Προς το περιεχόμενο

Carbon Sticker σε αμαξι.

paulchro

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, σκευτομαι να παρω αυτοκολλητο carbon για το καπο του golf μου μιας κ εχει καποιεσ θαμπαδες που εκανα κατα λαθος στα πλυσιματα. Ειναι καλη ιδεα? Ειναι ευκολο να το κανω μονος μου? (btw εχω μαυρο αμαξι γι αυτο το σκευτομαι, αν ειχα αλλο χρωμα δεν θα εβαζα! ) :P

Δημοσ.

Το τελείωμα είναι δύσκολο, στις γωνίες δηλαδή.

Εγώ προσπάθησα να ντύσω δυό καθρέπτες, αλλά δεν τα κατάφερα στο να εξαλείψω τις ζάρες στις γωνίες.

Δημοσ.

Εγώ προσπάθησα να ντύσω δυό καθρέπτες, αλλά δεν τα κατάφερα στο να εξαλείψω τις ζάρες στις γωνίες.

Αμα τα κανω θαλασσα βγαινει ευκολα? Η μενει τπτ κολλα κ υπολοιματα?

Δημοσ.

και γιατί δεν το περνάς με γυαλιστικές αλοιφές να γίνει ομορφο;

Το περασα με μια αλλα δν εγινε τιποτα. Γι αυτο ελεγα. Κ θα ειναι κ πιο ομορφο αισθητικα πιστευω.

Δημοσ.

Μην καγκουρέψεις το αυτοκίνητο. Υπάρχουν εταιρείες που προσφέρουν «μεμβράνες» με χρώμα, θα κοστίσει λιγάκι παραπάνω αλλά το αποτέλεσμα δεν συγκρίνεται. Εννοείται στο χρώμα του αυτοκινήτου σου.

Δημοσ.

Μην καγκουρέψεις το αυτοκίνητο. Υπάρχουν εταιρείες που προσφέρουν «μεμβράνες» με χρώμα, θα κοστίσει λιγάκι παραπάνω αλλά το αποτέλεσμα δεν συγκρίνεται. Εννοείται στο χρώμα του αυτοκινήτου σου.

Ενα λινκ?

Δημοσ.

να φανταστω οτι το στρωσιμο το εκανες και με θερμοπιστολο ωστε να κανει καλυτερες καμπυλες η οχι; αν οχι..φυσικο να ειχες ζαρες.

Δημοσ.

αφου το αυτοκινητο σου ειναι μαυρο μια καλη λυση ειναι να περασεις μαυρο ματ αυτοκολητο και θα φαινεται πολυ ωραιο, οσο για βαθμο δυσκολιας το αυτοκολητο μπαινει πολυ ευκολα στο καπο (δες μερικα βιντεακια πρωτα στο youtube -car wraping-)

Το καρμπον θα ειναι λιγο καγκουρικο το μαυρο ματ πιστευω θα φαινεται ωραιο

Δημοσ.

να φανταστω οτι το στρωσιμο το εκανες και με θερμοπιστολο ωστε να κανει καλυτερες καμπυλες η οχι; αν οχι..φυσικο να ειχες ζαρες.

Mε σεσουάρ (το θερμοπίστολο ήταν υπερβολικό για τέτοια δουλειά) και πολύ τέντωμα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...