Προς το περιεχόμενο

Τι προτείνετε;;; Μόνιτορ 27' vs Tv 27' vs Tv 32'

Σαρμης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, χρειάζομαι να στήσω έναν δεύτερο υπολογιστή για δουλειά. Προγραμματιστής είμαι και για την ώρα χρησιμοποιώ μια 23' και μια 19'.

Σκέφτηκα δοκίμασα κάποτε μια 27'LG και με βόλεψε να δουλεύω μόνο σε αυτή. Και βρήκα τις εξής προσφορές στο multirama:

LG M2762D - PZ/PC LCD TV Display - 27" Full HD *270e*

LG M2780DF - PZ monitor LED HDTV - 27" Full HD *350e*

LG 32LD550 - Τηλεόραση LCD - 32" Full HD - 100Hz *360e*

(Στην ουσία πριν δω αυτές τις προσφορές ήμουν έτοιμος να πάρω δύο τέτοιες:

LG 2350T - PN LED TFT BLACK - 23" Full HD *130e*)

Η βασική μου ερώτηση είναι στην 32" και αφορά το "απόσταση θέασης τα 3 μέτρα". Έχει δουλέψει κανείς σε 32"? Βολεύει ή θα δουν τα μάτια μου πουλάκια;

Φαντάζομαι πως αν δεν ενδείκνυται η 32" τότε προτείνετε την 27" LCD?

Ευχαριστώ για την ταλαιπωρία :)

Δημοσ.

Καλημέρα...!

Σου μιλάω από μια Μ2794D :P

Δουλεύω κάποια προγράμματα 3D, εικόνας, ήχου κλπ κλπ. Οι 27 είναι αρκετές και ξεκούραστες. Δε θα πήγαινα σε κάτι μεγαλύτερο (εκτός από 3χ27 για gaming φυσικά :P )

Παρόλαυτά έχω και δεύτερο monitor μια αρχαία crt 17'' γιατί όλο και κάπου χρειάζεται. Νομίζω με ένα combo 27 + 19 (ή και 27 + 23 αν και είναι λίγο υπερβολή) θα είσαι καλυμένος.

Η 27 θα καλύψει το 99% των αναγκών σου.

Δημοσ.

Οταν λες "απόσταση θέασης τα 3 μέτρα" εννοεις να δουλευεις απο τα 3 μετρα προγραμματα οπως word,excel κτλ ?

Σορρυ που δεν διευκρίνισα,

εννοώ πως θέλω να δουλεύω σε γραφειάκι με απόσταση μισό μέτρο, με το ζόρι μπορώ να πάω στα 70-80cm απόσταση από την οθόνη,

μήπως δεν ενδείκνυται; Μήπως πιο κοντά από τα 3 μέτρα θα ζαλίζομαι ή θα κουράζομαι;; Κάπως έτσι το ρωτάω.

Δημοσ.

Σορρυ που δεν διευκρίνισα,

εννοώ πως θέλω να δουλεύω σε γραφειάκι με απόσταση μισό μέτρο, με το ζόρι μπορώ να πάω στα 70-80cm απόσταση από την οθόνη,

μήπως δεν ενδείκνυται; Μήπως πιο κοντά από τα 3 μέτρα θα ζαλίζομαι ή θα κουράζομαι;; Κάπως έτσι το ρωτάω.

Αν το εννοεις ετσι μια χαρα θα εισαι με την 27αρα, με την 32 μαλλον θα κουραζοσουν.

Απο 27αρα θα σου προτεινα την LG M2762D-PC οχι την PZ.

Δημοσ.

OK. 27 it is! ^_^

Τώρα για το Pz/Pc, από ότι διάβασα η διαφορά είναι μόνο στις εισόδους, (κάτι που δεν με καίει και πολύ μιας και την pc την βρίσκω στα 320 ενώ την pz στα 250)

υπάρχει καμιά άλλη διαφορά που δεν παρατήρησα;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...