Προς το περιεχόμενο

corsair performance ssd

Runner25

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω εναν corsair performance ssd 64 giga και εχω win7 64bit σε αυτον εχω βαλει το λειτουργικο μου αλλα δε βλεπω καμμια τρελη διαφορα και εχω κανει ολες τις ρυθμισεις τι αλλο πρεπει να κανω για να δω αισθητη διαφορα

Δημοσ.

Τι διαφορά περίμενες να δεις; τα win και οι εφαρμογές δεν φορτώνουν πιο γρήγορα; ο υπολογιστής δεν αποκρίνεται πιο άμεσα;

android.png

Δημοσ.

Τι διαφορά περίμενες να δεις; τα win και οι εφαρμογές δεν φορτώνουν πιο γρήγορα; ο υπολογιστής δεν αποκρίνεται πιο άμεσα;

android.png

δεν ειδα θεαματικη διαφορα τα αρχεια τα ανοιγει με την ιδια ταχυτητα με τους απλους δισκους που εχω και εκινηση και τερματισμος κανονικα παει

Δημοσ.

Ένας τρόπος να καταλάβεις την διαφορά είναι να χρονομετρησεις την εκκίνηση των παραθύρων μια με τον ssd και μια με τον μηχανικό.. για τι αρχεία μιλάμε; τα αρχεία είναι στον ssd η στον μηχανικό.. κανένα σοβαρό βαρύ πρόγραμμα έτρεξε;

android.png

Δημοσ.

δεν ειδα θεαματικη διαφορα τα αρχεια τα ανοιγει με την ιδια ταχυτητα με τους απλους δισκους που εχω και εκινηση και τερματισμος κανονικα παει

word-excel δλδ τα ανοιγει οπως με τον μηχανικο?Τον browser?Εμενα παντως σε τετοια προγραμματα ειδα τεραστια διαφορα.Σε αλλα ομως του στυλ afterburner και προγραμματα που παιρνουν πληροφοριες απο bios-δισκους και τετοια,αργουν να ανοιξουν.Δεν νομιζω ομως οτι ειναι θεμα του ssd αυτο.Οπως ειπε και ο stm00192 σε βαρια προγραμματα κανονικα επρεπε να δεις τρομερη διαφορα.Εσυ ποια προγραμματα δοκιμαζεις?

Δημοσ.

Οποτε μπορεις απαντησε στις ερωτησεις των παιδιων γιατι σκεφτομουν και εγω να αγορασω εναν ssd αλλα και στη δικη μου περιπτωση,που ειχα αγορασει εναν πριν 1 χρονο,η αποδοση ηταν απογοητευτικη.Συγκριτικα με την τιμη του παντα.Βεβαια εμενα η πιο βαρια εφαρμογη μου ειναι να τρεξω ενα game αλλα το μονο που ειδα σαν διαφορα ηταν 3 δευτερα μετρημενα στο φορτωμα των Windows 7 και 1 δευτερο πιο γρηγορη εκκινηση προγραμματων.Τριχες κατσαρες δηλαδη,για τα λεφτα που ζητουσαν τοτε.Αν και τωρα γινονται τα ιδια,τοτε θα το αναβαλλω για το αποτερο μελλον.

Δημοσ.

Οποτε μπορεις απαντησε στις ερωτησεις των παιδιων γιατι σκεφτομουν και εγω να αγορασω εναν ssd αλλα και στη δικη μου περιπτωση,που ειχα αγορασει εναν πριν 1 χρονο,η αποδοση ηταν απογοητευτικη.Συγκριτικα με την τιμη του παντα.Βεβαια εμενα η πιο βαρια εφαρμογη μου ειναι να τρεξω ενα game αλλα το μονο που ειδα σαν διαφορα ηταν 3 δευτερα μετρημενα στο φορτωμα των Windows 7 και 1 δευτερο πιο γρηγορη εκκινηση προγραμματων.Τριχες κατσαρες δηλαδη,για τα λεφτα που ζητουσαν τοτε.Αν και τωρα γινονται τα ιδια,τοτε θα το αναβαλλω για το αποτερο μελλον.

και γω φιλε μου σα και εσενα τον πηρα πριν απο ενα χρονο περιπου και οι διαφορες που ειδα ειναι σα και αυτες που περιγραφεις τιποτα το ιδιαιτερο δυστιχως και το πληρωσα και ενα σκασμο λεφτα μαλλον καποιοι υπερβαλουν. τα προγραμματα που ανοιγω ειναι

DVDVideoSoft Free Studio

Adobe Reader X

Ashampoo Burning Studio 6 FREE

office

και δεν ειδα εμφανεις διαφορες στην εκινηση η στο τερματισμο

εντωμεταξυ εκανα ολες τις απαιτουμενες ρυθμισεις και μου βγηκε και η πιστη να βαλω firmware για trim support

Δημοσ.

και γω φιλε μου σα και εσενα τον πηρα πριν απο ενα χρονο περιπου και οι διαφορες που ειδα ειναι σα και αυτες που περιγραφεις τιποτα το ιδιαιτερο δυστιχως και το πληρωσα και ενα σκασμο λεφτα μαλλον καποιοι υπερβαλουν. τα προγραμματα που ανοιγω ειναι

DVDVideoSoft Free Studio

Adobe Reader X

Ashampoo Burning Studio 6 FREE

office

και δεν ειδα εμφανεις διαφορες στην εκινηση η στο τερματισμο

εντωμεταξυ εκανα ολες τις απαιτουμενες ρυθμισεις και μου βγηκε και η πιστη να βαλω firmware για trim support

Ok, ευχαριστω για την απαντηση.

Δημοσ.

