Haldol Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Ψάχνω ότι λέω στον τίτλο. Ένα πακέτο με λευκά, γυαλιστερά αυτοκόλλητα Α4. Έχω ψάξει σε ΠΛΑΣΙΟ και 3-4 βιβλιοπωλεία αλλά δεν βρίσκω κάτι. Μάλλον είναι σπάνιο είδος. Ξέρω ότι το glossy χαρτί είναι λίγο προβληματικό στην εκτύπωση, αλλά δε νομίζω να μασήσει ο laser. Θέλω κάποιο χαρτί που να φαίνεται το αποτέλεσμα σαν «κανονικό» αυτοκόλλητο, αγοραστό, και φυσικά να μην χαλάει μόλις το ακουμπήσεις 2-3 φορές. Ξέρετε τίποτα τέτοιο; Από Ελλάδα ή εξωτερικό, δεν με πειράζει.
scullyist Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 από μια γρήγορη εύρεση, δες αναμεσα σε αυτά ebay άμαζον
tarantules Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Εναλλακτικά μπορείς να κάνεις την εξής πατέντα: Τυπώνεις σε οποιοδήποτε απλό χαρτί Α4 θέλεις και αγοράζεις διάφανη αυτοκόλλητη ζελατίνα σαν αυτή που ντύναμε παλιά τα βιβλία μας και την περνάς από πάνω Μάλιστα με αυτό τον τρόπο δεν περιορίζεσαι όσον αφορά το χρώμα του χαρτιού μόνο στο λευκό (που θα είχς στην περίπτωση του έτοιμου αυτοκόλλητου γυαλιστερού Α4) αλλά μπορείς να επιλέξεις οποιοδήποτε χρώμα. Προσωπικά τη πατέντα αυτή την έχω χρησιμοποιήσει για να φτοιάξω ταμπελάκια πάνω στους σκληρούς δίσκους (hot swap) με αποτέλεσμα άκρως επαγγελματικό
PCharon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Κι εμένα με ενδιαφέρει για μονοκόμματο γυαλιστερό αυτοκόλλητο Α4, όπως στη περιγραφή του τίτλου ώστε να μπορεί να κοπέι σε custom σχήμα, αλλά δε βρήκα στα καταστήματα ρε γμτ. Αν κάποιος έχει δει κάπου (Αθήνα, ει δυνατόν) να μας πει.
warlock9_0 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 θες να κάνεις εκτύπωση πάνω στο αυτοκόλλητο ή μονόχρωμο? μπορείς να κοιτάξεις και για βινύλιο
PCharon Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Για inkjet εκτύπωση. Το περίεργο είναι πως ανακαλύπτω σήμερα πως γενικώς υπάρχουν τέτοια. Το γιατί δεν υπάρχουν σε ελληνικό κατάστημα δε ξέρω.
nickarmy Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 τα χαρτιά για φωτογραφίες πιστεύω οτι κάνουν καλή δουλειά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.