Deus ex machina Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Στα βιβλία πόσο παίζει; Γιατι εμένα μου φάνικε αρκετά βασικό κομμάτι για να το κόψουνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρουμε τι βάρος θα χει - θα δούμε στα επόμενα βιβλία. Νομίζω πως είναι αρκετά μεγάλο και ότι μπλέκονται αρκετοί βασικοί χαρακτήρες. Δεν πιστεύω να κοπεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Αν και το εχω ξαναπει με τον Μαρτιν δεν μπορει να εισαι σιγουρος. Πολλα από αυτα που εγραψε τα εγραψε γιατι έτσι ήθελε, χωρις μαστερ πλαν.. Δεν θα μου κανει καμια εντυπωση αν δεν ξανακουσουμε για τον Jaime, αν μαθαινουμε για τη LS όπως για τη Nymeria κλπ Εχει την κεντρικη ιδεα στο μυαλο του για το πως θα τελειωσει, από τους 40 χαρακτηρες οι 3-4 ειναι σημαντικοι για να την υλοποιήσει, όλοι οι αλλοι ειναι αναλώσιμοι. Δεν βρισκονται καν στο ιδιο μερος and winter is coming! (καλή τρολια και αυτή ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 αποκλειεται, το cliffhanger της brienne ειναι βασικο ρε σεις...τεσπα, δεν ξερω, ελπιζω να μην το κανουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elven_King Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 (επεξεργασμένο) Προσωπικά με χάλασε πάρα πολύ που έκοψαν το σκηνικό όπου ο Jaime εξομολογείται στον Tyrion το τι πραγματικά έγινε στο παρελθόν με την Site: Tysha When Jaime rescued Tyrion from prison he confessed that Tysha was no whore. Tyrion realised that Tysha had been genuinely in love with him, and became furious with Jaime. He left his brother to find his own way out of the Red Keep. During his escape, he came to his father's rooms. Tyrion demanded his father tell him what had happened to Tysha. Tywin did not remember, simply stating that she went "wherever whores go". Tyrion slew him with a crossbow and escaped. Ουσιαστικά αυτό έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στον Tyrion και αποφάσισε σκοτώσει τον πατέρα του αφού κατάλαβε ότι του κατέστρεψαν από πολύ νωρίς την ευκαιρία να ευτυχήσει στην ζωή του. Δεν ξέρω αν είχαν σκοπό να το βάλουν και το άλλαξαν, στην 1η ή 2η σεζόν ο Tyrion διηγείται όλη την ιστορία στην Shae, αλλά για μένα είναι πολύ άκυρο. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2014 από Elven_King 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 All hell breaking loose στα blogs και στα social media επειδή όλο το Dorne έγινε cast αλλα άφησαν εκτός Quentyn και Arianne Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ο Quentyn πρεπει να ειναι ασχημοφατσα, ελπίζω να μη βαλουν καναν μορφονιό για να εχουν να βλέπουν τα κοριτσακια. Για την Arianne θελουμε να δουμε καμια τυπου R. Dawson. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ο Quentyn πρεπει να ειναι ασχημοφατσα, ελπίζω να μη βαλουν καναν μορφονιό για να εχουν να βλέπουν τα κοριτσακια. Για την Arianne θελουμε να δουμε καμια τυπου R. Dawson. Το "πρόβλημα" είναι ότι υποστηρίζουν πολλοί πως δεν θα εμφανιστούν οι Quentyn/Arianne καν γιατί βγάλανε τον Trystane "heir" στην ανακοίνωση των ηθοποιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ωχ. Και τη Myrcella την εκαναν μεγαλη σε ηλικια. Παιζει να εχουμε κανα teen love? H οποια ονομάζεται Nell Tiger Free? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2014 Ωχ. Και τη Myrcella την εκαναν μεγαλη σε ηλικια. Παιζει να εχουμε κανα teen love? H οποια ονομάζεται Nell Tiger Free? Την Myrcella καλά την κάναν, γιατί θα δημιουργηθεί drama μεταξύ αυτήν και του Tommen ο οποίος επίσης έγινε μεγαλύτερος σε ηλικία αν και είναι μικρότερος της. Το πρόβλημα με Arianne είναι πως αν λείπει δεν θα δειχθεί στους θεατές το ότι στο Dorne είναι heir το μεγαλύτερο παιδί άσχετα αν είναι αγόρι / κορίτσι και έτσι μπριζόνεται και η Myrcella. Για τον Quentyn χεστήκαμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TAKE5 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουλίου 2014 Καλά ο βατραχος έτσι και αλλιώς στο τελευταίο βιβλίο δεν εμφανίζεται? Αρα μπορεί να τον διαλέξουν του χρόνου Για την Arianne δεν συζητάω ιεροσυλία και μόνο αν δεν εμφανιστεί. Τα κεφάλαια που ξελογιάζει τον ιππότη τα μόνα που διαβασα παραπάνω από μια φορά στο 4ο βιβλίο μαζί με την τελετή στα νησιά. Αλήθεια για εκεί δεν θα γίνει casting? Και που είναι η Val ρε χασάπηδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Λύστε μου μια απορία, είμαι στα μισά του 2ου: Στο τέλος του κεφαλαίου αυτού http://awoiaf.westeros.org/index.php/A_Clash_of_Kings-Chapter_36 Η Cersei ρωτάει τον Tyrion πως πάει η αλυσίδα που φτιάχνει. Υποτίθεται δεν την εφτιαχνε κρυφά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν το πολυθυμαμαι αλλά ισως ειναι παιχνιδακι δυναμης που δειχνει στον Τυριον ότι τίποτα δεν μένει κρυφο απο την Cersei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Λοιπόν, Δεν έχει Bran και Hodor του χρόνου. Θετικό σημάδι ότι ο Martin δεν θα αφήσει να μας χαλάσουν (και άλλο) τα επόμενα βιβλία. Αρνητικό σημάδι ότι μάλλον το TWOW δεν θα βγει πριν την 5η σεζόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2014 Λύστε μου μια απορία, είμαι στα μισά του 2ου: Στο τέλος του κεφαλαίου αυτού http://awoiaf.westeros.org/index.php/A_Clash_of_Kings-Chapter_36 Η Cersei ρωτάει τον Tyrion πως πάει η αλυσίδα που φτιάχνει. Υποτίθεται δεν την εφτιαχνε κρυφά; Δεν το πολυθυμαμαι αλλά ισως ειναι παιχνιδακι δυναμης που δειχνει στον Τυριον ότι τίποτα δεν μένει κρυφο απο την Cersei. Αν θυμάμαι καλά η Cersei το έπαιζε έξυπνη ότι και καλά τα μαθαίνει όλα αλλα για λάθος αλυσίδα είχε μάθει τότε. Την είχαν ειδοποιήσει νομίζω για την αλυσίδα που κρέμασε στην Shae. Πάνε χρόνια που τα διάβασα όμως μπορεί να κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα