Endreri Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Εχω σε ενα σκληρό σε δύο Part στο ένα part εγκατέστησα τα win7 στο δεύτερο Part είχα διάφορα αρχεία μετα την εγκατάσταση το δεύτερο part δεν εμφανίζεται !? απο bios δεν κατάφερα τπτ. καμια ιδέα, τι να κάνω?
filip123go Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Με ubuntu live cd βλέπεις και τα δύο partitions..?
filip123go Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Κατεβάζεις το ubuntu live cd, το καις σε ένα cd και ξεκινάς με αυτό το pc σου,επιλέγεις να δοκιμάσεις τα ubuntu και βλέπεις αν αναγνωρίζει και τα δύο partitions...! Αν κολλήσεις, εδώ είμαστε
Endreri Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 θα περιμένω μπας και κάποιος έχει ιδέα πως να γίνει μέσα από τα Windows ώστε να μου εμφανίζεται και εκεί μετά. Τα θέλω τα GB που έχει το partition . Αλλιώς θα κάνω αυτό τουλάχιστον να σώσω τα αρχεία. ευχαριστώ!
TheELF Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δεν χρειάζεται (ακόμα) το live, πάνε πίνακα ελέγχου -> Εργαλεία διαχείρισης -> Διαχείριση Υπολογιστή -> Διαχείριση δίσκων και αν των εμφανίζει εκεί κάνε του δεξί κλικ και δες αν μπορείς να του δώσεις γράμμα μονάδος.
Endreri Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δεν το εμφανίζει το part ούτε στην διαχείριση δίσκων !! κάτι σαν να διάβασα οτι τα 7 έχουν διαφορετικό τρόπο κωδικοποίησης των part σε σχέση με τα xp που είχε πριν ! κάτι τέτοιο . αλλα δεν μπορεί κατι θα μπορεί να γίνει για να το αναστήσω καμια αλλη ιδέα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.