Προς το περιεχόμενο

[Δίπλωμα Οδήγησης] Λάθος Στοιχεία;

Wael90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα..

Θέλω να κάνω μια γρήγορη ερώτηση για το δίπλωμα (νέες κάρτες).. Η στήλη 3 αφορά την ημερομηνία γέννησης και τον ΤΟΠΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ; Γιατί αν είναι έτσι, έχουν βάλει λάθος τόπο γέννησης σε εμένα.. Τι κάνουμε τώρα;

Δημοσ.

νομιζω βαζουν τον τοπο γεννησης που αναγράφεται στην αστυνομικη ταυτότητα!

Δεν είμαι ακριβώς Έλληνας πολίτης, οπότε δεν έχω και ταυτότητα. Με το διαβατήριό μου έγινε όλη η δουλειά. Φαίνεται πως κάποιος μπέρδεψε τα μπούτια του πάντως ή από την σχολή ή στο υπουργείο. Με πήραν από την σχολή τηλέφωνο μόλις είδαν πως είχα ένα ψιλοφορτωμένο status στο facebook και μου εξήγησαν την διαδικασία που πρέπει να γίνει.. Σε περίπτωση που παρουσιαστεί και σε άλλα μέλη αυτό το θέμα..

Πρέπει να βγάλω 1 φωτογραφία διαβατηρίου (αυτές τις μεγαλύτερου μεγέθους από τις κανονικές, που πρέπει να ακουμπάμε και να πιάνουμε από τις άκρες), 1 φωτοτυπία από το δίπλωμα και να συμπληρώσω κάτι αιτήσεις στο υπουργείο για επανέκδοση. Ύστερα σου λένε πέρνα μετά από λίγο καιρό να παραλάβεις το καινούριο δίπλωμα και να δώσεις πίσω το παλιό. Καθ' όλη την διάρκεια της επανέκδοσης θα ισχύει κανονικά το δίπλωμα που έχω τώρα και αυτό είναι το μόνο που με ένοιαζε αρχικά (πέρα από το αντιαισθητικό λάθος στα στοιχεία.) και αφού είναι σχετικά απλή η διαδικασία και μπορώ να οδηγήσω.. No harm done!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...