Προς το περιεχόμενο

Aδεια εργασιας στο λονδινο

elias23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά και από μένα Είμαι 23 ετών και έχω αποφασίσει σε 3-4 μήνες να φύγω μόνιμα για το λονδίνο για ανεύρεση εργασίας.Έχω απολητήριο ΤΕΕ ΚΑΙ Ι.ΙΕΚ, Τεχνικός H/Y και Hλεκτρονικών Μηχανών Γραφείου.γνωρίζω πολύ καλά την αγγλική γλώσσα πτυχίο αγγλικών lower michigan.και πτυχίο ECDL έχω κάνει αρκετές δουλιές(.Τεχνικός H/Y .Σερβιτόρος.πωλητής σε κατάστημα ηλ.ειδών.παρκαδορος.βοηθος barman.receptionist σε ξενοδοχειο 2 αστερων τελευταία μ δουλειά..Ήθελα να ρωτήσω όσους ζούνε ή έζησαν στο λονδίνο να με πληροφορήσουν για

Aδεια εργασιας στο λονδινο National Insurance number ΣΕ ΠΟΣΟ καιρο βγαινει μπορεις να δουλεψεις ενω δεν εχει βγει κ ακομα περιμενω

Ευχαριστώ εκ των προτέρων Elias23

Δημοσ.

Δεν τα ειπαμε νομιζω σε αλλο θεμα που εχεις ανοιξει εσυ?Τεσπα συνηθως βγαινει σε 6-8 βδομαδες.Εμενα πχ που ειχε παρει 2 μηνες νταν.Περνας κ απο συνεντευξη απο κοντα.Οχι μεχρι τοτε δεν μπορεις να δουλεψεις,εκτος αν βρεις καμια εντελως ακυρη δουλεια που δεν ζηταει NI( κανα ντιλερι ας πουμε η κατι σε μαυρη αγορα :mrgreen: η καμια εντελως τρελα ακυρη δουλεια, που δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο τωρα).

Μπορεις να δουλεψεις χωρις NI μονο στην περιπτωση που εχεις job offer κ σε εχουν δεχτει κ απλα περιμενεις μεχρι να βγει το ΝΙ σου κ να το δωσεις στον εργοδοτη σου.

Δημοσ.

Μια χαρα αρχιζεις δουλεια χωρις ΝΙ

Βασικα μονο σε δουλειες που δεν το προαπαιτουν για να αρχισεις κ φυσικα πρεπει να το εχεις προσυμφωνημενο με το αφεντικο μεχρι να το παρεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...