Προς το περιεχόμενο

Windows 7 και temporary profile(;;;)

padelis71992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία!

Τελικά αυτά τα pc είναι διαόλου πράγματα.

Ας τα πάρω απο την αρχή. Εχω πάνω στο σκληρό μου 2 windows τα 7 και τα xp.

Λοιπον εχθες αφήνω τα 7 ανοιχτά να κατεβάζουν στο τόρρεντ κάτι αρχεία και φέυγω απο το σπίτι.

Με πέρνει τηλεφωνο ο πατερας μου και μου λεει ο υπολογιστης κολησε γυρναω σπιτι βλεπω "μισο" mozilla

ανοιχτο και κολημενο το pc παταω ctrl alt delete ανοιγει των 7 το μενου επιλογων παταω τασκ μανατζερ

με γυρναει στο κολημενο μοτζιλα και δεν ανοιγει ο τασκ. Προσπαθω με αλτ ταμπ αλτ F4 τιποτα.

Κανω reset... κατα λαθος στο boot menu μπαινω στα xp κανω restart μπαινω στα 7 και εκει που λεει welcome και γυρναει το κυκλακι γραφει αμεσως μετα "Preparing your desktop". Ωχ λεω μετα απο λιγη ωρα μπαινει και ο υπολογιστης ηταν λες και ειχα κανει φορματ τα παντα απο την επιφανεια χαθηκαν εκτος απο τα shortcuts το καδο και τον υπολογιστη. Ολες οι ρυθμισεις μου χαμενες μεχρι και η ταχυτητα του mouse τα παντα τα bookmarks απο mozilla και αυτα χαμενα!

Και πεταει bubble κατω δεξια και λεει : "You are loged in with a temporary profile everything you will do after the restart will be erased. To fix this problem try restart your pc and log in again" (Καπως ετσι το ελεγε αλλα αυτη ειναι η σουμα) Κανω restart ξανα μπαινει στο temporary :confused: !!

Ακομα ξεχασα να πω πως οτι προγραμμα ετρεχα μεσα απο τους 2 σκληρους ετρεχε κανονικοτατα.!

Τι ακριβως εχει παιχτει? και πως μπορω να το λυσω? :confused:

Ευχαριστω !

Δημοσ.

Γράψε netplwiz στην αναζήτηση των win7 και πάτα το enter από εδώ μπορείς να ρυθμίσεις σε ποιον χρήστη να μπαίνει από προεπιλογή.

Δημοσ.

To system restore απο μεσα απο τα windows δεν γινεται δεν εχω δοκιμασει ακομα με F8 οταν bootaroune αλλα θα το κανω απλα κοιταω μηπως υπαρχει αλλη λυση. Θα το δοκιμασω αυτο netplwiz απλα τωρα δε μπορω γιατι εψαξα λιγο μονος μου και πειραξα στο regedit κατι στα profiles και το δικο μου τωρα δε το ανοιγει λεει οτι δεν ειναι εγκυρο αλλα θα το φτιαξω και θα το δοκιμασω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...