Προς το περιεχόμενο

Χαλασμένος σκληρός

panos_chem

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, παιδιά! Θα ήθελα να σας ρωτήσω το εξής! Έχω στην κατοχή μου έναν χαλασμένο σκληρό, έναν western digital blue scorpio 320gbyte, τον συνδέω με τον υπολογιστή και δεν τον βλέπει καν η bios!!!! Υπάρχει τρόπος να τον ξανά ζωντανέψω? Δεν έχω ιδέα πως χάλασε! Μου τον δώσανε. Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Δημοσ.

Καλημέρα.

Ο δίσκος πιθανών τα έχει τινάξει αλλά ποτέ δεν ξέρεις...

Όταν τον συνδέεις γυρίζει τουλάχιστον; Δεν ακούγεται κανένας περίεργος θόρυβος;

Την πλακέτα την έβγαλες να δεις αμα έχει σκάσει κάτι απο κάτω;

Σε άλλη θύρα SATA πάνω στην μητρική δοκίμασες να δεις αμα δουλεύει; Με άλλο καλώδιο τροφοδοσίας-δεδομένων; Άμα τον βάλεις στην θέση αυτού που έχεις τώρα απάνω;

Γενικά πάντως αμα δεν τον βλέπει με καμία κυβέρνηση μόνο αλλαγή πλακέτας μπορείς να δοκιμάσεις...

Όταν σου τον έδωσαν δούλευε ή δεν σου είπαν;

Γενικά ποια μητρική έχεις; Ενεργοποιημένος ο SATA controller ε;

Δημοσ.

Δεν αξίζει τον κόπο πρέπει να βρεις ολόιδιο σκληρό και να κάνεις τράμπα της πλακέτες και ίσος δουλέψει ίσος όχι,από εκεί και πέρα μπορείς να ψάξεις στο youtube για βιντεάκια που δείχνουν και πως να αλλάξεις επισκευάσεις της κεφαλές τους σκληρού,αν είχες πολύ σημαντικά αρχεία πάνω ίσος να άξιζε των κόπο αλλά ένας 320GB πλέων είναι σχεδόν τσάμπα(500gb περίπου στα 35€) και δεν αξίζει να ταλαιπωρείσαι,για να αποκτήσεις έναν επισκευασμένο σκληρό.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ, για την άμεση ανταπόκριση σας!!! Μου τον έδωσε ένας φίλος γιατί ο τεχνικός που του έδωσε το λαπτοπ του έφαγε τον σκληρό και του έβαλε αυτόν μέσα!!! Ο φίλος μου ισχυρίζεται ότι πριν ο σκληρός δουλεύει μια χαρά, η μητρική του λαπτοπ ήταν χαλασμένη!!! Αλλά από ότι φαίνεται έπεσε σε απατεώνα τεχνικό και του άλλαξε τους σκληρούς!! Δοκίμασα και σε λαπτοπ δικό μου και στον υπολογιστή της υπογραφής μου και δεν τον είδαν!!!!! Καμια απ τις δυο bios!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...