DKNI Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 1. Οσα χρονια και αν περασουν, οσο γαματοι και αν εχουν γινει οι υπολογιστες ακόμα και στα σπιτια μας, όταν εμφανίζεται σιγα-σιγα ένα μηνυμα στην οθόνη του πρωταγωνιστη απο κάποιον άλλον, ακούγεται και ενα κλικ-κλικ λες και ακουγεται και ο ηχος των πληκτρων αυτού που το γράφει 2. Ο βομβιστης έχει περάσει στις επαφες στο κινητο/trigger της βόμβας που σχεδίασε το πραγματικό του κινητό Continue...
Sellers Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 3. Η κβαντομηχανική είναι εκείνη η επιστήμη η οποία μου επιτρέπει να κάνω οτιδήποτε γουστάρω. Δεν υπάρχουν νόμοι. Εγώ τους διαμορφώνω. Μετατρέπομαι σε έναν σύγχρονο Τσακ Νόρις.
DKNI Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 4. Mπορει να εισαι κομμενος στα δυο, με ανοιγμενο κεφάλι σε μαχη στο Αφγανισταν αλλα το σώμα σου θα επιλεγει ακαριαια ωστε να προλάβεις να συνδεθεις στο Υπερ-Μηχανημα μέσα σε χρόνο που ο εγκέφαλος σου δεν θα έχει σταματήσει 5. Παρότι είσαι ένας απλός στρατιώτης, θα καταλάβεις για το πώς λειτουργεί ο Κώδικας και τι μπορεί να κάνει, ενώ η ιδιοφυία που τον εφτιαξε δεν μπορει να το καταλάβει 6. Η κοπέλα που είναι έτοιμη να θυσιάσει την καριέρα της απλά για να αφήσει το σώμα σου να πεθάνει στα κρυφα, παρότι σκοπεύει να κλείσει το μηχάνημα μια συγκεκριμενη στιγμή, θα κλειστεί μέσα αρκετά λεπτά πριν ώστε να καταλάβουν όλοι τι θελει να κάνει και να δοκιμασουν να την εμποδίσουν
tr3quart1sta Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 7. οταν θες να δεις τι εχει μεσα στο αμερικανικο κουτι του φωναζεις να παει στην ακρη και μετα τον σημαδευεις με το οπλο μολις ελαχιστα εκατοστα μακρια του κοιτωντας αλλου ωστε να μην μπορει με μια αποτομη κινηση να σου παρει το οπλο 8. οταν εχεις μονο 8 λεπτα στη διαθεση σου και εχεις ανατιναχτει ηδη 5-6 φορες αναλωνεις παλι το χρονο σου με κουβεντουλα με γκομενακυ με εισητηρια με καφεδες κοκ
tritonas00 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2011 Οτι το r3 εχει την ιδια ποιοτητα εικονας με το r5.
TheELF Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 9. Η ραδιενέργεια τελικά ακούγεται χωρίς βοηθήματα. 10. Από την στιγμή που ο χαρακτήρας είναι ήρωας δεν χαλιέται κανείς με το γεγονός ότι ο Colter Stevens έκλεψε την ζωή του δασκάλου μια χαρά happy-end.
Kasrith Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 10. Από την στιγμή που ο χαρακτήρας είναι ήρωας δεν χαλιέται κανείς με το γεγονός ότι ο Colter Stevens έκλεψε την ζωή του δασκάλου μια χαρά happy-end. χαχαχα και αναρωτιόμουν εγώ, αφου πήρε τη ζωή του, ο δάσκαλος που πήγε? Κάπως πρέπει να έγινε energy/soul swap... 11. You always get the (hot) girl
DKNI Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Αν καταλαβα καλα, ο δασκαλακος ηταν λεβεντ...ουπς, εννοω εγινε erase. Nada. Εσβησε. Ειναι η φατσα του δασκαλου με το νου του Κολτερ
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 10+2.Οτι τελικα δεν ειμαι ο μονος που σπαταλησε για μια ακομα φορα ~2 ωρες απο τη ζωη του για να δει μια μπουρδα επειδη φαινοταν ενδιαφερον το trailer
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 10+2.Οτι τελικα δεν ειμαι ο μονος που σπαταλησε για μια ακομα φορα ~2 ωρες απο τη ζωη του για να δει μια μπουρδα επειδη φαινοταν ενδιαφερον το trailer υπαρχουν και χειροτερα Είναι και μάνα?? Πω πω και να μην ειναι σε τετοια ηλικια την λες...
Kasrith Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 και να μην ειναι σε τετοια ηλικια την λες... Ε εντάξη ρε, 35 είναι σιγά!
tr3quart1sta Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2011 ε ναι ποιος ειναι ο μεσος ορος ηλικιας που τεκνοποιουνε? ειναι σιγουρα πανω απο αυτον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.