mpasketpro Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Καλησπερα,φιλες και φιλοι Αγορασα το XPERIA x8 και εψαξα για τον flash player στο μαρκετ αλλα δν το βρηκα..Μπορω να εγκαταστησω με οποιονδηποτε τροπο adobe flash player *Latest Version* στο κινητο?? Ευχαριστω για το χρονο σας, Νίκος
Dbzakias2 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Καλησπερα,φιλες και φιλοι Αγορασα το XPERIA x8 και εψαξα για τον flash player στο μαρκετ αλλα δν το βρηκα..Μπορω να εγκαταστησω με οποιονδηποτε τροπο adobe flash player *Latest Version* στο κινητο?? Ευχαριστω για το χρονο σας, Νίκος δεν εψαξες καλα https://market.android.com/details?id=com.adobe.flashplayer η πιο καινουρια εκδοση 10.3
mpasketpro Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 δεν εψαξες καλα https://market.android.com/details?id=com.adobe.flashplayer η πιο καινουρια εκδοση 10.3 Μηπως αυτο γινεται στο χ10??Εχω μπροστα το κινητο μπαινω στο μαρκετ και αναζητω Flash Player 10.3 h και σκετο Flash Player
Dbzakias2 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μηπως αυτο γινεται στο χ10??Εχω μπροστα το κινητο μπαινω στο μαρκετ και αναζητω Flash Player 10.3 h και σκετο Flash Player απλα μπες android market πηγαινε στα εργαλεια και καπου εκει θα τπ βρεις... αλλιως μπες στο ινσομνια απο το κινητο σου και κανε κλικ σε αυτο το λινκ που σου εβαλα λιγο πιο πανω...
Erashep Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα φίλε μου και εγώ το Χ8 . το flash player ΔΕΝ υποστηρίζεται στο χ8Link . κατά τα άλλα να πάρουμε android που είναι και free και τα έχουμε όλα τζάμπα . εκτός από την συσκευή βέβαια .... Δοκίμασε το skyfire μήπως σε βοηθήσει .
Dbzakias2 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα φίλε μου και εγώ το Χ8 . το flash player ΔΕΝ υποστηρίζεται στο χ8Link . κατά τα άλλα να πάρουμε android που είναι και free και τα έχουμε όλα τζάμπα . εκτός από την συσκευή βέβαια .... Δοκίμασε το skyfire μήπως σε βοηθήσει . δεν ηξερα οτι δεν υποστηριζει f.p. αλλα εγω του εδωσα το λινκ για να δει πως υπαρχει...
Erashep Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 αμ το ήξερα εγώ νομίζεις ; απόψε το έμαθα και τα έχω πάρει κρανίο άσε ...
mpasketpro Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Toulaxiston tha kanei autoupdate apo 2.1 se 2.2 h...
Tomahawk Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Κακά τα ψέματα είστε εν μέρει αδίκως δυσαρεστημένοι γιατί πριν αγοράσουμε κάποιο κινητό (και όχι μόνο εννοείται) ψάχνουμε να δούμε τα spec της και αν μας ικανοποιούν!
dspug7 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 ουτε 2.2 δεν θα παρει, εχει ανακοινωθει εδω και καιρο. στην τελικη υπαρχουν και οι custom roms. και θα συμφωνησω με τον tomahawk, εγω πριν παρω το χ8 εκανα μια σχετικη ερευνα αγορας και στα λεφτα που εδινα ηταν η καλυτερη επιλογη.
Erashep Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Εχω την την 2.2 καιρό τώρα και δουλεύει μια χαρά . το να μην παίζει το flash επείδή έχω arm6 επεξεργαστή ενώ θέλει arm7 είναι για γέλια ή για κλάματα ... Επειδή έχουν μυριστεί πολύ μαρούλι φαίνεται πίσω από το android έχουν αρχίσει στις πλάτες βέβαια ενός λειτουργικού που έχει τελείως άλλη φιλοσοφία και αισχροκερδούν . Αλλά δεν πειράζει το πάθημα γίνεται μάθημα και πρώτα από όλα για εμένα σε σχέση με την sony ..
Dbzakias2 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Εχω την την 2.2 καιρό τώρα και δουλεύει μια χαρά . το να μην παίζει το flash επείδή έχω arm6 επεξεργαστή ενώ θέλει arm7 είναι για γέλια ή για κλάματα ... Επειδή έχουν μυριστεί πολύ μαρούλι φαίνεται πίσω από το android έχουν αρχίσει στις πλάτες βέβαια ενός λειτουργικού που έχει τελείως άλλη φιλοσοφία και αισχροκερδούν . Αλλά δεν πειράζει το πάθημα γίνεται μάθημα και πρώτα από όλα για εμένα σε σχέση με την sony .. :devil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.