Προς το περιεχόμενο

κόλλησε την ώρα του φορματ

aserprince

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο φορματ το pc κολλησε εκει που λεει πατα delete για να μπεις στο bios.

1.εκανα επανακηνησεις πολλες παλι κολαει εκει.

2.εκανα cler csmos τιποτα

3.καμια φορα παταω το delete φορτωνει ολα και το σκληρο δισκο τον αναγνωριζει και δεν μπαινει στο bios.

4.αυτο με το κανει μονο στο συγκεκρημενο δισκο στον αλλον που εχω δουλευουν κανονικα τας (windows τρεχουν). τι εγινε χαλασε ο δισκος μου?

Δημοσ.

Δεν βλεπω τον δισκο απο το αλλο λειτουργικο,και οταν ειναι συνδεμενει και ιο 2 σκληροι δισκοι κολλαει εκει που λεει press DEL παταω delete τιποτα.

Μερικες φορες παω το delete φορτωνει το συστημα (την μαυρη οθονη που φορτωνει το υλικο) και μενει εκει στα γραμμα τα που λεει για ram usb και disk και κολλαει εκει δεν μπενει στο bios.

εβγαλα και ξανα εβαλα τα καλωδια απο το δισκο τιποτα τα ιδια.

δεν εχω επιλογει 2 boot για του δισκους ουτε και partition.

Δημοσ.

Άμα δεν τον βλέπει είναι δύσκολα τα πράγματα.

Αν όμως κανείς εκκίνηση απο τον καλο δίσκο κ όταν μπει στο λειτουργικό συνδέσεις τον προβληματικό έχεις κάποιο αποτέλεσμα;

Δημοσ.

Καπως ετσι το εκανα αλλα bootara απο το cd windows xp μετα καρφωσα τα καλωδια στο δισκο που ειχε το προβλημα και ετσι με αναγνωρισε το δισκο και μετα καταφερα και εκανα κανονικα φορματ.

Δημοσ.

Δηλαδή κακή επαφή αν κατάλαβα καλά ε; Και όχι γκαντεμιά; :devil:

τι σου εχουμε κανει και θελεις να μας γκαντεμιαζεις ολους; τεσπα βγαλε το σκληρο και ξανα βαλτον αλλιως αποσυνδεσε ολα τα parts και ξανα συναρμολογησε το pc μπας και φτιαξει...

Δημοσ.

Δηλαδή κακή επαφή αν κατάλαβα καλά ε; Και όχι γκαντεμιά; :devil:

το pc μου λειτουργουσε κανονικα...την ωρα του φορματ τη κουνηθηκαν τα καλωδια απο μονα τους:confused:

Δημοσ.

Συμβαίνει καμιά φορά και άσε τις δεισιδαιμονίες μην τα πάρω :devil:

Κάνε και αυτό που σου είπα σε πμ και προχώρα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Δοκίμασε να κανεις φορματ στον δίσκο με live cd των linux, μήπως και καταφέρεις κάτι να δείς αν δουλευει ο δίσκος σου. Άλλαξε και κανένα καλώδιο, δες αν πατάνε και καλά μπές και στα bios μήπως έχεις αποεπιλέξει και κανέναν δίσκο. :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...