Fawkes Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα! ένας φίλος μου ψάχνει κινητό και είπα να τον βοηθήσω. λοιπόν, θέλει ένα smartphone με hard keys (να γράφει δηλαδή μηνύματα με hard keys, και ας είναι και αφής όπως το xperia x8) με τιμή μέχρι 200. Τίποτα άλλο ιδιαίτερο δεν μου είπε, έτσι κι αλλιώς όλα τώρα βγαίνουν με wifi, bluetooth κτλ.. α και μια ερώτηση, το blade θα το αναβαθμίσουν ποτέ?
kenmitsakos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα! ένας φίλος μου ψάχνει κινητό και είπα να τον βοηθήσω. λοιπόν, θέλει ένα smartphone με hard keys (να γράφει δηλαδή μηνύματα με hard keys, και ας είναι και αφής όπως το xperia x8) με τιμή μέχρι 200. Τίποτα άλλο ιδιαίτερο δεν μου είπε, έτσι κι αλλιώς όλα τώρα βγαίνουν με wifi, bluetooth κτλ.. α και μια ερώτηση, το blade θα το αναβαθμίσουν ποτέ? εχει γινει η αναβαθμισει σε 2.2.
Fawkes Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 εχει γινει η αναβαθμισει σε 2.2. και εγω που δεν την εχω κανει μπορω να παω στην wind και να το αφησω να μου το κανουν?
kenmitsakos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 γινεται μεσω του δικου σου υπολογιστη εχεις κανει overclock στην ram ; εχεις κανει clockword ή καποιο αντιστοιχο ; γενικα το εχεις πειραξει ; αν οχι ευκολα κατεβαζεις αυτο. μετα αν θες πιο πολλα για το κινητο πες μου .
Fawkes Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 δεν το πειραξα ακομη αλλα εχω σκοπο. ευχαριστω πολυ θα το κανω τωρα μετα για το overclock στη ram ειχα βρει αυτο http://zteblade.info/ να το ακολουθήσω?
kenmitsakos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 κατεβασε αυτο ειναι η 2.2 official αλλα περιεχει και το clockword με 512 ram . ΟΔΗΓΙΕΣ Κατεβάστε το αρχείο. Το αποσυμπιέζεται σε κάποιο folder στο PC σας ανοίγετε το blade κρατώντας πατημένο το (volume-). Όταν δείτε στην οθόνη του κινητού το FTM, τότε μπορείτε να το συνδέσετε με το PC. Από το PC, πάτε στον φάκελο που κάνατε αποσυμπίεση το αρχείο που κατεβάσατε, και τρέχετε το download_nochecksGen2.exe. Θα δείτε την παρακάτω εικόνα, και θα πατήσετε ΟΚ όσες φορές εμφανιστεί. Αμέσως μετά θα δείτε το παρακάτω παράθυρο, το οποίο έχει πλέον την επιλογή "start" ενεργοποιημένη. Πατήστε το start και περιμένετε. ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ USB ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΟΣΟ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ. Το κινητό θα κλείσει αυτόματα, θα ξεκινήσει ξανά, η διαδικασία θα μείνει κολλημένη για κάποια δευτερόλεπτα στο 4%, θα συνεχίσει, μετά θα εμφανιστεί στο 98% το CWM στο κινητό, θα μείνει για λίγο στο 98% και μετά θα συνεχίσει, ώστε μετά από 3 λεπτά περίπου συνολικά να ολοκληρώσει, δίνοντας το παρακάτω παράθυρο. Όταν δείτε αυτό το παράθυρο βγάλτε το κινητό από το USB και πατήστε την επιλογή reboot από το κινητό (επιλέξτε reboot με τα volume+ και volume- και πατήστε το πλήκτρο home στο κινητό. Το κινητό θα κάνει reboot, και θα έχετε πλέον τη stock wind 2.2 froyo, με 512ΜΒ ξεκλείδωτα, και μάλιστα με το CWM έτοιμο για δοκιμές
Fawkes Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 όλα σε ένα νοικοκυρεμένα. Μ'αρέσει! ευχαριστώ!
kenmitsakos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 όλα σε ένα νοικοκυρεμένα. Μ'αρέσει! ευχαριστώ! τιποτα
tsourakis13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 θέλει να είναι android...? τις λες γι'αυτό...? http://www.skroutz.gr/s/274128/Sony-Ericsson-Xperia-X10-Mini-Pro.html
kenmitsakos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 ξανα να πω της πληροφοριες τις πηρα απο το myphone .
