Προς το περιεχόμενο

Μη εξυπηρέτηση από δημόσιο υπάλληλο

chris2060

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα,εκει ειναι πρωταθλητές έχουν μια μεσοκοπη να πούμε,για να απαντάει τα τηλέφωνα κ παράλληλα να εξυπηρετεί τους παριστάμενους στο Προξενείο κ σιγα μην δεις τηλεφωνο να απαντάει.Τώρα με τις περικοπές μάλλον την βάζουν κ φασινα να κάνει.Ελληνικό Προξενείο Λονδίνου....σουπεργουαου.Να το προτιμάται!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ναι έιναι καταπληκτικό, αυτούς είχα πάρει τηλέφωνο.

Στην Σκωτία δεν έχει προξενείο ακριβώς, αλλά μια πρόξενο(ή δεν ξέρω και εγώ τι είναι!) που πας σπίτι της για ότι θες. Αλλά κάνει συγκεκριμένα πράγματα μόνο. Καλά το πόσο χρεώνουν δεν το συζητώ. Ένας φίλος μου μισός Σκωτσέζος, μισός Έλληνας που δεν μιλά καλά Ελληνικά ήθελε απλά μια εξουσιοδότηση και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι και πλήρωσε 100 λίρες ή κάτι. Πήγα και εγώ και καλά σαν μεταφράστρια (ε τι, ολόκληρο proficiency έχω χαχα) και υπέγραψα ότι του τα μετάφρασα όλα και ξέρει τι υπογράφει. Εντωμεταξύ να έρχεται η κοπελίτσα που είχε για τις δουλειές του σπιτιού και να την ρωτά για το βραδινό και για το αν θα σφουγγαρίσει τώρα ή μετά.. Μεγάλες στιγμές ..

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Οι άνθρωποι δούλεψαν υπερεντατικά προκειμένου να εκλεγεί το βύσμα που τους διόρισε. Τώρα απλά γεύονται τους καρπούς του κόπου τους και εσείς αναιδέστατοι θέλετε να τους την χαλάσετε........τσκ τσκ τσκ που οδεύουμε;

Α ναι να μην ξεχάσω, υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουν...μούμπλε μούμπλε.......

σε ένα παράλληλο σύμπαν σε μια παράλληλη Ελλάδα :)

Μην το γελάς, δεν υπάρχουν θαρρείς δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουν νομίζεις;

Έχεις ακούσει τίποτα για τους "Συμβασιούχους" μήπως; :Ρ

Μια γνωστή στο μαγαζί που δουλεύω είναι στην Β Εφορία Ηρακλείου και μας είπε τις προάλλες (στο τσακ γλύτωσε τη χριστοπαναγία με τα εξαπτέρυγα) ότι είχε έναν τέτοιο πονοκέφαλο που δεν μπορούσε να σηκώσει ούτε το στυλό. :mad:

Τα συμπεράσματα για τα ζωντανά δικά σας.

Φυσικά υπάρχουν και λίγοι μόνιμοι που δουλεύουν πραγματικά, σοβαρά.

Δημοσ.

Φυσικά υπάρχουν και λίγοι μόνιμοι που δουλεύουν πραγματικά, σοβαρά.

Εντάξει υπάρχουν και είναι σαν τη μύγα μες στο γάλα. Κάνουν μπαμ από μακρυά.

Δημοσ.

δε θέλω να στεναχωρήσω κανέναν αλλά επειδή τυχαίνει να δουλεύω σε δημόσιο νοσοκομείο, αν μπορούσατε να ακούσετε κάποια από τα όσα απίστευτα ακούμε εκεί μέσα κάθε μέρα δεν θα το πιστεύατε! ο νεοελληνάρας είναι ανάγωγος, και αυτό ισχύει και για τους δημόσιους αλλά και για τους πολίτες. αν δεν το δεχόμαστε αυτό πιστεύω πως είμαστε μακριά απ΄την αλλαγή που χρειαζόμαστε.

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά δεν είναι δικαιολογία όμως το ότι οι περισσότεροι είναι έτσι. Κάτι πρέπει να γίνει. Πως την είδαν δηλαδή? Κάπου θα μπορούμε να απευθυνθούμε, αλλιώς δεν βλέπω κίνητρο να άλλαξουν τα πράγματα. Νέα παιδιά στην ανεργία και με όρεξη για δουλειά και αυτοί να πούμε κάθονται στην θεσούλα τους και παίρνουν και 1500 ευρώ το μήνα. Κάποιος θα πρέπει να τους ταρακουνήσει. Κάθε φορά μας παραπέμπουν σε άλλον υπάλληλο γιατι βαριούνται να κάνουν τι πιο φυσιολογικό? Την δουλειά τους. Και στο τέλος σου λέει έλα αύριο απλά και μόνο για σε ξεφορτωθούν. Είναι απίστευτο έχω εκνευριστεί πάρα πολύ. Όχι μόνο για το τηλέφωνο αλλά και για όλες τις άλλες φορές που δεν έχω εξυπηρετηθεί όπως θα έπρεπε.

Δημοσ.

δε θέλω να στεναχωρήσω κανέναν αλλά επειδή τυχαίνει να δουλεύω σε δημόσιο νοσοκομείο, αν μπορούσατε να ακούσετε κάποια από τα όσα απίστευτα ακούμε εκεί μέσα κάθε μέρα δεν θα το πιστεύατε! ο νεοελληνάρας είναι ανάγωγος, και αυτό ισχύει και για τους δημόσιους αλλά και για τους πολίτες. αν δεν το δεχόμαστε αυτό πιστεύω πως είμαστε μακριά απ΄την αλλαγή που χρειαζόμαστε.

