Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δεν ειναι οτι πεφτει ο ρυθμος είναι οτι δεν γίνεται απολύτως τιποτα... Αδιαφοροι χαρακτηρες, ακομα και στα τα βιβλια, περιφέρονται χωρις λογο στο westeros για ηλιθιους ή αδιάφορους λόγους. Να πως επρεπε να είναι το 4ο βιβλιο, η Cersei είναι bitch, ο Jaime συμπαθητικος, δεν τα βρισκουν, ο Qyburn εχει ενδιαφέρον, η Αρυα είναι ιδια με τα προηγουμενα, η Sansa (who gives a fuck), η brienne (who gives a fuck*2), παμε στο 5ο.
Kasrith Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Έχω διαβάσει και κάτι άλλες θεωρίες με γοργόνες και μονόκερους Manderly και Skagos δηλαδή, όλα μέσα είναι
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Εμένα πάντως μου άρεσε αυτη η βόλτα στο Westeros.Μάθαμε λίγο απο την ιστορία του κόσμου, είδαμε και καινούργια μέρη.Όσο για τους αδιάφορους χαρακτήρες ένα έχω να πω: Greyjoy brothers.Διάβαζα άνετα ένα ολόκληρο βιβλίο μόνο για αυτούς. Για το 5 μην έχεις μεγάλες προσδοκίες.Για μένα πάντως ήταν απογοήτευση. Manderly και Skagos δηλαδή, όλα μέσα είναι Frey-pie.Άλλη μια επική θεωρία που έχει πολύ γερές βάσεις,
Chrisxxx Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Παντως θα συμφωνησω ότι στο 4ο αρχιζουν οι Ironborns να εχουν ενδιαφέρον.
st2 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 στο 4 Greyjoy brothers πολυ καλο κομματι Qyburn ενδιαφεροντας τυπος Sansa δεν εχει κανενα ενδιαφερον (ειναι δυνατον να ειναι τοσο γκομενα) brienne βλέπεις το westeros και μπαινεις λιγο στο universe και αντιλαμβανεσαι τι εχει συμβει στον απλο κοσμο γιατι μεχρι τοτε μονο τι συνεβαινε με τους βασιλικους οικους Dorne γουσταρω αλλη φαση με ολους τους υπολοιπους Cercei ηλιθια μεσω αυτης βλεπεις ομως την δυναμη της θρησκειας και απορουσα ποσο ευκολα ειχε εισβαλει η κοκκινη λατρεια στο westeros Arya απλα τα σπαει
TAKE5 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Χασάπη σκηνοθέτη που είναι ο coldhand ? Τον Μπραν τελικά τον έχουν ξεσκίσει στην τηλεοπτική μεταφορά Πάλι με καθυστέρηση μιας σεζον θα μας δείξουν "χαρακτήρα" από την παρέα του
Kasrith Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Χασάπη σκηνοθέτη που είναι ο coldhand ? Τον Μπραν τελικά τον έχουν ξεσκίσει στην τηλεοπτική μεταφορά Πάλι με καθυστέρηση μιας σεζον θα μας δείξουν "χαρακτήρα" από την παρέα του Ο CH άντετα μπαίνει κατευθείαν στον 4ο, δεν χρειαζόταν να τον κάνουν τώρα cast. Όπως πχ Oberyn, αυτά είναι για γεμάτα σεζόν, όχι για ένα επ της 3ης. Δεν νομίζω να έχει 'ξεσκιστεί', απλώς τον πάνε με λίγο πιο λογικό χρονικό ρυθμό. Δηλαδή εαν δεν 'αργούσαν' με τους χαρακτήρες θα έτρεχε [sic] πολύ ο Bran.
st2 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 εχετε παρατηρησει οτι o Doran Martell ειναι ο μονος που δεν ψαχνεται να γίνει κατσει στον iron throne
Chrisxxx Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Αφού πίνει τα κρασιά του στο καστρο του στο Dorne, έχει πιάσει το νοημα της ζωης. 1
Timonkaipumpa Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2013 book readers έχω μία ερώτηση... δεν με πειράζει να μάθω την πλήρη απάντηση. Τι στην ευχή σημαίνει και γιατί το λέει το you know nothing John Snow ε;
Kasrith Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2013 Εαν θυμάμαι καλά, είναι απλώς επειδή οι 2 χαρακτήρες (και γενικά wildlings-southerners) είναι απο 2 διαφορετικούς κόσμους, και ο Jon ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στα wildlings δεν γνωρίζει τίποτα απο τον τρόπο ζωής τους. Πρώτη φορά είδε giants, wargs, και άλλα πολλά. Οι wildlings δεν ακολουθούν τα πολιτικά και τα έθιμα των 'νότιων' και έτσι δεν γνωρίζει τίποτα ο Snow. Δεν θυμάμαι να ήταν κάτι πιο βαθύ
Kasrith Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Πιστεύω πως ταιριάζει. Λίγο τα σκηνικά, τα costume/make up και θα είναι ότι πρέπει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα