Moderators Spect~ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
krypton Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 υπάρχει κανένας που έχει διαβάσει πέρα από το 4-5ο βιβλίο? άκουσα πως γίνεται μούφα κια κουραστικό και έχω ψιλοξενερώσει. εγώ είμαι ακόμα στο 2ο βιβλίο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δεν έχει βγει άλλο βιβλίο μετα το 5ο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 θεωρητικά ο Martin πρέπει να τα έχει διαβάσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Erunildo Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2012 Write like the wind.. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=j7lp3RhzfgI#! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2013 το 4ο ειναι αλλη φαση το 5ο γινεται χαμος (πμ ηθελα να ποσταρω μπερδευτηκα σβηστε το) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Κανω ενα up μηπως και μαζευτουν ολοι οι σποιλεροβιβλιαδές εδώ. Αλλά ξέχασα, πως θα ποζάρουν, αυτοικανοποιούνται και θα απολαμβάνουν τον θαυμασμο καθυστερημένων μελών του ινσομνια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos21aek Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Γιατί τόσος ντόρος ρε παιδιά; Μόνο εγώ τον θεωρούσα τον πιο αδιάφορο χαρακτήρα τον Στάρκ που πέθανε; Η μάνα ΟΚ, είχε κάποιο ενδιαφέρον αλλά και αυτή στα χαμένα ήταν. Δεν θα μου λείψουν σίγουρα και οι δύο. Και εννοείται ότι δεν έπαθα και κανένα νευρικό κλωνισμό που σκοτωθήκαν. Πιο πολύ wtf ήταν όταν σκοτώθηκε ο πατέρας Stark ή ο Ντρόγκο. Από όλους τους υπόλοιπους τους "πρωταγωνιστές", οι πιο αδιάφοροι σκοτώθηκαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st2 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 δεν πίστευες ότι ο Ρομπ Σταρκ μπορει να εδραιωσει την κυριαρχια του ως βασιλιας του βορρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hashashin Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Ο Ρομπ Σταρκ ηταν αδυναμος,δεν εκανε για βασιλιας.Εμενα προσωπικα παντως ηταν αδιαφορος χαρακτηρας.Τετοια παιδακια σαν τον Ρομπ τα τρωει ο Ταγουιν για πρωινο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Δεν αποδόθηκε σωστά ο Ρομπ. Τον Ρομπ τον σεβονταν απόλυτα ο στρατός του αλλά και τον φοβουνταν οι εχθροι του, ο Ταιγουιν μετα τις συνεχόμενες ήττες του αποσύρθηκε στο Κινγκς Λαντινγκ και αρχισε να βαζει αλλα σχεδια σε εφαρμογή απο τη στιγμή που είδε οτι δεν μπορει να τον νικησει στη μαχη. Επίσης στο βιβλιο παρουσιαζεται να έχει στήσει ενα εκπληκτικο δικτυο ανιχνευτών (με τη βοηθεια του Blackfish) που του επιτρέπει να εχει το πλεονεκτημα σε καθε φαση του πολέμου. Επειδη ομως ειναι γιος του πατέρα του δεν φερεται διπλωματικά σε πολλές περιπτώσεις όπως και υπολογίζει σε τυφλη εμπιστοσυνη των συμμάχων του όπως θα έκανε και ο ιδιος, γι'αυτο το λόγο αλλωστε ενώ κερδιζει τις μαχες φαίνεται να χανει τον πολεμο με το πέρασμα του χρόνου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Πράγματι ο Ρομπ του βιβλίου είναι πολύ διαφορετικός απο αυτον της σειράς.Στο βιβλίο ήταν ικανός στρατηγός που είχε κερδίσει μάχες εναντία στρατών μεγαλύτερων απο το δικό του.Γενικά φαινόταν να έχει μέλλον.Το πόλεμο τον έχασε επειδή ήταν 16 χρονών και επειδή ήταν γιος του πατέρα του.Στη σειρά δε θυμάμαι καν τι έκανε μετά το πρώτο κύκλο... Btw με τη γυναικα του στο βιβλίο δε θυμάμαι να είχε παιχτεί κανένα σοβαρο love story.Απλά πάνω στην στεναχώρια του για το θάνατο του Bran και του Rickon έκανε τη βλακεία και μετά τη παντρεύηκε λόγο honour.Θυμαμαι λάθος? @Chrisxx Σωστός αλλά δε νομίζω ο Tywin να φοβήθηκε το Ρομπ (δεν θυμάμαι και καμία προσωπική του ήττα).Απλά θεώρησε οτι μπορούσε να τον κερδίσει χωρίς να θυσιάσει το στρατό του.Μια μάχη πάντως Tywin vs Rob θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα. Και δε νομίζω οτι ο Ρομπ εμπιστευόταν απόλυτα τους συμμάχους του.Απλά ο Bolton ήταν καλύτερος απο αυτόν στις δολοπλοκίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Όχι στο βιβλίο αν θυμάμαι καλά είχε τρελό έρωτα με την γυναίκα που παντρεύτηκε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Αν θυμαμαι καλά είχε τραυματιστει σε μια μάχη και τον είχε περιθάλψει η κοπέλα, είχαν συμβει και τα γεγονότα στο winderfell και δεν ήθελε και πολύ να γινει το "κακο". sir ImPeCaBlE εχεις δικιο, δεν ηταν σωστη η επιλογη των λέξεων, εμπιστευόταν απόλυτα, ας πουμε καλύτερα ότι δεν έδινε τη σημασία που έδινε ο Ταιγουιν στις σχεσεις του με τους συμμάχους του. Ο Μπολτον μαλιστα δρα αρκετα ανεξάρτητα απο τον Ρομπ και βρισκει το έδαφος για να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του προσφέρεται. Επίσης ο Ταιγουιν μπορει να μην φοβήθηκε τον Ρομπ, αλλά καταλαβε ότι δεν μπορουσε να κερδισει τον πόλεμο στο πεδίο της μάχης όπως και ήξερε ότι ο χρόνος μετράει υπέρ του από τη στιγμή που ειχε μεγαλύτερο στρατο και περισσότερα φράγκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2013 Πιο πολύ wtf ήταν όταν σκοτώθηκε ο πατέρας Stark ή ο Ντρόγκο. Από όλους τους υπόλοιπους τους "πρωταγωνιστές", οι πιο αδιάφοροι σκοτώθηκαν. To WTF factor με τον θάνατο του Νεντ υπήρξε επειδή ήταν ο σταρ και κεντρικός χαρακτήρας του πρώτου κύκλου. Ο Νεντ ήταν τόσο φλωρος και good guy που ήταν θέμα χρόνου κάποιος να τον φάει λάχανο αφού εμπιστευόταν και την κουτσή Μαρία. Από αυτήν την άποψη, ο θάνατός του ήταν αρκετά ρεαλιστικός σαν γεγονός μέσα στο *ρδέλο για τη διεκδίκηση του θρόνου, θα είχε συμβεί και στην πραγματικότητα. Ο θάνατος του Ντρόγκο κι εμένα μου στοίχισε πολύ πάντως ήταν από τις πιό ενδιαφέρουσες μορφές της σειράς γιατί ήταν κάτι εντελώς alternative. Και η επιλογή του Momoa ήταν εξαιρετική (αν και για Κόναν ήταν αίσχος). Και μια που μιλάμε για (φερόμενους ώς) μακαρίτες: θέλουμε πίσω τον Syrio Forel, με τη δική του φάτσα ή χωρίς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα