Προς το περιεχόμενο

κάνναβη και ερευνα

alexkoco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παραισθησιογόνο; :blink:

Απ'ολα λέμε!

While many drugs clearly fall into the category of either stimulant, depressant, or hallucinogen, cannabis exhibits a mix of all properties, perhaps leaning the most towards hallucinogenic or psychedelic properties, though with other effects quite pronounced as well. Though THC is typically considered the primary active component of the cannabis plant, various scientific studies have suggested that certain other cannabinoids like CBD may also play a significant role in its psychoactive effects.

:P

Δημοσ.

Αν ειναι να εθιστεις με κατι τουλαχιστον να αξιζει τον κοπο.. :-)

Μια πολύ σωστή κουβέντα και από κάτω μια φωτογραφία ενός... ανθρώπου.

Anticlimax.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, φούντα aside, ξέρεις κανείς αν είναι πλέον παράνομη η μεφεδρόνη στην Ελλάδα; Είχα διαβάσει ότι η ΕΕ κλασικά είχε προτείνει να την βγάλει στην παρανομία, αλλά πέρασε κάτι τέτοιο στη χώρα μας;

Ξέρεις κανείς; :)

Δημοσ.

στην αγγλια πηγε class B αν δεν κανω λαθος, που σημαινει οτι σιγα σιγα θα απαγορευτει καθολικα. ποιος θαφησει την φουντα να πιασει την μεφεδρόνη ?? ξερεις ποσους θανατους μετρανε στην αγγλια απο αυτο το σκατοπραγμα?

Δημοσ.

Δεν είπα ρε bro να αφήσει την φούντα... Τα περί θανάτων είναι μεγάλη κουβέντα, με τους πολυτοξικομανεις που καταμετρούν ;)

Anyhow, εγώ απλά το νομικό πλαίσιο για την Ελλάδα θα ήθελα να ξέρω :)

Δημοσ.

Δεν περημενα να ξερει καποιος την μεφεδρονη στην ελλαδα!

Το εχω ψαξει παρα πολυ το θεμα και ειναι νομιμη (αν και το bzp ηταν παρανομο στην ελλαδα πριν γινει στην αγγλια) μεχρι και σημερα.

Επισης deactivateb στην αγγλια θανατος απο μεφεδρονη ηταν 2, και ηταν για τρομακτικη ποσοτητα ή για ενδοφλεβεια χρηση(που απο ακομα και με το νομιμο boom που ειχε στην αγγλια η μεφεδρονη, η ποιοτητα μεσω απο ασχετους μαλακες που απλα το ειδανε σαν ευκαιρια να βγαλουν λεφτα, ηταν σκατα).

Αρα ασε τους ποσους θανατους μετρανε, γιατι και ολες τις παρανομες ουσιες να βαλουμε μαζι, το αλκοολ και παλι δεν το φτανουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...