vasouladoll Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα,έχω αγοράσει το sony vaio vpceb3e1e και έχω πρόβλημα με το ασύρματο δίκτυο καθώς μου κάνει συνέχεια συνδέσεις και αποσυνδέσεις.Με τον πάροχο που έχω μιλήσει έχουμε κάνει διάφορες αλλαγές στο router. Αλλάξαμε κανάλια,κωδικούς,άλλαξα στο laptop χειροκίνητα και μετά αυτόματα τις ρυθμίσεις απο ΙPv6 και ΙPv4 και απο το DNS αλλά πάλι τίποτα.Έκανα απεγκατάσταση την ασύρματη κάρτα δικτύου άλλα και για άλλη μια φορά τίποτα.Το περίεργο είναι ότι ένα άλλο laptop που έχω συνδέετε κανονικά και δεν έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα.Ένσύρματα συνδέομαικανονικά χωρίς αποσυνδέσεις.Αν γνωρίζει κάποιος τι άλλο μπορώ να κάνω ας βοηθήσει γιατί δεν αντέχω άλλο.Έχω στον υπολογιστή τα windows 7 home premium και το ρούτερ είναι το zte zxv10 h108L.
tsakonas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Κατέβασες τους τελευταίους wifi drivers από το site τής sony;έχει πρόγραμμά ξεχωριστό που διαχειρίζεται τα ασύρματα δίκτυά η μέσω τωνwindows?
vasouladoll Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 tsakonas σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.Επειδή δεν είμαι και πολύ σχετική όταν λες wifi drivers εννοείς τα drivers απο την ασύρματη κάρτα δικτύου?Με τον σύμβουλο της sony που μίλησα μου είπε ότι είναι ενημερωμένα και δεν υπάρχει αλλο διαθέσιμο λογισμικό.Θα μπω όμως στο site που λες και θα το κοιτάξω.Αν υπάρχουν τελευταίοι drivers θα πρέπει να κάνω κάποια κατάργηση στους ήδη υπάρχων ή κανω κατευθείαν install?
tsakonas Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 βάλε το vaio update, ίσως βρει κάτι νέο . αν όχι, τα βάζεις εσύ ξανά χειροκίνητα. ξαναπερνάς το chipset και μετά τους WLAN drivers. http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/info/info.aspx?l=el_GR&url=VAIO/Updates/EP0000221850.exe&m=VPCEB3E1E_WI&ip=EP0000221850.htm http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/info/info.aspx?l=el_GR&url=VAIO/Original/Intel_Chipset_Driver_9.1.1.1025.zip&m=VPCEB3E1E_WI&ip=Intel_Chipset_Driver_9.1.1.1025.htm http://support.vaio.sony.eu/computing/vaio/downloads/info/info.aspx?l=el_GR&url=VAIO/Original/VPCEB_WLAN_Intel_32bit.zip&m=VPCEB3E1E_WI&ip=Intel_WLAN_Driver_VPCEB.htm
vasouladoll Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Σε ευχαριστω tsakonas,θα δοκιμάσω τώρα να τα κάνω και ελπίζω όλα να πανε καλα.
poulinos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2011 επειδη το ρουτερ ειναι μαρκα καψε με zte κοινως κανε δυο αλλαγες στο ρουτερ.α.αλλαξε του καναλι και β.βαλτο σε 802.11b αντι για 802.11g.
vasouladoll Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2011 εγινε τπτ; Σε ευχαριστώ για τα link που μου έδωσες με βοήθησαν πολύ. Στο vaio care και στο chipset δεν βρήκε κάτι καινούργιο. Στην wireless βρήκε όντως καινούργιο λογισμικό και μου έκανε αναβάθμιση.Για κάποιες ώρες δεν είχα πρόβλημα αλλά μου ξαναέβγαλε ότι δεν έχω πρόσβαση στο internet.Ξαναέκανα να ψάξει να βρει update στο vaio και τη δευτερη φορα βρήκε.Τι να σου πω οτι να ναι κανει ο υπολογιστής.Είχα 2 μερες να τον χρησιμοποιησω.Τώρα καθε φορα που τον ανοιγω θα τον βαζω να κανει update μήπως και βρει κάτι και απο το vaio care να δω αν υπάρχει αλλο λογισμικο.Προς το παρόν για σήμερα τουλαχιστον δεν με εχει πετάξει καθόλου. επειδη το ρουτερ ειναι μαρκα καψε με zte κοινως κανε δυο αλλαγες στο ρουτερ.α.αλλαξε του καναλι και β.βαλτο σε 802.11b αντι για 802.11g. Κανάλια και κάποιες άλλες ρυθμίσεις απο το ρουτερ με την εταιρεια έχουμε αλλάξει πολλες φορες.Αλλος υπολογιστής που εχω συνδεεται κανονικα.Οποτε δεν νομιζω να είναι προβλημα του ρουτερ.Θα κοιταξω να δω αυτο που λες πάντως σε ποιο κανάλι είμαι.
poulinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 οχι μονο το καναλι αλλα να το βαλεις και se b αντι για g.καλα δεν σημαινει οτι φταιει το ρουτερ αλλα ουτε σημαινει οτι φταιει το λαπτοπ.μπορει να δοκιμασεις το laptop καπου αλλου και να παιζει μια χαρα.παιζουν και θεματα ασυμβατοτητας και σαν μαρκες ποιο ποιοτικη ειναι η sony(αν ηταν acer θα ελεγα οκ) παρα η κινεζια το zte.
