iGoPod Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Εχω στο wildfire την 2.2 την ειχε απο μονο του δηλαδη θελω να με βοηθησεται να το αναβαθμησω σε 2.3 δηλαδη να μου στηλει καποιος ενα λινκ απο που κατεβαζω την αναβαθμηση και να μου πει βημα βημα τι πρεπει να κανς.Ευχαριστω προερετικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Komorias Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 συνδεεσαι σενα wifi κ πας ρυθμισεις/σχετικα με το τηλ/ενημερωσεις λογισμικου συστ/ελεγχος τωρα.μετα πατας οκ κ περιμενεις για αρκετα λεπτα κ κοιτα μην το σβυσεις.θα κανει μονο του restart Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iGoPod Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Ενοω απο το xda γιατι δεν εχει ερθει ακομα η επισιμη ααναβαθμιση και δεν ξερω αν θα ερθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 επίσημο δεν θα βγει πότε το wildfire σταμάτησε στα 2,2 λοιπόν τι προτινω 1. κάνεις s-off 2. περνάς costum recovery 3. περνάς το cyanogenmod (custum rom είναι) και πας στην έκδοση 2,3,3 και σύντομα στα 2,3,4 σιμειοση: χάνεις εγγύηση έτσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.