Προς το περιεχόμενο

[BOOKS] - Game of Thrones - Full Spoilers (Books & Series)

AMWN_RA

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως μ' αρέσει που στη σειρά βάζουν ορισμένες φράσεις-foreshadowing κλείνοντας το μάτι στους bookreaders. Κορυφαία αυτή στο τελευταίο επεισόδιο απ'τον LF:

"People die at their dinner tables, they die in their beds, they die squating over their chamber pots."

:-D

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 702
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Απλα η ιστορια της Σανσα δεν εχει κατι αλλο να μας διξει (πχ τις αγγαριες που εκανε στο καστρο) και γιαυτο εγινε η αποκαλυψη πραγμα που θα γινοταν ουτως ή αλλως στις αρχες του επομενου βιβλιου.Το θεμα ειναι πως και επισημα πλεον αν δεν βγει το βιβλιο μεχρι του χρονου η ιστορια της Σανσα θα προσπερασει τα βιβλια.  :fear:

Να ρωτήσω εγώ σε πιο βιβλίο φτάνει η σειρά γιατί έρχεται καλοκαίρι να έχουμε να διαβάζουμε;

Η 4η σεζόν αναμένεται να εξαντλήσει το ASOS ενώ έχει πράμα και από AFFC και ADWD. Πάντως δεν θα σου πρότεινα να αρχίσεις απ' τη μέση. Παρ' το απ' την αρχή καλύτερα. Έτσι και αλλιώς έχεις χρόνο μέχρι να βγει το έκτο.

Η 4η σεζόν αναμένεται να εξαντλήσει το ASOS ενώ έχει πράμα και από AFFC και ADWD. Πάντως δεν θα σου πρότεινα να αρχίσεις απ' τη μέση. Παρ' το απ' την αρχή καλύτερα. Έτσι και αλλιώς έχεις χρόνο μέχρι να βγει το έκτο.

Μάλλον αυτό θα κάνω έως τον Απρίλιο του χρόνου θα έχω φτάσει να τα έχω διαβάσει όλα. Ευχαριστω

Πάντως μ' αρέσει που στη σειρά βάζουν ορισμένες φράσεις-foreshadowing κλείνοντας το μάτι στους bookreaders. Κορυφαία αυτή στο τελευταίο επεισόδιο απ'τον LF:

"People die at their dinner tables, they die in their beds, they die squating over their chamber pots."

:-D

Το καλύτερο που θυμάμαι απο τέτοιο book nod (τα οποία και γω λατρεύω) - ξεκινάει με τον Tyrion να κοιτάει την μύτη του στον καθρέφτη, και στο 1:10 του λέει η Cersei "I wanted to see you..."

• Like 1

Μάλλον αυτό θα κάνω έως τον Απρίλιο του χρόνου θα έχω φτάσει να τα έχω διαβάσει όλα. Ευχαριστω

τον απρίλιο του χρόνου τι θα γίνει ;

θα βγεί η νέα σεζόν ή το νέο βιβλίο;

Κάπου σε ανάρτηση φίλου στο fb διάβασα σήμερα ότι τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το έκτο βιβλίο αλλά κατά πόσο η πηγή ήταν έγκυρη δεν ξέρω...

Γενικά είχε μια υποτιθέμενη συνέντευξη του Martin που σχολίαζε διάφορα και για την tv series,μέσα σε αυτά και ένα σχόλιο ότι μπορεί να κάνει 8 τα βιβλία της σειράς αντί για τα 7 που ήταν προγραμματισμένο. 

Επίσης ότι το αρχικό σχέδιο ήταν να μείνει στα 3 :P

Κάπου σε ανάρτηση φίλου στο fb διάβασα σήμερα ότι τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει το έκτο βιβλίο αλλά κατά πόσο η πηγή ήταν έγκυρη δεν ξέρω...

Γενικά είχε μια υποτιθέμενη συνέντευξη του Martin που σχολίαζε διάφορα και για την tv series,μέσα σε αυτά και ένα σχόλιο ότι μπορεί να κάνει 8 τα βιβλία της σειράς αντί για τα 7 που ήταν προγραμματισμένο. 

Επίσης ότι το αρχικό σχέδιο ήταν να μείνει στα 3 :P

Το μπερδεύεις με αυτό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...