Aniparktos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μπήκε ένας φίλος μου στρατό και θέλει να αγοράσει ένα netbook για να το έχει μαζί του. Μπορείτε να μου προτείνετε ένα καλό? Όσο για το χρηματικό δεν τον ενδιαφέρει. Ευχαριστώ
mikelamar Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Internet δε παίζει να πιάνει, εκτός αν βάλει καμία κάρτα onthego ή όπως λέγονται, άντε να δει καμία ταινία δηλαδή αν είναι σε κανά φυλάκιο ή κάνω λάθος; Αλλα κ πάλι σε 10ιντσες οθόνη, ας πάρει το πιο φτηνό που θα βρει στο σκρουτζ, γιατί κ η μεταχείριση δεν θα είναι κ η καλύτερη. ΥΓ: Άλλο netbook άλλο laptop, άλλο Πεπη κ άλλο πρέπει.
Aniparktos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Έχεις δίκιο τώρα το είδα. Θα έχει internet είναι λίγο έξω από την Αθήνα, γύρω στις 11ιντζες το θέλει και απ’ ότι μου είπε θα το έχει και για μετά στρατού, για ‘υτό είπα πως δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά .
mikelamar Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Σχεδον Όλα τα φτηνα φοράνε atom στα 1.50-1.66 με 160 ή 250gb και 1mb ram είναι θέμα προτίμησης εταιρίας, πχ εγω toshiba δεν παίρνω. Ας προτείνει κ κάποιος με εμπειρία πάνω στα netbook που εχει μείνει ευχαριστημένος απο κάποια brand
basilis5 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2011 τα asus ειναι απο τα καλυτερα. γενικα τα νετμπουκ ειναι ψιλοσαπια, οποτε και δεδομενης της χρησης+επικινδυνοτητας που θα εχει μεσα στον Ε.Σ. καλο ειναι να παρει κατι φθηνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.