christian-ago Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Θελω να εχω ενα instant messenger σε μια ιστοσελιδα ωστε πολλαπλοι χρηστες να συνομιλουν ταυτοχρονα. Ξερετε τον καλυτερο τροπο να το κανω; Χρησιμοποιησα καποιους open source κωδικες οπως ajaxim, meebo και αλλα, και ενω ακολουθω πιστα τις εγκαταστασεις, καθενα ειχε τα δικα του προβληματα... Οποτε τι; Να φτιαξω δικο μου και αν ναι τι εργαλεια-γλωσσες χρειαζεται καποιος; Αν παλι ειναι αρκετο ενα open source ποιο προτεινετε;
_tasos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Θέλεις κάτι σαν chat δηλαδή; Μπορείς είτε να βάλεις facebook chat ή να δεις εδώ www.shoutmix.com
christian-ago Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Ναι chat χρειαζομαι και το θελω private. Το shoutbox δε νομιζω να ειναι η λυση. Εχεις κατι αλλο να προτεινεις;
christian-ago Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δηλαδη ο χρηστης για να συνομιλησει πρεπει να εχει ονομα και κωδικο προσβασης. Κατι σαν pm το σκεφτομαι αλλα live.
@sterios Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Αν σε ενδιαφέρουν commercial λύσεις πολύ καλό είναι το snapengage
christian-ago Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Ειναι 15 μερες η free version. Ευελικτο και καλο Open-source υπαρχει; Με τι εργαλεια μπορω να φτιαξω ενα δικο μου;
christian-ago Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Καμια αλλη ιδεα παιδια; Εχει ασχοληθει κανεις;
SpirosLouis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μπορείς αν θες να χρησιμοποιήσεις IRC chat. Μπορείς να φτιάχνεις δωμάτια να έχεις και το lobby σου..Κομπλέ δηλαδή. Επίσης επειδή έχω site το simplescripts μου δίνει 2 live chats. PhpfreeChat και X7Chat. Δυστυχώς δεν μπορώ να τα δοκιμάσω φίλε μου. Αν μπορείς δοκίμασε τα και πες μας και εδώ αν λειτουργεί κανένα καλά Έψαξα λίγο στα features του X7Chat και περιλαμβάνει το Private Message Logging. http://x7chat.com/index.php?page=features http://www.phpfreechat.net/
christian-ago Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Τα demos που τα δοκιμασα ειναι αρκετα καλα. Ευχαριστω, ξεκινω την ενσωματωση!
CyberCr33p Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2011 Δες και το FlashChat από tufat.com Πάντως έλεγξε από πριν εάν ο webhost σου επιτρέπει chats (οι περισσότεροι δεν επιτρέπουν) γιατί συνήθως ακόμα και με λίγους χρήστες onlien επιβαρύνουν αρκετά το server.
christian-ago Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω θα το δοκιμασω απο τη στιγμη που ειχα προβλημα με την ενσωματωση του PhpfreeChat. Το X7Chat δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κατεβασω για να λειτουργησει.
SpirosLouis Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Ευχαριστω θα το δοκιμασω απο τη στιγμη που ειχα προβλημα με την ενσωματωση του PhpfreeChat. Το X7Chat δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κατεβασω για να λειτουργησει. Κατέβασε από εδώ το Latest Version και απλά φτιάξε μια παραπομπή για τον φάκελο που θα περιέχει το index.php του x7chat και είσαι έτοιμος. Ψάξε και το documentation http://help.x7chat.com/ . Θα σε βοηθήσει πολύ.
kyriosotinanai Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2011 Το SparkWeb είναι μία επιλογή. Χρειάζεσαι έναν XMPP server από πίσω. Αντίστοιχα και οποιοσδήποτε άλλος web-based XMPP client. Μπορείς να γράψεις εύκολα και τον δικό σου χρησιμοποιώντας έτοιμες classes σε PHP, π.χ.
christian-ago Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2011 Δοκιμασα και το X7Chat ακολουθησα επακριβως τις οδηγιες της εγκαταστασης διαβασα και το documentation και ουτε αυτο δουλευει. Κολλουσε στη δημιουργια πινακων στη βαση. Επισης φαινεται να χρησιμοποιουσε ακομα εντολες php4. Θα δοκιμασω και το SparkWeb και αμα δεν λειτουργησει ουτε αυτο θα δοκιμασω του googletalk που ειναι δοκιμασμενο οτι λειτουργει η θα φτιαξω ενα απλοικο δικο μου αν χρειαζεται μονο php/ajax.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.