Προς το περιεχόμενο

[BOOKS] - Game of Thrones - Full Spoilers (Books & Series)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@Kostas εννοείται ότι θα μπει σε αυτήν την σεζόν, τελευταία σκηνή του κύκλου στο υπογράφω. Για αυτό και μας έχουν πρηξει με την κλαψα του Olly. Θα τον φάει ο μικρός μυξοκλαιγοντας μαζί με τίποτα αλλά καθάρματα. Ελπίζω να δουμε και λίγο Robert Strong.

Δημοσ.

και εγω θεωρω πολυ πιθανο να ειναι τελευταια σκηνη του κυκλου οπως λεει ο armored.Και ειδικα αυτο με τον Olly κολλαει παρα πολυ.Βεβαια και στα βιβλια δεν λεει ξεκαθαρα αν πεθαινει ή οχι ο john.Βεβαια εχουμε και τον Stannis που και εκει εχει μεινει σε καλο σημειο στο βιβλιο.Υπομονη 2 επισοδια.Βεβαια να πω οτι με ψιλοχαλαει αυτη η σεζον μεχρι στιγμης,αμα εξαιρεσουμε το 8ο eps,καθως οι αλλαγες που κανανε σε σχεση με τα βιβλια δεν μου πολυ αρεσουν.

Δημοσ.

Εχουν καποιου ειδους σχεση οι Stark με τους White Walkers?

εε υπαρχουν καποιες υποψιες οτι ο nights king,αρχηγος των white walkers, ισως να ηταν καποιος Stark.

• Like 1
Δημοσ.

Εχουν καποιου ειδους σχεση οι Stark με τους White Walkers?

http://gameofthrones.wikia.com/wiki/Night%27s_King

Με βάλατε σε σκέψεις τώρα, γιατί απο την άλλη λέει και ο sam ότι σταματησε να ανησυχεί για τον jon και ότι πάντα επιστρέφει. Στην αρχή σκεφτόμουν ότι το χτίζανε για την αρχή της επόμενης αλλα το να τελειώσουν έτσι τη σεζόν θα έχει πολύ ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Εντάξει έχει προσπεράσει / αλλάξει πολλά πράγματα η σειρά.

Πέρα από κάποιους που τους σκώτωσε ενώ στα βιβλία είναι ζωντανοί, ή το ότι δεν εμφάνισε καθόλου κάποιους.

Αυτό που δε μ άρεσε είναι που προσπαθούν να κρατήσουν τη Καλίσι να φαίνεται πιο συμπαθητική στο ευρύ κοινό,

και καλύτερη βασίλισσα από ότι είναι. Ούτε το παραλιγο λιντσάρισμα της έδειξαν από τον εξαγριωμένο εναντίον της όχλο, και τους δράκους αντί να πετάν ελεύθεροι τρώγοντας όποιον άνθρωπο βρουν μπροστά τους και μην υπακούοντας, τους δείχνει κλεισμένους σε dungeon με λουράκια σα πιστά σκυλάκια... Η ιδέα που μου δίνει η Καλίσι στο βιβλίο είναι μιας χαζούλας που λόγο της πολύ νεαρής της ηλικίας και της απειρίας της τα κάνει όλα μαντάρα, με τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα της να βγάζουν το φίδι απ τη τρύπα και να αξίζουν το 90% των χειροκροτημάτων. Στη σειρά προβάλλεται ως badass και πρότυπο σχεδόν.

Το άλλο με την Σάνσα... Αντί να δείξουν όλο αυτό το διάστημα που ο μικροδάχτυλος την κρατούσε επί της ουσίας φυλακισμένη στο πύργο του με τη δικαιολογία "πρέπει να κρύβεσαι μη σε βρουν και σε σκοτώσουν", και τα όσα τράβηξε εκεί, την δώσαν στον Ράμσεη. Και τη κάναν να φαίνεται πιο χαζή κι απ τη Καλίσι, ενώ είναι απλά φοβιτσιάρα.

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε. Τίτλος τελευταίου επεισοδίου  "Mother's Mercy". Οπότε λογικά θα δούμε την Σέρσει γυμνή να κάνει το shame parade? Ή καμιά Lady Stoneheart στο τέλος τέλος(δεν το θεωρώ πιθανό, γιατί κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι δήλωσαν ότι δεν θα την έχουν καθόλου στην σειρά). Τέλος, αν τελειώσει η season με το μαχαίρωμα του Snow ε πόσο rage θα βγάλω, μιας και δεν θα ξέρω ούτε από τα βιβλία αν ζει ή όχι :mad:.