Εγώ με τον intel 40gb που έβαλα στο λάπτοπ μου βλέπω κάποιες διάφορες, πχ σε firefox office chrome εκκίνηση είναι πιο γρήγορο (c2d t7100) απο το pc μου (που έχει 640gb wd q6600 ).

Αν δεν κάνω υποψην όμως την μεγαλύτερη αυτονομία θερμοκρασίες και μεταφορά , τότε τα 100€ που είχα δώσει δεν άξιζαν και τόσο για καθαρά επιδόσεις .

Δημοσ.

Εγώ με τον intel 40gb που έβαλα στο λάπτοπ μου βλέπω κάποιες διάφορες, πχ σε firefox office chrome εκκίνηση είναι πιο γρήγορο (c2d t7100) απο το pc μου (που έχει 640gb wd q6600 ).

Αν δεν κάνω υποψην όμως την μεγαλύτερη αυτονομία θερμοκρασίες και μεταφορά , τότε τα 100€ που είχα δώσει δεν άξιζαν και τόσο για καθαρά επιδόσεις .

παντως δε καταλαβαινω αυτα που λενε μερικοι εδω μεσα για τις επιδοσεις αυτων των δισκων κατι τετοια με εκαναν να αγορασω λυπαμαι πολυ γιατι γραφονται ανακριβιες :angry:

Δημοσ.

παντως δε καταλαβαινω αυτα που λενε μερικοι εδω μεσα για τις επιδοσεις αυτων των δισκων κατι τετοια με εκαναν να αγορασω λυπαμαι πολυ γιατι γραφονται ανακριβιες :angry:

Κοιτα,η αληθεια ειναι οτι και με εναν γρηγορο μηχανικο ειναι μια χαρα.Δεν ειναι και αναγκαια,οπως την εχουν χαρακτηρισει μερικοι,η προσθηκη ενος ssd.Εγω πχ μπορουσα να "ζησω" ανετα με εναν hdd και δεν θα μου ελειπε καθολου ο ssd.Απο την αλλη ομως η εκκινηση-τερματισμος και το ανοιγμα ορισμενων προγραμματων,ειναι σαφως πιο γρηγορα οταν τρεχουν σε εναν ssd.Τωρα το θεμα ειναι κατα ποσο αξιζουν να δωσεις τοσα χρηματα.Η γνωμη μου ειναι πως δεν αξιζουν.Αμα το ταδε προγραμμα δεν ανοιξει σε 2 sec και ανοιξει σε 5 πχ,δεν χαλασε και ο κοσμος ή αμα δεν γινει ο τερματισμος σε 5 και γινει σε 10,χεστηκε η φοραδα.

Δημοσ.

Παιδία έχω την αίσθηση ή ότι πέσατε σε μούχα σκληρούς ή ότι δεν ελέγχετε σωστά. Εγώ που πήρα corsair σκληρό βλέπω 240mb/sec μεταφορά δεδομένων και με τους μηχανικούς 40-60mb/sec. Η διαφορά και στα προγράμματα και στα παιχνίδια είναι αισθητή. Windows 4 δευτερόλεπτα έναντι 40 που ήθελε με τον μηχανικών και σε παιχνίδια 2 δευτερόλεπτα loading.

Έχετε κάνει ποτέ benchmark στους σκληρούς να δείτε αν όντως τρέχουν στις σωστές ταχύτητες;

Δημοσ.

Εγω ειμαι απολυτα οικανοποιημενος με τον corsair P64 παντως.Η μερα με την νυχτα με τον μηχανικο...

Μπορει ναχει καποιο προβλημα ο συγκεκριμενος,πηγαινε τον πισω.

Δημοσ.

Κοιτα,η αληθεια ειναι οτι και με εναν γρηγορο μηχανικο ειναι μια χαρα.Δεν ειναι και αναγκαια,οπως την εχουν χαρακτηρισει μερικοι,η προσθηκη ενος ssd.Εγω πχ μπορουσα να "ζησω" ανετα με εναν hdd και δεν θα μου ελειπε καθολου ο ssd.Απο την αλλη ομως η εκκινηση-τερματισμος και το ανοιγμα ορισμενων προγραμματων,ειναι σαφως πιο γρηγορα οταν τρεχουν σε εναν ssd.Τωρα το θεμα ειναι κατα ποσο αξιζουν να δωσεις τοσα χρηματα.Η γνωμη μου ειναι πως δεν αξιζουν.Αμα το ταδε προγραμμα δεν ανοιξει σε 2 sec και ανοιξει σε 5 πχ,δεν χαλασε και ο κοσμος ή αμα δεν γινει ο τερματισμος σε 5 και γινει σε 10,χεστηκε η φοραδα.

Ωχ! Louci! Τολμησες να πας κοντρα στην μοδα των SSD? Τωρα θα δεχτεις τις επιθεσεις ολων αυτων που υστερικα υποστηριζουν(ενταξει οχι ολοι υστερικα,μερικοι απο αυτους)οτι χωρις SSD εισαι ακομη στον μεσαιωνα της πληροφορικης! Εισαι ηρωας της διαφορετικης αποψης.:devil:

Περα απο την πλακα,συμφωνω 1000% μαζι σου.

'

Δημοσ.

Στην πληροφορική τίποτα δεν είναι αναγκαίο. Απλώς ο ssd είναι μια καλή αγορά, αν πχ φτιάχνεις ένα νέο pc. Και μιλάω να δώσεις μέχρι 150 ευρώ. Ότι δεν είναι αναγκαίο συμφωνώ, όμως και μια κάρτα γραφικών των 500 ευρώ. Είναι καθαρά στην κρίση του καθένα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...