Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 ναι δεν είναι και άσχημος, αλλά ξέρεις ποιον δεν πιάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 ναι δεν είναι και άσχημος, αλλά ξέρεις ποιον δεν πιάνει καλος ο χερμπερτ αλλα ο μαρτιν τον συναγωνιζεται ευκολα... (j/k ξερω ποιον...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 πράγματι, είναι δύσκολο fight George Martin VS Frank Herbert... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 εχουν παρομοιο στυλ και θεματολογια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2012 Εχω διαβασει το κλασικο Dune και 2 εξπανσιον :P Δεν θυμαμαι ονοματα. Νομιζω ο Χερμπερτ εφτιαξε πιο λεπτομερές συμπαν με απιστευτες λεπτομέρειες ενώ ο Μαρτιν αν και επίσης έχει φτιάξει εναν παρα πολύ πειστικό κόσμο είναι σαφως καλύτερος στον τομεα της δράσης και των δολοπλοκιών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 5 μηνες ακομα για το τελευταιο βιβλιο σε paperback...(Δεν το θελω σε hardback και δεν διαβαζω pdf). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 δεν άντεξα και το διάβασα σε .pdf στο ΚΕΠΙΚ... αλλά για να το αγοράσω προφανώς περιμένω paperback... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 εγω προτιμησα το audio book, μου πηρε λιγο παραπανω χρονο, αλλα δεν νομιζω οτι μπορω να ξανακατσω να διαβασω pdf...το εκανα στο 2ο και 3ο βιβλιο, και αν δεν ηταν τοσσο καλα τα βιβλια δεν θα το παλευα με τιποτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
talidipa Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2012 χαρά στο κουράγιο σου που θα περιμένεις 1 βδομάδα για κάθε νέο επεισόδιο ενώ τα βρίσκεις τόσο εύκολα στο net... M' αρέσει να έχω κάτι να περιμένω. Βtw έχω κάνει και Like στη σελίδα του στο FB και είδα αυτό -> https://www.facebook.com/Novacinema.gr?sk=app_234210373327919 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 lol, ok... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 δεν άντεξα και το διάβασα σε .pdf στο ΚΕΠΙΚ... αλλά για να το αγοράσω προφανώς περιμένω paperback... Κατι χρονια το περιμενα το 5ο φιλε thresh.Τωρα που βγηκε δεν ειναι τιποτα οι 5 μηνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2012 τον ατελειωτο εχουν τα βιβλια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 αυτος ο stanis ειναι λιγο ψυχακι...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2012 Παίζει να είναι το μόνο casting που δεν μου φάνηκε να πατάει ιδιαίτερα... Τον περίμενα ποιο .. άγριο or something. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2012 νταξει τα βιβλια ειναι massive και το ποιο massive ειναι 1300 σελιδες επισης διαβαζω τα σποιλερς της wikipedia μλκς τι γινεται ποιος τα σκεφτεται αυτα τα πραγματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα