chris2060 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μπορεί κάποιος να μου πει τι μπορεί να γίνει με την περίπτωση των δημοσίων υπαλλήλων που δεν κάνουν καθόλου την δουλειά τους? Πήρα ένα τηλέφωνο να ζητήσω μια απλή πληροφορία και μου το έκλεισε στα μούτρα! Αν είναι δυνατόν! Αφού βέβαια πήρα 30 φορές μέχρι να το σηκώσει κάποιος. Που μπορείς να καταγγείλεις μια τέτοια περίπτωση? Και γενικώς τι μπορεί να γίνει? Δεν γίνεται να συμπεριφέρονται στον πολίτη με τόση αγένεια. Ποιοι νομίζουν ότι είναι? Και για να γίνω πιο σαφής, τηλεφώνησα στην περιφέρεια κεντρικής μακεδονίας(θεσσαλονίκη). Απορώ τα τηλέφωνα τι τα έχουν? Και ας τους κόψουν τα τηλέφωνα τελοσπάντων, τζάμπα λογαριασμούς πληρώνει το κράτος.
KilliK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 χα.αυτο δεν ειναι τιποτα. παντως αν θες να αλλαξει η κατασταση,περιμενε πρωτα ολοκληρωτικη διαλυση της ελλαδας και χτισιμο απο την αρχη η να ξυπνησει ο λαος πριν να ειναι αργα και να επαναστατησει αφου πρωτα ακολουθησει και ενας εμφυλιος. μεχρι τοτε δεν μπορεις να κανεις απολυτως τιποτα...
chris2060 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μα χρόνια τώρα το ίδιο βιολί. Όσο δεν τους επιβλέπει κανείς, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. Όλοι αυτοί πρέπει να φύγουν από τις θέσεις τους. Τι σημαίνει μονιμότητα?? Γιατι στο εξωτερικό αν φερθείς έτσι την έχεις βαμμένη. Πλήρωσα παράβολο και απαιτώ να γίνει αυτό για το οποίο πλήρωσα. Α και το αλλο που το πας? Που τους ζητας το όνομα και δεν σου το δίνουν. Δηλαδή αν πας εκει και την σπάσεις στο ξύλο εσυ θα φταις?
agpr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Κατάθεσε έγγραφη διαμαρτυρία στο πρωτόκολλο απευθυνόμενη στο διευθυντή του τμήματος ζητώντας να σε ενημερώσει εγγράφως για τις ενέργειες του. Μην ξεχάσεις να πάρεις τον αριθμό πρωτοκόλλου.
Giorgos09 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Φιλε μου. Θεμα να ανοιγες αν σε εξυπηρετουσαν. Τωρα δε μας λες κατι καινουριο.
Rabican Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 δε σε εξυπηρετησαν; και που ειναι το περιεργο; μα για ονομα.. ανοιγεις τοπικ γιατι δε σε εξυπηρετησαν; για το προφανες;;;; ε μα για ονομα...
dora_explorer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 δε σε εξυπηρετησαν; και που ειναι το περιεργο; μα για ονομα.. ανοιγεις τοπικ γιατι δε σε εξυπηρετησαν; για το προφανες;;;; ε μα για ονομα... Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ! Επίσης τηλέφωνα? Σιγά μην σηκώσουν/απαντήσουν. Εγώ ακολουθώ την τεχνική χαζή/ξανθιά που θα επιμείνει μέχρι να την βοηθήσετε. Πάω εκεί και είμαι ευγενέστατη με ένα τεράστιο χαμόγελο και τους τα πρήζω μέχρι να κάνουν αυτό που θέλω. Βέβαια να σημειωθεί ότι δεν μένω Ελλάδα οπότε δεν συναναστρέφομαι με δημόσεις υπηρεσίες συχνά. Βεβαιά, έχω πάρει το προξενείο 1-2 φορές. Δεν ξανακάνω αυτό το λάθος! Πολύ χειρότεροι από αυτούς στην Ελλάδα(δεν ξέρω πώς τα καταφέρνουν, δύσκολο το έργο τους)..
Physics_Rulez Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Κατάθεσε έγγραφη διαμαρτυρία στο πρωτόκολλο απευθυνόμενη στο διευθυντή του τμήματος ζητώντας να σε ενημερώσει εγγράφως για τις ενέργειες του. Μην ξεχάσεις να πάρεις τον αριθμό πρωτοκόλλου. Θα τους κάνει τη μούρη κρέας. Να σου στείλω εγώ την απάντηση του προϊσταμένου: "Προς τον αξιότιμο πολίτη Υπόθεση Νο.ΧΧΧΧΧ Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας μας εργάζονται πυρετωδώς για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πολίτη. Λόγω ελλείψεως προσωπικού τον τελευταίο χρόνο, οι τηλεφωνικές εξυπηρετήσεις έρχονται σε δεύτερη μοίρα, διότι δεν γίνεται να αγνοήσουμε τον πολίτη που έρχεται αυτοπροσώπως στην υπηρεσία μας για να εξυπηρετηθεί. Το συγκεκριμένο περιστατικό πολύ πιθανό να οφείλεται σε βλάβη του δικτύου του ΟΤΕ (να έπεσε η γραμμή), διότι ο υπάλληλος σας διαβεβαιώ ότι ποτέ δε θα έκανε κάτι τέτοιο και ουδέποτε έχει ξαναγίνει παράπονο για τέτοια συμπεριφορά στην υπηρεσία μας. Άλλωστε ο ζήλος και η εντιμότητα των υπαλλήλων φαίνεται και από τις ετήσιες εκθέσεις ελέγχου και τη βαθμολογία των υπαλλήλων. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση." ...και άντε και ΜΑΜΗΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!
