Προς το περιεχόμενο

phenom ii x4 965 + silent cpu cooler

@zouve@

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα,

θέλω να αλλάξω την εργοστασιακή ψήκτρα του CPU με μια ποιο ήσυχη δε με ενδιαφέρει το OC το μόνο που με νοιάζει είναι το επίπεδο θορύβου.

Το μηχάνημα μου αποτελείται από

CPU AMD PHENOM II X4 965 3.4GHZ

M/B GIGABYTE GA-790XTA-UD4

CASE THERMALTAKE M9D

επίσης το κουτί έχει και 2 χ fan 120mm έχετε να μου προτείνετε 2 ποιο αθόρυβα ???

Δημοσ.

Αρχικά κοιτάς για προσθήκη ρυθμιστή στροφών των ήδη υπάρχουσων ανεμιστήρων και μετά αν θες τους αλλάζεις.

Για τον επεξεργαστή, 0db και ψάχνεις για ψύκτρα δίχως ανεμιστήρα αρχικά και μετά πάλι για ψύκτρα που να έχει 120άρι τον οποίο και θα συνδέσεις με ροοστάτη και θα τον φτάνεις μέχρι και στο να μην γυρνά.

Δημοσ.

Βασικα καλυτερα να μην παει σε Passive cooling.οποιαδηποτε ψυχτρα παρει του 25ευρου θα ειναι μια χαρα.δεν θα τον πειραζει ο θορυβος της.

Θα σου ελεγα να πας σε καμια A50 Corsair CPU Cooler Air Series A50 29,90 € και πολυ ειναι.εχει και πιο φθηνες.

Δημοσ.

scythe mugen 2 θα έλεγα...εγώ αυτή έχωκ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!

παναγία μου τι θηρίο είναι αυτό !!!!!

Δημοσ.

είναι ναί αλλά αν χωράει στο κουτί σου θα σε ανταμείψει!το τελευταίο revision η mugen 3 βασικά είναι λίγο πιό μαζεμένη κ λελάχιστα πιο αποδοτική(~1 βαθμό μη φανταστείς)!

με καλά αεριζόμενο κουτί...έως κ fanless θα είσαι,ειδικά χειμώνα!

Δημοσ.

είναι ναί αλλά αν χωράει στο κουτί σου θα σε ανταμείψει!το τελευταίο revision η mugen 3 βασικά είναι λίγο πιό μαζεμένη κ λελάχιστα πιο αποδοτική(~1 βαθμό μη φανταστείς)!

με καλά αεριζόμενο κουτί...έως κ fanless θα είσαι,ειδικά χειμώνα!

αυτό φοβάμαι μη και δε χωράει στο κουτί .....

Δημοσ.

αν έχεις την έκδοση με το πλαινό παράθυρο κ τον ανεμιστήρα ίσως βρίσκει στον ανεμιστήρα,αλλιώς δεν πιστεύω πως θα έχεις πρόβλημα!θα προτιμούσα την scythe χωρίς τον ανεμιστήρα στο παράθυρο,παρά άλλη μικρότερη ψύκτρα κ να μείνει ο ανεμιστήρας!

μέτρα π'οσο ειναι απ'ο την μητρική μέχρι το καπάκι!

Δημοσ.

καλη λυση ειναι και η coolermaster 212

πολυ φτηνη γι αυτο που προσφερει

Καποτε που ειχε 25 euros.τωρα με την τιμη που την εχει το πλαισιο αρχιζουμε να σκεφτόμαστε και αλλες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...