Δημοσ.

Έχουμε και λέμε. Τίτλος τελευταίου επεισοδίου  "Mother's Mercy". Οπότε λογικά θα δούμε την Σέρσει γυμνή να κάνει το shame parade? Ή καμιά Lady Stoneheart στο τέλος τέλος(δεν το θεωρώ πιθανό, γιατί κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι δήλωσαν ότι δεν θα την έχουν καθόλου στην σειρά). Τέλος, αν τελειώσει η season με το μαχαίρωμα του Snow ε πόσο rage θα βγάλω, μιας και δεν θα ξέρω ούτε από τα βιβλία αν ζει ή όχι :mad:.

εε εγω πιστευω οτι ετσι θα τελειωσει δυστηχως.Πιστευω θα τον μαχαιρωσει το βλαμμενο ο Οlly.

Δημοσ.

εε εγω πιστευω οτι ετσι θα τελειωσει δυστηχως.Πιστευω θα τον μαχαιρωσει το βλαμμενο ο Οlly.

Αν κανουν τετοια βλακεια και σκοτωσουν τον τελευταιο πραγματικα ηρωικο χαρακτηρα της σειρας,την σταματαω επισημως.Η αταλαντοσυνη και η ηλιθιοτητα εχουν τα ορια τους ακομη και για Αμερικανους. :)

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν ξέρουμε αν έχει πεθάνει, αλλά μαχαίρωμα/προδοσία έπεσε...

• Like 1
Δημοσ.

Αν κανουν τετοια βλακεια και σκοτωσουν τον τελευταιο πραγματικα ηρωικο χαρακτηρα της σειρας,την σταματαω επισημως.Η αταλαντοσυνη και η ηλιθιοτητα εχουν τα ορια τους ακομη και για Αμερικανους. :)

ποσο αθώως είσαι ακόμη :P .

Ευελπιστούμε πως δε θα τελειώσει έτσι η ιστορία του, αλλά θα το δείξουν και αυτό στη σειρά (και θα φάνε τρελό κράξιμο).

Ακόμη και τώρα ο πιστεύω από τις πιο άδικες αποχωρήσεις ο rob stark, αψογος χαρακτήρας, νίκησε όλες τις μάχες του, όσο ταπεινός μπορεί να είναι ένας που αποκαλείται βασιλιάς του βορά, αλλά και πάλι τον φάγανε τόσο άδικα, στον snow θα κολλήσουν?

• Like 1
Δημοσ.

ποσο αθώως είσαι ακόμη :P .

Ευελπιστούμε πως δε θα τελειώσει έτσι η ιστορία του, αλλά θα το δείξουν και αυτό στη σειρά (και θα φάνε τρελό κράξιμο).

Ακόμη και τώρα ο πιστεύω από τις πιο άδικες αποχωρήσεις ο rob stark, αψογος χαρακτήρας, νίκησε όλες τις μάχες του, όσο ταπεινός μπορεί να είναι ένας που αποκαλείται βασιλιάς του βορά, αλλά και πάλι τον φάγανε τόσο άδικα, στον snow θα κολλήσουν?

Συμφωνω και το εχω ξαναπει και επειδη ενας συγγραφεας οσο ταλεντο και αν εχει ,παντα θα εχει και καποια τρωτα,ο συγκεκριμενος μισει τους εντιμους και ηρωικους χαρακτηρες και επιβραβευει τους αδικους και ανεντιμους.Ισως εχει παιδικα κομπλεξ ,δεν ξερω.

δεν ξέρουμε αν έχει πεθάνει, αλλά μαχαίρωμα/προδοσία έπεσε...

Ανακαλω την αυστηρη μου δηλωση οτι θα σταματησω να βλεπω την σειρα αν σκοτωσουν τον Jon γιατι εμαθα τι θα γινει σε βαθος χρονου,μεχρι και την 6η σεζον οποτε ναι,εχει ψωμι και πολυ μυστηριο η υποθεση Snow. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Συμφωνω και το εχω ξαναπει και επειδη ενας συγγραφεας οσο ταλεντο και αν εχει ,παντα θα εχει και καποια τρωτα,ο συγκεκριμενος μισει τους εντιμους και ηρωικους χαρακτηρες και επιβραβευει τους αδικους και ανεντιμους.Ισως εχει παιδικα κομπλεξ ,δεν ξερω.

