karmen1983 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Εναααααααααααααααααααα λεπτό είπαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Komorias Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Αν είναι θέμα μητρικής θα στο καλύψουν παιδια δεν θελω να σας διακοψω αλλα νομιζω οτι το πλαισιο δεν δινει πανω απο 3 χρονια εγγυηση.
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δεν διακόπτεις αλλά σε συγχωρώ Είπε ότι είναι μέσα στην εγγύηση γι' αυτό και η απάντησή μου πάντως.
SOTHRHS9 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 χαχαχχαχαχαχα Ακρως επικινδυνος εε? Στραβαδι... Τωρα κανω και τον αλλο και απανταω. Ενα λεπτο θελει και ο αλλος? ή ...
Komorias Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δεν διακόπτεις αλλά σε συγχωρώ Είπε ότι είναι μέσα στην εγγύηση γι' αυτό και η απάντησή μου πάντως. οκ καλη συνεχεια κ συγνωμη παλι για την διακοπη τεκνον :lol:
karmen1983 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 χαχαχχαχαχαχα Ακρως επικινδυνος εε? Στραβαδι... Τωρα κανω και τον αλλο και απανταω. Ενα λεπτο θελει και ο αλλος? ή ... Screenshot πήρες από το furmark? Μην μου πεις όχι θα κλάψω... Το άλλο άνοιξέ το και τράβα ένα screenshot
Komorias Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 τι ειναι το screenshot? αρε μανα τι τραβας....
Thanos1972 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Αμα το αφησε 30 λεπτα το furmark και ειχε προβλημα με τις θερμοκρασιες της λογικα θα την ειχε καψει τωρα Edit:Screenshot σε μεταφραση απο την Αγγλικη ειναι να πυροβολησεις την οθονη σου
SOTHRHS9 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Τι ειναι το screenshot? Φωτο της οθονης με το print screen sysrq και ctrl? Δεν εκανα,αλλα ξανακανω ελεγχο και το κανω τωρα αν ειναι. Το αλλο λινκ που εδωσες με οδηγει σε αυτην την οθονη http://tinypic.com/r/160a6iv/7 Που πρεπει να πατησω? Ξερω ειμαι εγκληματικα ασχετος,αλλα...
Komorias Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Edit:Screenshot σε μεταφραση απο την Αγγλικη ειναι να πυροβολησεις την οθονη σου λες? χωρις πλακα τωρα,λιγα που διαβασα μηπως το τροφοδοτικο αργοπεθαινει?
SOTHRHS9 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Να και η αλλη φωτο http://tinypic.com/r/mcz239/7 Edit:Screenshot σε μεταφραση απο την Αγγλικη ειναι να πυροβολησεις την οθονη σου λες? χωρις πλακα τωρα,λιγα που διαβασα μηπως το τροφοδοτικο αργοπεθαινει? Με μαχαιρι γινεται αυτο παιδια,γιατι δεν εχω φυσιγγια τωρα? χαχαχχαχαχαχ νταξ ρε κανενας δεν γεννηθηκε και να ξερει. υπομονη μονο στην karmen1983 που με αντεχει karmeeeeeeen? Με σιχαθηκες εε? Νo prob και παλι ευχαριστω για τη βοηθεια.
Komorias Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 ελα ρε πλακιτσα κανουμε.αν δεν παθεις πως θα μαθεις?σιγα σιγα κ αν θες ριξε μια ματια στο google για το θεμα σου...να παιρνεις ιδεες
SOTHRHS9 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 ελα ρε πλακιτσα κανουμε.αν δεν παθεις πως θα μαθεις?σιγα σιγα κ αν θες ριξε μια ματια στο google για το θεμα σου...να παιρνεις ιδεες Βρηκα και αυτο το θεμα που μου φαινεται οτι ειναι το ιδιο με το δικο μου προβλημα. http://www.insomnia.gr/topic/162956-%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BE%CE%B5%CF%80%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-restart/ Αλλα εκει γραφει οτι μαλλον ειναι το ρουτερ. Εχω αλλαξει και ρουτερ γιατι εχω αλλαξει και εταιρια ιντερνετ. Εξου αυτο με το ιδιο ρουτερ λειτουργουν και αλλο δυο η/υ και ποτε δεν εχουν βγαλει προβλημα. SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS SOS ΜΕΙΝΤΕΙ ΜΕΙΝΤΕΙ ΜΕΙΝΤΕΙ ΜΕΙΝΤΕΙ ΜΕΙΝΤΕΙ ΜΕΙΝΤΕΙ η εγγυηση ληγει σε 1.5 μηνα, τωρα που το καλοκοιταξα...
Komorias Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 οχι το ρουτερ δεν κολαει πουθενα με το προβλημα σου. εγω λεω να ξαναπας σε αλλο πλαισιο σε αλλο καταστημα κ να τους πεις ετσι κ ετσι σβυνει κολαει αλλα μην σε χρεωσουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.