Golios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Καλημερα σε ολους! Οταν ανοιγω το PC και πριν με "καλοσορισουν" τα WINDOWS,μου εμφανιζει αυτο το μηνυμα:windows is loading files ΑΥτο γινετε ακομα απο την πρωτη εγκατασταση που ειχα κανει με Windows 7 και απο τοτε εχω αλλαξει τρεις σκληρους και καθε φορα που το κανω φορματ και αρχιζω να τον λειτουργω κανονικα,μετα απο καποιες χρησεις του υπολογιστη,αρχιζει να εμφανιζει αυτο το μηνυμα! Μου γραφει σε ενα πλαισιο,οτι υπαρχει προβλημα κατα την εκκινηση! Γενικα δεν εχω διακρινει κατι περιεργο στο συστημα,οπως να κολλαει,να αργει να δουλεψει η να εμφανιζει τιποτα μπλε οθονες(απλα το αναφερω,για να διευκολυνω την κατασταση)αλλα αυτο το μηνυμα οταν ανοιγω τον υπολογιστη,συνηθως εμφανιζετε! Ποιο το θεμα εδω? Τα φωτα σας...
SPANK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Έχεις δοκιμάσει με αλλο cd εγκατάστασης μήπως φταίει αυτο ? Επίσης αν μπείς σε ασφαλή λειτουργία σου λέει πάλι το ίδιο η φορτώνουν κανονικα ? Ρίξε και ενα repair με το cd
Golios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Ναι...Την τελευταια φορα που εκανα φορματ,το εκανα με διαφορετικο CD... Και σε ασφαλη λειτουργια μου το κανει αυτο... Οκ...Θα κανω μολις μπορεσω ενα repair και αν ξαναβγαλει το μηνυμα,θα σας ξαναστειλω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.