kostasant Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 όταν πάω να κάνω update κάποιες ενημερώσεις μου κολλάνε το laptop συγκεκριμένα είναι κάποιες ενημερώσεις που λένε για ασφάλεια των windows 7 64bit και μια που λέει για ασφάλεια του internet explorer 9 όταν πάω να τις εγκαταστήσω ζητά επανακινιση μετά κολλαει με της ώρες σε μια μπλε οθόνη που λέει :προετοιμασία εγκατάστασης των ενημερώσεων μην σβήνετε το PC μια φορά κόλλησε για κάνα 2ωρο και το έσβησα από το κουμπί... ρώταω...τι μπορώ να κάνω με τις ενημερώσεις μου κολλαει συχνά. το windows είναι γνήσια
kostasant Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 να απενεργοποιήσω τις αυτόματες ενημερώσεις η όχι.μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
aserprince Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δοκιμασε αλλων browser (ασε τον internet explorer). και οποιες ενημερωσεις κολλανε μην της κανεις update.
kostasant Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 χρησιμοποιω opera δεν κανω απο τοτε εννημερωσεις τις εχω αφησει αλλα παλυ κολαει οταν ανοιγει εκει που λοεει :καλως ορισατε
kostasant Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 εννοείς στις εφαρμογές που ανοίγουν κατά την εκκίνηση έτσι; ποιες να απενεργοποιήσω κ πως μπορώ να της σβησω από τι λίστα όσες μου δημιουργούν πρόβλημα;
aserprince Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δες εδω. http://www.ehow.com/how_4831800_disable-startup-items-using-msconfig.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.