Fawkes Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 θέλει να είναι android...? τις λες γι'αυτό...? http://www.skroutz.gr/s/274128/Sony-Ericsson-Xperia-X10-Mini-Pro.html το είχα ξεχάσει αυτό, θα του το δείξω για να δω αν του αρέσει και αυτό το στυλ. Ναι, καλό θα ήταν να είναι android. Αλλά και να μην είναι δεν θα πάθει τίποτα
tsourakis13 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/272461/Sony-Ericsson-Vivaz-Pro.html Υπάρχει και αυτό που είναι αρκετά καλύτερο και αξίζει πολύ περισσότερο...ΟΜΩΣ δεν είναι android αλλά symbian αλλά άμα δεν έχει ξαναχρησιμοποιήσει android δεν θα καταλάβει κάτι...Προτείνω το Vivaz Pro.... Το καλύτερο πάντως που μπορεί να κάνει είναι όταν θα βρει ελεύθερο χρόνο να πάει σ'ένα κατάστημα και να τα δει και τα 2 από κοντά, να τα δουλέψει και να αποφασίσει μόνος του... Αν και αξίζει να περιμένει λίγο καιρό και να πάρει το Sony Ericsson XPERIA mini, που είναι σίγουρα καλύτερο και από τα 2...πάντως το πιο σημαντικό είναι να τα δει και τα 2(3) από κοντά...
Fawkes Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 http://www.skroutz.gr/s/272461/Sony-Ericsson-Vivaz-Pro.html Υπάρχει και αυτό που είναι αρκετά καλύτερο και αξίζει πολύ περισσότερο...ΟΜΩΣ δεν είναι android αλλά symbian αλλά άμα δεν έχει ξαναχρησιμοποιήσει android δεν θα καταλάβει κάτι...Προτείνω το Vivaz Pro.... Το καλύτερο πάντως που μπορεί να κάνει είναι όταν θα βρει ελεύθερο χρόνο να πάει σ'ένα κατάστημα και να τα δει και τα 2 από κοντά, να τα δουλέψει και να αποφασίσει μόνος του... Αν και αξίζει να περιμένει λίγο καιρό και να πάρει το Sony Ericsson XPERIA mini, που είναι σίγουρα καλύτερο και από τα 2...πάντως το πιο σημαντικό είναι να τα δει και τα 2(3) από κοντά... αυτό πότε βγαίνει?
tsourakis13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2011 Νομίζω μέσα στο καλοκαίρι άλλα δεν ξέρω αν η τιμή του θα είναι κάτω από 200€...Και φαίνεται λίγο απίθανο...το κόβω για πάνω από 250€-300€..Είχα ξεχάσει το όριο των 200€... ...Πάντως ας πάει σ'ένα κατάστημα (Νομίζω το Public το έχει για δείγμα στο κοινό...)να δει το 2ο που πρότεινα (Sony Ericsson Vivaz Pro)...Είναι αρκετά καλό και αν του αρέσει ας το πάρει...Μπορεί να το παραγγείλει από το κατάστημα EasyBuyWorld(έχω πάει αρκετά πράγματα από εκεί...), και υπάρχει σε 2 χρώματα μαύρο και άσπρο...το μαύρο κάνει 204€ και το λευκό 214€...Πάντως θα πρέπει να δει και αυτό και να αποφασίσει μόνος του...πάντως εγώ προτείνω το Vivaz...
Fawkes Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Νομίζω μέσα στο καλοκαίρι άλλα δεν ξέρω αν η τιμή του θα είναι κάτω από 200€...Και φαίνεται λίγο απίθανο...το κόβω για πάνω από 250€-300€..Είχα ξεχάσει το όριο των 200€... ...Πάντως ας πάει σ'ένα κατάστημα (Νομίζω το Public το έχει για δείγμα στο κοινό...)να δει το 2ο που πρότεινα (Sony Ericsson Vivaz Pro)...Είναι αρκετά καλό και αν του αρέσει ας το πάρει...Μπορεί να το παραγγείλει από το κατάστημα EasyBuyWorld(έχω πάει αρκετά πράγματα από εκεί...), και υπάρχει σε 2 χρώματα μαύρο και άσπρο...το μαύρο κάνει 204€ και το λευκό 214€...Πάντως θα πρέπει να δει και αυτό και να αποφασίσει μόνος του...πάντως εγώ προτείνω το Vivaz... oooook ευχαριστώ πολύ θα του τα μεταβιβάσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.