Kasrith Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2017 Χαχαχα παίζει. Αργοπορημένος φουλ. Η αντίδρασή μου στην ανακοίνωση πάντως: Quoted for emphasis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasioula1 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2017 Συγνωμη που ξεθαβω το θρεντ. Εχω αγορασει τα βιβλια στα αγγλικα. Εχει κανεις να μου στειλει σε μηνυμα τη διευθυνση του θειου που εχει τα ελληνικα σε pdf; Δε μπορω να πληρωσω εις διπλουν και εχω μια περιεργεια να δω πως μετεφρασαν καποια ονοματα/περιγραφες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Στείλε μου p.m.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Metaksas Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2017 Ενδιαφέρομαι και εγώ παιδιά αν μπορείτε κανένα pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 πριν κανα μηνα κυκλοφορησε το fire and blood, ασχοληθηκε κανεις? το ψιλοκραζουν, αλλα δεν ξερω ποσσο απο αυτο οφειλεται στο οτι απλα δεν ειναι το winds of winter... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, xavier είπε πριν κανα μηνα κυκλοφορησε το fire and blood, ασχοληθηκε κανεις? το ψιλοκραζουν, αλλα δεν ξερω ποσσο απο αυτο οφειλεται στο οτι απλα δεν ειναι το winds of winter... Από ότι κατάλαβα, είναι καλό βιβλίο αλλά δεν είναι νουβέλα, αλλά γραμμένο σαν βιβλίο ιστορίας. Προσωπικά που δεν με ενδιαφέρει να γίνω ιστορικός του κόσμου του Μάρτιν, οπότε pass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
costacurta Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2018 Ουτε γω ασχολούμαι με οποιοδήποτε τύπου εγχειρίδιο βγάζει πέραν της βασικής σειράς. Σε μια συνέντευξή του έλεγε ό,τι γνώρισε κάτι φανς/συγγραφείς/αναλυτές και έκαναν μια ομάδα και άρχισαν να βγάζουν όλα αυτά τα παράλληλα βιβλία μαζί. Do everything for money Boi.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 https://wikiofthrones.com/25877/george-r-r-martin-announces-new-deadline-for-winds-of-winter/?fbclid=IwAR2NsD_x-GcIoBZAYXGtMp0XdYh7prqsggjGOo7-9bIaeGQFzDgcEu4ojJw Νέο deadline για το επόμενο, Ιούλιος 2020... (μη γελάτε ρε!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeadOrganPlayer Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Το ξαναγράφει από την αρχή μάλλον μετά τα τελευταία γηεγονότα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coffeex Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, ThReSh είπε https://wikiofthrones.com/25877/george-r-r-martin-announces-new-deadline-for-winds-of-winter/?fbclid=IwAR2NsD_x-GcIoBZAYXGtMp0XdYh7prqsggjGOo7-9bIaeGQFzDgcEu4ojJw Νέο deadline για το επόμενο, Ιούλιος 2020... (μη γελάτε ρε!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2019 5 ώρες πριν, ThReSh είπε https://wikiofthrones.com/25877/george-r-r-martin-announces-new-deadline-for-winds-of-winter/?fbclid=IwAR2NsD_x-GcIoBZAYXGtMp0XdYh7prqsggjGOo7-9bIaeGQFzDgcEu4ojJw Νέο deadline για το επόμενο, Ιούλιος 2020... (μη γελάτε ρε!) Άρα αν δεν έχει ήδη γράψει το τελευταίο, μιλάμε για τέλος της σειράς το 2025 και αν. Προσωπικά θα περιμένω όταν και αν εκδοθούν και τα 2 για να τα διαβάσω. Μέχρι τότε ευτυχώς το backlog σε βιβλία είναι μεγαλύτερο από αυτό των παιχνιδιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 There go και οι θεωρίες ότι τα χει τελειώσει και περίμενε να ολοκληρωθεί η σειρά για να τα βγάλει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike299 Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Kostasspil είπε There go και οι θεωρίες ότι τα χει τελειώσει και περίμενε να ολοκληρωθεί η σειρά για να τα βγάλει Γιατί το λες? Βγήκε κάποια είδηση? Εάν αναφέρεσαι στην ημερομηνία κυκλοφορίας του'20 μου φαίνεται λογικό να αφήσει να περάσει κάποιο διάστημα από το τέλος της σειράς. Όπως και 1 με 2 χρόνια ανάμεσα στα δύο βιβλία ( με την προϋπόθεση φυσικά ότι ισχύουν οι φήμες, εάν όχι, καλά κρασιά) Επεξ/σία 29 Μαΐου 2019 από mike299 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα