Προς το περιεχόμενο

corsair performance ssd

Runner25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην πληροφορική τίποτα δεν είναι αναγκαίο. Απλώς ο ssd είναι μια καλή αγορά, αν πχ φτιάχνεις ένα νέο pc. Και μιλάω να δώσεις μέχρι 150 ευρώ. Ότι δεν είναι αναγκαίο συμφωνώ, όμως και μια κάρτα γραφικών των 500 ευρώ. Είναι καθαρά στην κρίση του καθένα.

Σωστα τα λες.Αν και ειμαι μανιακος gamer οταν ο κοσμος πειναει,να δωσω 500 ευρω για καρτα γραφικων το θεωρω καφριλα.(Μαλλον ,ακομη και αν δεν πεινουσε ο κοσμος παλι θα το θεωρουσα καφριλα.:devil:)Μεχρι 150-180 ευρω δινω για vga καθε 2-3 χρονια το πολυ.Αυτην την στιγμη αναλογα με τις ταχυτητες που προσφερουν οι SSD απο οτι εχω δοκιμασει για τον μεσο χρηστη,δεν αξιζουν.Γιατι για τον μεσο χρηστη η πιο βαρια εφαρμογη ειναι το gaming.Και εκει η σημαντικοτερη σου αναγκη ειναι cpu/mobo με καλο τσιπ/ram. Αν τωρα καποιος εχει budget γυρω στα 1000 ευρω,μπορει να χωρεσει εναν ssd δισκο.

Μερικοι που ειχαν μηχανικο δισκο απο το 2003 μπορει να ειδαν διαφορες,εγω που συστηματικα ανανεωνω του δισκους μου καθε 2 χρονια κανοντας back up και πουλωντας τους παλιους και αγοραζοντας τους ταχυτερους καινουργιους,ειδα διαφορα μικρη που δεν δικαιολογει την τεραστια τιμη των ssd ακομη.

Βεβαια ισως για καποιον που ειναι νευρασθενικος και τρελλαινεται ακομη και με το δευτερολεπτο,ενας ssd μπορει να ειναι θεμα υγειας,εκει καταλαβαινω οτι συντρεχουν ιατρικοι λογοι.:devil:

Δημοσ.

Ωχ! Louci! Τολμησες να πας κοντρα στην μοδα των SSD? Τωρα θα δεχτεις τις επιθεσεις ολων αυτων που υστερικα υποστηριζουν(ενταξει οχι ολοι υστερικα,μερικοι απο αυτους)οτι χωρις SSD εισαι ακομη στον μεσαιωνα της πληροφορικης! Εισαι ηρωας της διαφορετικης αποψης.:devil:

Περα απο την πλακα,συμφωνω 1000% μαζι σου.

'

Ξερεις τι γινεται,ειναι απλα μια μοδα οπως πολυ σωστα αναφερεις.Απλα πιστευω οτι ενας καλος μηχανικος ειναι μια χαρα.Εχω τον Vertex ii απο τον περασμενο Σεπτεμβριο.Ε δεν μπορω να πω οτι ηταν και η καλυτερη αγορα που εκανα.Απλα θυμαμαι κατι παλικαρια στις αναβαθμισεις να υποστηριζουν οτι ενας ssd ειναι must αγορα σε ενα συγχρονο συστημα.Ε οχι κι' ετσι.

Απο την αλλη με εχει αφησει αφωνο με την αξιοπιστια του.Εχω εγκαταστησει-απεγκαταστησει πανω απο 10 παιχνιδια,προγραμματα δε πολυ περισσοτερα και ποτε δεν εχω δει"το στοιχειο ταδε σταματησε να ανταποκρινεται" ή οτιδηποτε αλλο.Με αρκετο GarbageCollection οι επιδοσεις δεν εχουν πεσει σχεδον καθολου.Σε αυτο του βαζω αριστα.Τωρα απο θεμα επιδοσεων,σε σχεση με την τιμη τους παντα,η γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...