυτο του θα παει να ακουσει AsStrix? +φωνώ απλά δεν έχει και τπτ άλλο.. Ειλικρινά συγνώμη για την ειρωνεία - αλλά ρε ΄συ σε βλέπω επιμένεις και απλά I can't help it... Η Πλάκα είναι ότι το Σάββατο παίζει να περάσω από Ammos, θα πάρω μαζί μου 2 ευρώ να είμαι άνετος ( ...στο είπα, "I can't help it", μην στραβώνεις ) Όσο για την cyber-police μπορεί να πάρει τις μπάλες, συζήτηση κάνουμε και όλες οι συζητήσεις είναι νόμιμες. Οι πράξεις ελέγχονται Φίλε οκ δε παίζει θέμα, δε στραβώνω ποτέ, ειδικά απο το net αλλά γενικά δεν έχω κανένα λόγο να κοροιδέψω. Αν όντως είναι να έρθεις στείλε μου πμ και θα τα υπόλοιπα θα τα δείς απο κοντά. Πάρε κανα 5e καλύτερα γτ θα έχει και κοκορέτσια! (πλάκα αυτό)
Lolotetoios Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ψηνομαι να δω ενα θεμα nikoc89 εναντιον hackerw32
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 ψηνομαι να δω ενα θεμα nikoc89 εναντιον hackerw32 πφφφ ποιος είναι ο κύριος ?
nicoc89 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 καποιος που εχετε το ιδιο στυλ Θες να πεις ότι υπάρχει κάποιος που με αντιγραφεί ? :angry: :angry: :angry: :mad:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.