jmallen3 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 ρε παιδια εκανα φορματ τελικα,περασα τα windows απο το cd ανακτησης που πηρα μαζι με το λαπτοπ απο το πλαισιο αλλα οταν μετα την εγκατασταση των drivers παω και κανω το windows update μολις τελειωνει το κατεβασμα των ενημερωσεων(80 ενημερωσεις,185 mb)και η εγκατασταση παταω επανεκιννηση και μου βγαινει απο την επιφανεια εργασιας και μου λεει μην κλεισετε τον υπολογιστη σας μεχρι την ρυθμιση παραμετρων και κολλαει στο 15%.οταν τον κλεινω μετα απο 2-3 ωρες απο το κουμπι δεν ανοιγει μετα κανονικα και βγαζει μπλε οθονη.τι φταιει?τωρα ξαναπερναω τα windows παλι απο την αρχη γιατι δεν ανοιγει το laptop αλλα και παλι θα μου ζητησει να γινουν οι ενημερωσεις το windows update...τι να κανω??? το λαπτοπ μου ειναι το LinkTurbo-X Maestro HR i7-650
filip123go Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Αν δεν κάνεις τα updates παίζει κανονικά..? Σε safe mode μπορείς να μπεις..? Πόσες φορές το δοκίμασες...?
jmallen3 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 αν δεν κανω τα updates ναι παιζει κανονικα.σε safe mode μπορω να μπω και εχω δοκιμασει τη διαδικασια περασμα windows-κατεβασμα και εγκατασταση ενημερωσεων 4-5 φορες...
SPANK Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Θα σου πρότεινα να περάσεις τα windows απο αλλο cd και οχι την ανάκτησης να δεις αν στο κάνει το πρόβλημα και με αλλο cd με καθαρή εγκατάσταση.
TheELF Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Κάνε της ενημερώσεις μία-μία να δεις σε ποια θα κολλήσει και μην περνάς πρώτα τα driver στα καθαρά windows κάνε της ενημερώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.