πρέπει σώνει και καλά όλες οι σειρές/ταινίες/βιβλία/ιστορίες να έχουν "happy ending" ?

• Like 1
Δημοσ.

πρέπει σώνει και καλά όλες οι σειρές/ταινίες/βιβλία/ιστορίες να έχουν "happy ending" ?

Οχι βεβαια,αλλα το θεμα ειναι καποιοι, απο αυτους που ειναι ηρωικοι,αξιολογοι και αγαπητοι στο κοινο σου σαν συγγραφεας, και εχουν αξια σαν χαρακτηρες στο εργο σου,να μενουν μεχρι το τελος, να επιβιωνουν,να μαχονται και να εμπνεεουν.Αν τους σκοτωνεις συνεχως και οσοι μενουν ειναι υποδεεστεροι και απεχθεις στον κοσμο,στην συντριπτικη πλειοψηφια του αναγνωστικου η τηλεοπτικου κοινου,τοτε ποιο ειναι το μυνημα του εργου σου? Οτι στο τελος,ολοι οι πραγματικα δικαιοι πεθαινουν και θριαμβευουν οι δολοπλοκοι και βρωμικοι?

Ωραια αυτο ειναι μια αποψη του πως να γραψει καποιος μια ιστορια αλλα δεν εμπνεει κανενα ουτε θα ηταν ενδιαφερον και ειναι φυσιολογικο. Δεν ειναι τυχαιο οτι οι περισσοτεροι θεατες./αναγνωστες συμπαθουν τους Σταρκ και ιδιαιτερα την Arya και τον Jon Ειναι στην φυση του ανθρωπου να εμπνεεται απο ηρωες που προσπαθουν να κανουν το καλο και να υπερβουν τον εαυτο τους και οχι απο βρωμερους καταταπιεστες,δολοπλοκους,μικροψυχους,μικρομυαλους,θρησκοληπτους,αδιαφορους κ.τ.λ. Σε καθε περιπετεια θες να επικρατησει  το καλο αλλιως καποιος ειναι διεστραμμενος και αρρωστος οταν χαιρεται με το θριαμβο του κακου γιατι το κακο ειναι θεμελιακα βλακωδες και αυταρεσκο ,πραγμα που το κανει ακομη πιο απαισιο. Για αυτο ,οταν 300 πολεμουν με εκατονταδες χιλιαδες για την πατριδα τους (Θερμοπυλες,σαν παραδειγμα το θετω)και πεθαινουν ηρωικα,ο κοσμος απο διαφορες χωρες, με αυτους ταυτιζεται και αυτους θαυμαζει,οχι τους πολλους που τους σκοτωσαν εχοντας κακο σκοπο να υποδουλωσουν ενα εθνος

Για αυτο στην αριστουργηματικη για μενα ταινια Schindler's List , παρολο οτι δεν υπαρχει happy ending ,μενει η ελπιδα στον ανθρωπο οτι μπορει να υπερβει την κτηνωδια και να ανεβει ηθικα και να μεγαλουργησει οπως φαινεται στο τελος και απο την φραση μεσα απο το Ταλμουδ που λενε οι σωσμενοι απο τον Οσκαρ '' He Who Saves One Life Saves the World Entire.'' Αξεχαστη κινηματογραφικη σκηνη ,με αφταστους ηθοποιους.

Οποτε η απαντηση ειναι οχι υποχρεωτικα σε μια συγκεκριμενη χρονικη φαση ενος εργου,αλλα στο τελος ναι,πρεπει το καλο παντα να υπερισχυει.ειδικα στα επικα εργα αλλα οχι μονο.Εμενα δεν με ικανοποει σαν αναγνωστη η σαν θεατη να κερδιζει το κακο γιατι κατι τετοιο το θεωρω εξωφρενικο και ηλιθιο.

Δημοσ.

Καλά με την κοκκινομάλα μακρυά από το castle black πιο πολλές πιθανότητες έχει να μείνει εγγυος η Ντανυ παρά να σωθεί ο Snow

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...