vasouladoll Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 οχι μονο το καναλι αλλα να το βαλεις και se b αντι για g.καλα δεν σημαινει οτι φταιει το ρουτερ αλλα ουτε σημαινει οτι φταιει το λαπτοπ.μπορει να δοκιμασεις το laptop καπου αλλου και να παιζει μια χαρα.παιζουν και θεματα ασυμβατοτητας και σαν μαρκες ποιο ποιοτικη ειναι η sony(αν ηταν acer θα ελεγα οκ) παρα η κινεζια το zte. Είδα αυτο που λες αλλά δεν έχει χώρια το b και το g.Έχω επιλεγμένο το mixed(802.11b+802.11g+802.11n).Το άλλο που έχει να επιλέξω είναι το mixed(802.11b+802.11g).
poulinos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2011 καλα δεν δινει επιλογη μονο 802.11b??ωραιο ρουτερ
vasouladoll Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 καλα δεν δινει επιλογη μονο 802.11b??ωραιο ρουτερ Καλά οτι το ρουτερ είναι ότι να΄ναι δεν το συζητώ.Με την εταιρεία όταν μίλησα και τους είπα μήπως είναι ελλατωματικό ή να μου δώσουν κάποιο άλλο (γιατι το Thomson που είχα με την προηγούμενη εταιρεια δεν μου είχε δημιουργήσει κανενα προβλημα) μου ειπαν οτι εχουν μονο αυτο, που δεν το πιστευω. Anyway και με άλλο άτομο που έχω μιλήσει και εχει υπολογιστη acer και εχουμε την ίδια εταιρεια μου είπε οτι και αυτος εχει συνεχεια συνδεσεις και αποσυνδεσεις.Οποτε μάλλον κάτι παιζει.Στο διαγνωστικο των windows οταν εχω την αποσυνδεση μου εμφανιζει συνεχως οτι η προεπιλεγμενη πυλη δεν είναι διαθεσιμη.Ξερεις μηπως που μπορει να οφειλετε αυτο?
poulinos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2011 Καλά οτι το ρουτερ είναι ότι να΄ναι δεν το συζητώ.Με την εταιρεία όταν μίλησα και τους είπα μήπως είναι ελλατωματικό ή να μου δώσουν κάποιο άλλο (γιατι το Thomson που είχα με την προηγούμενη εταιρεια δεν μου είχε δημιουργήσει κανενα προβλημα) μου ειπαν οτι εχουν μονο αυτο, που δεν το πιστευω. Anyway και με άλλο άτομο που έχω μιλήσει και εχει υπολογιστη acer και εχουμε την ίδια εταιρεια μου είπε οτι και αυτος εχει συνεχεια συνδεσεις και αποσυνδεσεις.Οποτε μάλλον κάτι παιζει.Στο διαγνωστικο των windows οταν εχω την αποσυνδεση μου εμφανιζει συνεχως οτι η προεπιλεγμενη πυλη δεν είναι διαθεσιμη.Ξερεις μηπως που μπορει να οφειλετε αυτο? ποια εταιρεια εχεις??/ και ποια εταιρεια ειχες απο περιεργεια? β.για τον φιλο με το acer τι να πω επεσε ατυχος. zte router = για τα μπαζα λαπτοπ acer επισης για τα μπαζα. εφοσον εχεις δωσει και καρφωτα Ip δεν νομιζω οτι μπορεις να πειραξεις πολλα.θα σου λεγα μια τελευταια δοκιμη βαλε την καρτα δικτυου σου να παιξει σε b αφου στο ρουτερ δεν μπορεις να ρυθμισεις b.αν βεβαια γινεται και απο εκει.
vasouladoll Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 ποια εταιρεια εχεις??/ και ποια εταιρεια ειχες απο περιεργεια? β.για τον φιλο με το acer τι να πω επεσε ατυχος. zte router = για τα μπαζα λαπτοπ acer επισης για τα μπαζα. εφοσον εχεις δωσει και καρφωτα Ip δεν νομιζω οτι μπορεις να πειραξεις πολλα.θα σου λεγα μια τελευταια δοκιμη βαλε την καρτα δικτυου σου να παιξει σε b αφου στο ρουτερ δεν μπορεις να ρυθμισεις b.αν βεβαια γινεται και απο εκει. Της wind ειναι το zte.Αυτο που λες για την καρτα δικτυου εχει b και g μαζι.Αν το είδα σωστα και δεν κανω λαθος γραφει καναλι ad hoc 802.11b/g και λειτουργια 802.11n.H wind επιμενει να μπουμε και να αλλαξουμε ολα τα καναλια καθε φορα ενα -ενα και αν μας εμφανισει προβλημα τοτε ισως και να μας αλλαξουν ρουτερ.Εγω σημερα εβαλα ενα thomson που ειχα ,να δω πως θα ειναι απο εδω και περα με τις αποσυνδεσεις.Εν αναμονη λοιπον.....
poulinos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Της wind ειναι το zte.Αυτο που λες για την καρτα δικτυου εχει b και g μαζι.Αν το είδα σωστα και δεν κανω λαθος γραφει καναλι ad hoc 802.11b/g και λειτουργια 802.11n.H wind επιμενει να μπουμε και να αλλαξουμε ολα τα καναλια καθε φορα ενα -ενα και αν μας εμφανισει προβλημα τοτε ισως και να μας αλλαξουν ρουτερ.Εγω σημερα εβαλα ενα thomson που ειχα ,να δω πως θα ειναι απο εδω και περα με τις αποσυνδεσεις.Εν αναμονη λοιπον..... δεν υπαρχει ποιο σταθερο ρουτερ απο το Thomson.πολυ καλυτερο απο τo zte.επισης καντου και ενα firmware update του thomson .elega Μηπως ειχε η καρτα σου σκετο b.οχι adhoc.απο εκει και περα δυσκολο να μην συνδεεται σε 2-3 καναλια.αμα δεν συνδεεται σε 2-3 δεν θα συνδεθει σε κανενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.