Προς το περιεχόμενο

[BOOKS] - Game of Thrones - Full Spoilers (Books & Series)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απορώ που το πάνε με Jaime-Cersei. Ο Tyrion δεν είπε τίποτα στον Jaime για τα καμώματά της. Βέβαια Kettleblacks δεν είχαμε αλλά είχαμε Lancel. H απομόνωση της Cersei είναι σημαντική για την επόμενη σεζόν και δεν ξέρω πως θα μαλώσει με τον Jaime για να γίνουν αυτά που είναι να γίνουν. Τεσπα θα δούμε...

• Like 1
  • Απαντ. 702
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Οι δράκοι μεγαλώνουν ή μικραίνουν;  γιατί έτσι μου φάνηκε στο τελευταίο επεισόδιο,

όλοι την ίδια μέρα δεν γεννήθηκαν; ο Ντρογκο γιατί φαίνεται μεγαλύτερος από τους άλλους;

Δημοσ.

Οι δράκοι μεγαλώνουν ή μικραίνουν;  γιατί έτσι μου φάνηκε στο τελευταίο επεισόδιο,

όλοι την ίδια μέρα δεν γεννήθηκαν; ο Ντρογκο γιατί φαίνεται μεγαλύτερος από τους άλλους;

κανει καλυτερη διατροφη :P

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι οτι κρατήσανε κάποια πράγματα για την αρχή της επόμενης σεζόν για τηλεοπτικούς λόγους. Δεν έχω διαβάσει τα βιβλία αλλά ξέρω τι γίνεται στα βασικά σημεία. Λογικό μου φαίνεται λοιπόν να μην συμπεριέλαβαν την Lady Stoneheart στην 4η σεζόν αλλά να την δείξουν στις αρχές της 5ης. Μπορεί να ήταν δελεαστικό να είναι η τελευταία σκηνή της 4η σεζόν αλλά αν το δει κανείς με ψυχρή λογική θα ήταν too much information. 

Δημοσ.

Όπως ανέφερε και κάποιος πριν ήταν λογικό να μη γίνει μια τέτοια αποκάλυψη καθώς δεν είχε χτιστεί το ανάλογο υπόβαθρο. Στα βιβλία γίνονται πολλές αναφορές πριν αποκαλυφθεί ενω στη σειρά μέχρι τώρα ούτε μία. Δε θα μπορούσαν να την εμφανίσουν έτσι ξαφνικά.

• Like 1
Δημοσ.

Με τόσο ντόρο που γίνεται επειδή άφησαν έξω την LSH απ'το φινάλε αν υπαρχει άνθρωπος που δεν θα το μάθει ως του χρόνου πάρτε με τηλέφωνο.

• Like 1
Δημοσ.

τελικα τον coldhands δεν τον δειξανε καθολου.Και περιμενα μπας και τον δειξουν εστω λιγο στο δεντρο.anyway το μονο που ηθελα ηταν να ειπωθει το κορυφαιο  "Lord Tywin Lannister did not, in the end, shit gold" .Κριμα

Δημοσ.

Και μάλλον confirmed για το ότι το βουνό => Ρ.Δυνατός :P

Πιο γαμάτο confirmation για μένα ήταν η ατάκα thousand eyes and one. Γαμώ τα reveals.

Για LS<3 και εγώ συμφωνώ εν τέλη πως καλύτερα που το άφησαν απο την άποψη ανάπτυξης. Γκρίνιαζα σε όλη την σεζόν που δεν ακούγαμε για Freys γιατί περίμενα να σκάσει μύτη. Καλύτερα τελικά να γίνει το σωστό hype. Θα είναι ακόμα πιο γαμάτο νομίζω τώρα που θα ναι absent τόσο καιρό.

Μαλακία τους απο την άλλη όμως γιατί όπως λέει ο NoisePollution στανταράκι θα μαθευτεί μέχρι του χρόνου.

Το ίδιο ισχύει για Tysha

Coldhands θα παραήταν ξεκάρφωτο σαυτό το σημείο της σεζόν/ιστορίας.

Δημοσ.

Που τον είδαμε; Και κανονικά δε θα έπρεπε να έχει ήδη εμφανιστεί στη σειρά ;

Όχι μόνο θα εμφανιζόταν ήδη, αλλα εδώ τελείωνε και η εμφάνιση του :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...