Προς το περιεχόμενο

Καμιά πρόταση κινητού;

Eversor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Έχω ένα φιλαράκι ο οποίος κοιτάει να προβεί σε αγορά κινητού μιας και έχει επιδότηση από την εταιρεία σύνδεσης του.

Κοιτάει να διαθέσει maximum 500 ευρώ. Η επιλογές του είναι κυρίως με κατεύθυνση προς HTC, ενώ δεν κοιτάει καθόλου προς iPhone & LG optimus 2x

Καμία πρόταση για το καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή με τα standards που σας είπα; :mrgreen:

Υπάρχει καμιά συσκευή HTC που να αξίζει περισσότερο αυτή τη στιγμή συγκριτικά με τις άλλες; Κοιτάει για κάτι μάχιμο, γιατί δεν είναι και τύπος που αλλάζει συσκευή κάθε μήνα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Στα 500 ευρω υπαρχει το desire s που ειναι καλη συσκευη. Με 600 ομως μπορει να παρει το sensation που ειναι ανωτερο. Νομιζω οτι αξιζει να δωσει 100 ευρω παραπανω για να το παρει

iphone.png

Δημοσ.

Το Galaxy S II είναι κατά τη γνώμη μου το καλύτερο μου μπορεί να πάρει κάποιος αυτή τη στιγμή...υπάρχει και το HTC Sensation που έχει αρκετά καλύτερη ποιότητα κατασκευής αλλά δεν είναι τόσο γρήγορο...(έτσι νομίζω...)

edit: και το sensation και το Galaxy sII, έχουν την ίδια τιμή...

Δημοσ.

Η επιδότηση του είναι γύρω στα 170 αν θυμάμαι καλά. Εγώ του πρότεινα το HTC Sensation. Θα του μεταφέρω τις προτάσεις και από 'κει και πέρα είναι δικό του θέμα.

Δημοσ.

Δεν το προτεινα γιατι ειπε οτι προτιμα htc μερια

iphone.png

Καλά έκανες, κυρίως δεν εμπιστεύεται lg. Δεν ξέρω αν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο για s2

android.png

Δημοσ.

s2 δεν υπαρχει θεμα συγκρησης με κανενα Htc, Lg γελαω ομως που το Optimus 2x ειναι εξω τεσπα γουστα...

αν δεν του κανεις το s2 λογο μεγεθους το desire s .

Δημοσ.

Κατα πάσα πιθανότητα θα πάει για το desire s. Προσωπικά αν μπορούσα να διαθέσω τόσα λεφτά θα πήγαινα για το sensation, αλλά γούστα είναι αυτά

android.png

Δημοσ.

Χα! Το καλυτερο vfm high end ειναι το optimus 2x ομως ο φιλος θελει htc και δεν νομιζω να μπορει κανεις να τον πισει για κατι αλλο.Η ερωτηση λογικα ηταν "πιο htc να παρω"Η απαντηση desire s εκτος και αν του περισευουν λιγα παραπανω για το 2πυρινο

Δημοσ.

το καλύτερο value for money ειναι το απλο desire. Αντε και το galaxy s Κ το s δεν εχει φλας το desire βγαζει θολες φωτο(στο Pc μια χαρα φενοντε)

το desire s κατα πολη καλυτερο χωρεις να χρειαζεται να του περνας rom.htc sensation ε οχι ας παει για το s2

Δημοσ.

Χα! Το καλυτερο vfm high end ειναι το optimus 2x ομως ο φιλος θελει htc και δεν νομιζω να μπορει κανεις να τον πισει για κατι αλλο.Η ερωτηση λογικα ηταν "πιο htc να παρω"Η απαντηση desire s εκτος και αν του περισευουν λιγα παραπανω για το 2πυρινο

Δυστυχώς κάπως έτσι έχουν τα πράγματα. Προσωπικά του είπα και τις άλλες επιλογές που έχει αλλά μάλλον δεν θέλει να.. "ξεφύγει" από την επιλογή της HTC. Και εγώ HTC έχω αλλά εύκολα θα πήγαινα και για το Optimus 2x και για το Galaxy αντίστοιχα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...