Προς το περιεχόμενο

windows 7

shawnm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας ειμαι καινουργιος στο σιτε..εχω windows vista home prenium 64bit και θελω να τα αναβαθμισω σε windows 7 home prenium 64bit..εχω ενα λαπτοπ με προεγκατεστημενα windows 7 home prenium και εχω το serial key και το μονο που θελω ειναι ενα dvd με τα αυθεντικα windows 7 δωρεαν ενοειται γιατι μας εχει πειραξει και η κριση...δεν ειμαι φοιτητης γιατι η μονη λυση που διαβασα στο σαιτ ηταν αυτη αλλα δεν μπορω γιατι δεν ειμαι..αν μπορει καπιος να μου πει πως να τα κατεβασω (αυθεντικα) θα του ειμουν ευγνωμων..ευχαριστω

Δημοσ.

Μπορείς να δανειστείς ένα cd από κανέναν φίλο σου η απ τον "θείο"...

Να προσέξεις μόνο να είναι ίδια έκδοση..

ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα τους εχω ρωτησει ολους και κανεις δεν τα διαθετει..καλα δεν υπαρχει κανενα download που να ειναι αυθεντικα???

Δημοσ.

Αυθεντικά τ κανουν το cd key, όχι το δισκάκι..!

(Εξού και ο "θείος" :devil: )

οταν λεω αυθεντικα ενοω να δουλευει το windows update και ολα ta features των 7 100% αν ειναι δυνατο και να μην μου καταστρεψει το pc γιατι ειχα επειχηρησει να τα κατεωασω και παλια και μετα το πηγα για service...αμα ξερεις που μπορω να τα βρω θα σου ειμουν ευγνωμων

Δημοσ.

Όταν το κατεβάζεις ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα είναι πειραγμένο,απλά δεν γίνεται εκτός και αν το κατεβάσεις όπως είπες από το msdn.

Από εκεί και πέρα αν θες παίρνεις το ρίσκο και κατεβάζεις κάποια έκδοση που λέει untuched π.χ. και ελπίζεις,μην ψάχνεις για ελληνικά πάρα πολύ δύσκολο να βρεις,μπορείς και την αγγλική να την κάνεις ελληνική μέσου του windows update.

Δημοσ.

μπορείς και την αγγλική να την κάνεις ελληνική μέσου του windows update.

αυτη η δυνατοτητα υπαρχει μονο στην εκδοση ultimate B)

Δημοσ.

Όταν το κατεβάζεις ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι δεν θα είναι πειραγμένο,απλά δεν γίνεται εκτός και αν το κατεβάσεις όπως είπες από το msdn.

Από εκεί και πέρα αν θες παίρνεις το ρίσκο και κατεβάζεις κάποια έκδοση που λέει untuched π.χ. και ελπίζεις,μην ψάχνεις για ελληνικά πάρα πολύ δύσκολο να βρεις,μπορείς και την αγγλική να την κάνεις ελληνική μέσου του windows update.

ok σε ευχαριστω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...