Προς το περιεχόμενο

FPS Σε gaming

pavlos1908

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, επειδη δεν ηξερα που αλλου να αναρτησω το θεμα μου το εβαλα εδω, πως μπορω να αυξησω τα fps ( frames per second ) στα games που παιζω?

Επειδη καπου διαβασα οτι τα βασικα ειναι RAM, Graphic Card, Processor σας παραθετω τα δικα μου, ειμαι οκ απο πλευρας hardware και πρεπει να κανω κατι αλλο ή κατι με παει πισω οποτε θα χρειαστει να αγορασω κατι καινουργιο?

RAM: 2 GB DDR3

PROCESSOR: AMD ATHLON II X2 245 PROCESSOR 2.90 GHz

GRAPHIC CARD: ASUS EAH5570 SERIES

Δημοσ.
frapes per second
:lol: fapes per second

frames δηλαδή καρέ λέγονται και πρέπει να μας πεις και για ποια παιχνίδια ενδιαφέρεσαι,αφού αυτά με χαμηλότερες απαιτήσεις θα πρέπει να μπορείς να τα παίζεις αρκετά άνετα,μπορείς να κατεβάσεις και την ποιότητα για να έχεις παραπάνω καρέ,κατά τα άλλα για εσένα θα έλεγα για κάρτα γραφικών πρώτα.

Δημοσ.

Σωστος ορθογραφικο λαθος μου ^_^

Παιχνιδια τυπου call of duty, battlefield και τετοια..Επισης fps το προβλημα το ειδα στο online game WoT ( world of tanks ) οπου σε καποιες φασεις απο τα 40 fps που εχω πεφτει στα 5-10..

Δημοσ.

:lol: fapes per second

Κακε ανθρωπε! :devil:

Frapes per second,ηθελε να γραψει το παιδι!

Ετσι μετρανε τα παντα στη Θεσσαλονικη! :P

Δημοσ.

Σωστος ορθογραφικο λαθος μου ^_^

Παιχνιδια τυπου call of duty, battlefield και τετοια..Επισης fps το προβλημα το ειδα στο online game WoT ( world of tanks ) οπου σε καποιες φασεις απο τα 40 fps που εχω πεφτει στα 5-10..

το WoT είναι γενικά βαρύ παιχνίδι... κάνει τέτοια περίεργα frame drop. όμως δεν μας έγραψες σε τι ανάλυση παίζεις.. αν παίζεις σε 1920x1080 είναι λογικό ... το σύστημα θέλει upgrade.. ειδικά η κάρτα γραφικών!! στο call of duty/ battlefield με πόσα σου τρέχει και δεν σου είναι αρκετά...??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...