Τα πες πολυ ωραια κουκλα μου.

+1

(το nick μαζι με το αβαταρ σου θυμιζει λιγο silent hill)

Δημοσ.

οταν θα φτιαξουν αυτα τα καθημερινα προβληματα και πεσουν οι τιμες προιοντων πρωτης αναγκης τοτε ναι θα μπορουμε να πουμε η Ελλαδα εχει αλλαξει.

Το καλυτερο ειναι οτι λενε ειναι 600χιλ δημοσιοι υπαλληλοι και παλι δηλωνουν οτι υπαρχουν πολλες κενες θεσεις...:P

Δημοσ.

πρώτα-πρώτα θα έπρεπε όταν απαντά κάποιος ΔΥ στο τηλέφωνο να λέει το όνομά του. επίσης όταν βρίσκεται στην εργασία του θα έπρεπε να φορά ένα καρτελάκι με το όνομα και τη φωτογραφία του. σας λέω από προσωπική εμπειρία (και έχω κάνει και στον ιδιωτικό τομέα) ότι οι περισσότεροι συμπεριφέρονται θεαματικά καλύτερα στον κόσμο όταν το κάνουν επώνυμα.

έπειτα δεν καταλαβαίνω γιατί ο καθένας από μας ανέχεται να βλέπει ΔΥ να καπνίζει ή να μιλά στο κινητό την ώρα που εργάζεται. γιατί ανεχόμαστε να υπάρχουν ακόμα στη χώρα μας υπηρεσίες ανοιχτές μόνο πρωινές ώρες (που για να πάει κανείς πρέπει και καλά να πάρει άδεια ή να την κάνει σκαστός απ΄τη δουλειά του). σκεφτείτε ωράρια στην επιθεώρηση εργασίας (!!!) 9.00 - 13.00

τέλος (να σας πω και εγώ τον πόνο μου) δεν υπάρχει ελπίδα όσο οι δημόσιες υπηρεσίες ''διοικούνται'' από άτομα ανίκανα. θα πρότεινα σε όλους την επόμενη φορά που θα εκνευριστούν με τον ΔΥ που θα έχουν μπροστά τους, να προσπαθήσουν να βρουν τον υπεύθυνο προϊστάμενό του ... 9 στις 10 φορές θα ανακαλύψουν ότι είναι σε άδεια και κάπως έτσι καταλήγει να την πληρώνει συνήθως εκείνος που είναι στη θέση του και όχι όποιος την έχει δει μάγκας και είναι στην παραλία. δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

Δημοσ.

Καλά και οι πολίτες δεν είναι και καλύτεροι. Επίσης, ένα μεγάλο ποσοστό των δημοσίων υπαλλήλων έχει βγει ήδη σε πρόωρη σύνταξη (λόγω πανικού) για να προλάβει τα νέα μέτρα.

Δημοσ.

αυτο ειναι δικαιολογια,οχι αιτιολογια για την συμπεριφορα των ΔΥ..

Δημοσ.

αυτο ειναι δικαιολογια,οχι αιτιολογια για την συμπεριφορα των ΔΥ..

φυσικά! η αιτία είναι βασικά μία: ότι βαριούνται! και είναι λογικό να νοιώθουν έτσι, αφού όσο ανεβαίνει κανείς ιεραρχικά τόσο κάθεται! η βαρεμάρα επιβραβεύεται!

Δημοσ.

Να μη στεναχωρήσουμε τους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά και μεις στον ιδιωτικό τομέα ερχόμαστε σε συνδιαλλαγή με περίεργους. Η διαφορά είναι ότι σκιζόμαστε να τους εξυπηρετήσουμε γιατί τους βλέπουμε σαν συνεργάτες/πελάτες. Δεν τους αντιμετωπίζουμε με αγένεια ούτε τους γράφουμε στα @@ μας.

Δημοσ.

Kακοι υπαλληλοι υπαρχουν στον ιδιωτικο τομεα επισης και αγενεις και απο ολα .Προσφατα μου ετυχε εν μεσω κρισης να μπω σε ζαχαροπλαστειο να παρω κατι για επισκεψη.Ερχεται μια ξινη μου λεει τι θα παρετε .Της λεω πολυ γλυκα ,πρωτη φορα ερχομαι μισο λεπτο να δω τι εχετε.Αν σας πω οτι εκανε εναν ασχημο μορφασμο ,εφυγε και δεν ξαναγυρισε;Το θεμα ειναι οτι στο συγκεκριμενο ζαχαροπλαστειο δεν θα ξαναπατησω .στην εφορια αν οεσεις σε τετοιο ... δεν μπορεις να μην ξαναπας.Αρα στον ιδιωτικο τομεα εχεις επιλογη στο δημοσιο οχι..

Δημοσ.

φυσικά! η αιτία είναι βασικά μία: ότι βαριούνται! και είναι λογικό να νοιώθουν έτσι, αφού όσο ανεβαίνει κανείς ιεραρχικά τόσο κάθεται! η βαρεμάρα επιβραβεύεται!

αν βαριουνται,υπαρχουν και αλλες δουλειες,λιγοτερες βαρετες,που τους περιμενουν. χωραφια,οικοδομες,σκαψιμο,αρμεγμα,κτλ

δουλειες που δεν θα αργησουν να κανουν,τωρα που θα ψηφιστει το μεσοπροθεσμο και θα αρχισουν οι απολυσεις/ιδιωτικοποιησεις.

ετσι δεν παει;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...