agpr Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Θα τους κάνει τη μούρη κρέας. Να σου στείλω εγώ την απάντηση του προϊσταμένου: "Προς τον αξιότιμο πολίτη Υπόθεση Νο.ΧΧΧΧΧ Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας μας εργάζονται πυρετωδώς για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πολίτη. Λόγω ελλείψεως προσωπικού τον τελευταίο χρόνο, οι τηλεφωνικές εξυπηρετήσεις έρχονται σε δεύτερη μοίρα, διότι δεν γίνεται να αγνοήσουμε τον πολίτη που έρχεται αυτοπροσώπως στην υπηρεσία μας για να εξυπηρετηθεί. Το συγκεκριμένο περιστατικό πολύ πιθανό να οφείλεται σε βλάβη του δικτύου του ΟΤΕ (να έπεσε η γραμμή), διότι ο υπάλληλος σας διαβεβαιώ ότι ποτέ δε θα έκανε κάτι τέτοιο και ουδέποτε έχει ξαναγίνει παράπονο για τέτοια συμπεριφορά στην υπηρεσία μας. Άλλωστε ο ζήλος και η εντιμότητα των υπαλλήλων φαίνεται και από τις ετήσιες εκθέσεις ελέγχου και τη βαθμολογία των υπαλλήλων. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση." ...και άντε και ΜΑΜΗΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!! Όταν εγώ το έκανα, λύθηκε το πρόβλημα, μου τηλεφώνησαν αρχικά και έπειτα μου έστειλαν και έγγραφη απάντηση. Τη μούρη κρέας δεν του την έκανα, αλλά η δουλειά μου έγινε.
freedubus Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 οι τηλεφωνικές εξυπηρετήσεις έρχονται σε δεύτερη μοίρα, διότι δεν γίνεται να αγνοήσουμε τον πολίτη που έρχεται αυτοπροσώπως στην υπηρεσία μας για να εξυπηρετηθεί Ε βέβαια. Κορόιδα είναι όσοι τραβιούνται εκεί και δεν εξυπηρετούνται; Να περιμένεις κύριος εκ του δια τηλεφώνου, πρώτα δεν θα εξυπηρετηθεί ο αυτοπροσώπως πολίτης και μετά δεν θα εξυπηρετηθείς εσύ. Δεν γίνεται να μην σας εξυπηρετήσουμε όλους ταυτόχρονα. Άααντε να πούμε.
Rabican Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Αυτό ακριβώς σκέφτηκα και εγώ! Επίσης τηλέφωνα? Σιγά μην σηκώσουν/απαντήσουν. παντως και αυτοπροσωπος να πας εκει, να εχεις παρει αδεια απο τη δουλεια σου να κανεις καποια χαρτια η οτιδηποτε, μπορουν να σε γειωσουν γιατι πηγες 1 λεπτο νωριτερα η να σε αναγκασουν να παρεις και δευτερη μερα αδεια γιατι λειπει ενα εγγραφο το οποιο το δινουν στην ιδια υπηρεσια αλλα διαφορετικες ωρες (και εχει ληξει το "ωραριο")..... ειναι να σε πιανουν τα γελια, γιατι αν κανεις τιποτε αλλο θα σε μπουζουριασουν...
dora_explorer Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 παντως και αυτοπροσωπος να πας εκει, να εχεις παρει αδεια απο τη δουλεια σου να κανεις καποια χαρτια η οτιδηποτε, μπορουν να σε γειωσουν γιατι πηγες 1 λεπτο νωριτερα η να σε αναγκασουν να παρεις και δευτερη μερα αδεια γιατι λειπει ενα εγγραφο το οποιο το δινουν στην ιδια υπηρεσια αλλα διαφορετικες ωρες (και εχει ληξει το "ωραριο")..... ειναι να σε πιανουν τα γελια, γιατι αν κανεις τιποτε αλλο θα σε μπουζουριασουν... Πρέπει να κάνεις ένα φιλο στα ΚΕΠ, ένα στην νομαρχία, ένα στον δήμο κτλ κτλ και μετά θα είσαι άρχοντας. Άλλη λύση δεν βλεπω..
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Βεβαιά, έχω πάρει το προξενείο 1-2 φορές. Δεν ξανακάνω αυτό το λάθος! Πολύ χειρότεροι από αυτούς στην Ελλάδα(δεν ξέρω πώς τα καταφέρνουν, δύσκολο το έργο τους).. Καλα,εκει ειναι πρωταθλητές έχουν μια μεσοκοπη να πούμε,για να απαντάει τα τηλέφωνα κ παράλληλα να εξυπηρετεί τους παριστάμενους στο Προξενείο κ σιγα μην δεις τηλεφωνο να απαντάει.Τώρα με τις περικοπές μάλλον την βάζουν κ φασινα να κάνει.Ελληνικό Προξενείο Λονδίνου....σουπεργουαου.Να το προτιμάται! Sent from my iPhone using Tapatalk
Ntinaras Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 δε σε εξυπηρετουν?σφαλιαρα,υδροχλωρικο οξυ στο αμαξι,κολλα στη κλειδαρια,ροχαλα στο πομολο... λυσεις υπαρχουν
chill Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Οι άνθρωποι δούλεψαν υπερεντατικά προκειμένου να εκλεγεί το βύσμα που τους διόρισε. Τώρα απλά γεύονται τους καρπούς του κόπου τους και εσείς αναιδέστατοι θέλετε να τους την χαλάσετε........τσκ τσκ τσκ που οδεύουμε; Α ναι να μην ξεχάσω, υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι που δουλεύουν...μούμπλε μούμπλε....... σε ένα παράλληλο σύμπαν σε μια παράλληλη Ελλάδα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.