Kasrith Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Εγώ είχα συνηθίσει, μιας και τα πήρα τα 4 σχετικά μαζί, μόλις τελείωνα το ένα άρπαζα το επόμενο... Τελείωσα το 4ο και ξενέρωσα άγρια, ευτυχώς υπάρχει το ebook... Μετά όμως τι κάνουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paranoid_gr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2011 Μπορεί κάποιος να μου στείλει το pdf του Clash of Kings? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Ίσως η ερώτηση έχει ξαναγίνει αλλά δε διαβάζω για να μη διαβάσω κανα spoiler Η 1η σαιζόν από ποιά βιβλία είναι? Η είναι τουρλού από όλα? ρωτάω γιατι θελω να διαβάσω πρώτα τα βιβλία αλλά επειδή έχω δρομολογήσει άλλα βιβλία πρώτα έλεγα μήπως έβλεπα την 1η σαιζόν αν είναι από το 1ο βιβλίο μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasioula1 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Η πρώτη σεζόν είναι από το πρώτο βιβλίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
remalis Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Τέλεια, ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Πωωωω , αυτο το 4ο βιβλιο δεν "διαβαζεται" με τιποτα!! Οι μισες σελιδες μεχρι τωρα πρεπει να ηταν για συγγενειες και για ονοματα , και η εξελιξη εχει σχεδον σταματησει , βαζοντας στο παιχνιδι και αλλους χαρακτηρες ή συνεχιζοντας ιστοριες δευτερευοντων χαρακτηρων. Κριμα, με εχει κουρασει , ενω μεχρι το 3ο πηγαινε "αερας" . Δυστυχως φαινεται πως κανει οτι μπορει να το τραβηξει απο τα μαλλια για περισσότερα βιβλια/συνεχειες/πωλησεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Δυστυχώς και το πέμπτο είναι βάλτος οκ όχι τόσο χάλια όσο το τέταρτο, υπάρχει λίγη δράση. Στο τέλος του τρίτου σκοτώνει την Catelyn, στο επόμενο την ανασταίνει. Στο τέλος του τέταρτου σκοτώνει τη Brienne, στο πέμπτο την ανασταίνει. Στο τέλος του πέμπτου σκοτώνει τον Jon Snow, στο έκτο...? let me guess θα τον κάνει revive η Melisandre Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Sheep Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 ααα δεν τολμαω να ανοιξω το spoiler σου...ειμαι ακομα στο 4ο βιβλιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 στο τέλος του 7ου πέφτει ένας αστεροειδής και ψοφάνε οι πάντες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLNEO Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Λες δηλαδή αναστηθεί ο drogo? (sun and stars) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Πωωωω , αυτο το 4ο βιβλιο δεν "διαβαζεται" με τιποτα!! Οι μισες σελιδες μεχρι τωρα πρεπει να ηταν για συγγενειες και για ονοματα , και η εξελιξη εχει σχεδον σταματησει , βαζοντας στο παιχνιδι και αλλους χαρακτηρες ή συνεχιζοντας ιστοριες δευτερευοντων χαρακτηρων. Κριμα, με εχει κουρασει , ενω μεχρι το 3ο πηγαινε "αερας" . Δυστυχως φαινεται πως κανει οτι μπορει να το τραβηξει απο τα μαλλια για περισσότερα βιβλια/συνεχειες/πωλησεις. Όλα έχουν τον σκοπό τους... Και εγώ ψιλοκουράστηκα μεχρι την μέση του 4ο αλλα το 2ο μισό φεύγει ποιο ευχάριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Εγω που τωρα τελειωνω το 2ο ομολογω οτι δεν μ'αρεσει η τροπη που παιρνει η ιστορια αλλά με κραταει ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Λες δηλαδή αναστηθεί ο drogo? (sun and stars) αχαχαχα δεν αποκλείεται Και στο έβδομο θα αποδειχθεί ότι οι "Others" είναι έργο εξωγήινων, των οποίων το διαστημόπλοιό έχει ξεμείνει από diesel κάπου στο βορρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2011 αχαχαχα δεν αποκλείεται Και στο έβδομο θα αποδειχθεί ότι οι "Others" είναι έργο εξωγήινων, των οποίων το διαστημόπλοιό έχει ξεμείνει από diesel κάπου στο βορρά. Και προσπαθούν να κατέβουν στον Νότο στις πετρελαιοπηγές των Lannister? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Θέλω να παίξω cyvasse.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα