Sudavar Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα σας, ύστερα από αρκετό ψάξιμο είπα να αναφερθώ και εδώ για το πρόβλημα μου. Έχω ένα σκληρό που έχει 2 partitions(και τα 2 NTFS) αλλά ύστερα από την εκκίνηση του partition magic 8 (που πέταξε ένα μνμ που σπάω το κεφάλι μου τι ακριβώς έλεγε, πάτησα γρήγορα οκ σαν απερίσκεπτος μλκς) το ένα από τα 2 δεν το αναγνωρίζουν τα windows. Το disk managment μου το αναγνωρίζει σαν unallocated space, ενώ άλλα προγράμματα (πχ EASEUS Partition Master) το βλέπουν κανονικά και μπορώ κιόλας να το εξερευνήσω (σε Linux μου το αναγνωρίζει κανονικά και το mount-άρει κιόλας). Έχει κανείς να προτείνει τπτ???
TheELF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Πες μας ότι έχεις και windows vista/7,γιατί δουλεύεις ένα πρόγραμμα που έχει να ενημερωθεί εδώ και 5+ χρόνια;;Όταν έχει και ελεύθερα πολύ καλά π.χ. easeus ,αλλά και η διαχείριση των δίσκων μέσα από τα windows κάνει την δουλειά σου. Τώρα δοκίμασε να επαναφέρεις το χαμένο διαμέρισμα με το Testdisk διάβασε προσεκτικά το TestDisk Step by Step που θα βρεις στην ενότητα Documentation.
Sudavar Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία της 1ης σου πρότασης. Δεν χρησιμοποιώ το partition magic,πήγα να το χρησιμοποιήσω και την "έπαθα". Τώρα το ότι δεν είδα πως είναι ανενημέρωτο εδώ και 5+ χρόνια πιστεύω είναι άλλη ιστορία. Ευχαριστώ για την λύση που προτείνεις, η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα πως πρέπει να επισκευάσω το partition table, καθώς δεν ήμουν γνώριμος με τον όρο γι' αυτό και όσα έψαχνα και δοκίμαζα δεν με βοήθησαν. Anyway και πάλι ευχαριστώ.
TheELF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δεν καταλαβαίνω την ειρωνεία της 1ης σου πρότασης. Δεν χρησιμοποιώ το partition magic,πήγα να το χρησιμοποιήσω και την "έπαθα". Τώρα το ότι δεν είδα πως είναι ανενημέρωτο εδώ και 5+ χρόνια πιστεύω είναι άλλη ιστορία. Ευχαριστώ για την λύση που προτείνεις, η αλήθεια είναι πως δεν ήξερα πως πρέπει να επισκευάσω το partition table, καθώς δεν ήμουν γνώριμος με τον όρο γι' αυτό και όσα έψαχνα και δοκίμαζα δεν με βοήθησαν. Anyway και πάλι ευχαριστώ. Δεν ήταν ειρωνεία,δεν το ανέφερες και είναι αρκετά γνωστό ότι δημιουργεί προβλήματα αυτό το πρόγραμμα με τα vista/7,ήμουν αρκετά σίγουρος και έδωσα την απάντηση αν έλεγες ότι είχες άλλο λειτουργικό θα έπρεπε ίσως να ψάξουμε και αλλού. Anyway σημασία έχει ότι βγήκε άκρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.