elias23 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Καλησπέρα παιδιά και από μένα Είμαι 23 ετών και έχω αποφασίσει σε 3-4 μήνες να φύγω μόνιμα για το λονδίνο για ανεύρεση εργασίας.Έχω απολητήριο ΤΕΕ ΚΑΙ Ι.ΙΕΚ, Τεχνικός H/Y και Hλεκτρονικών Μηχανών Γραφείου.γνωρίζω πολύ καλά την αγγλική γλώσσα πτυχίο αγγλικών lower michigan.και πτυχίο ECDL έχω κάνει αρκετές δουλιές(.Τεχνικός H/Y .Σερβιτόρος.πωλητής σε κατάστημα ηλ.ειδών.παρκαδορος.βοηθος barman.receptionist σε ξενοδοχειο 2 αστερων τελευταία μ δουλειά..Ήθελα να ρωτήσω όσους ζούνε ή έζησαν στο λονδίνο να με πληροφορήσουν για Aδεια εργασιας στο λονδινο National Insurance number ΣΕ ΠΟΣΟ καιρο βγαινει μπορεις να δουλεψεις ενω δεν εχει βγει κ ακομα περιμενω Ευχαριστώ εκ των προτέρων Elias23
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δεν τα ειπαμε νομιζω σε αλλο θεμα που εχεις ανοιξει εσυ?Τεσπα συνηθως βγαινει σε 6-8 βδομαδες.Εμενα πχ που ειχε παρει 2 μηνες νταν.Περνας κ απο συνεντευξη απο κοντα.Οχι μεχρι τοτε δεν μπορεις να δουλεψεις,εκτος αν βρεις καμια εντελως ακυρη δουλεια που δεν ζηταει NI( κανα ντιλερι ας πουμε η κατι σε μαυρη αγορα η καμια εντελως τρελα ακυρη δουλεια, που δεν μου ερχεται κατι στο μυαλο τωρα). Μπορεις να δουλεψεις χωρις NI μονο στην περιπτωση που εχεις job offer κ σε εχουν δεχτει κ απλα περιμενεις μεχρι να βγει το ΝΙ σου κ να το δωσεις στον εργοδοτη σου.
Toufas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μια χαρα αρχιζεις δουλεια χωρις ΝΙ, απλα σε ξεσκιζουν στο φορο μεχρι να βγαλεις και να μπεις στην σωστη βαθμιδα. Επισης OP, google την επομενη φορα. http://www.hmrc.gov.uk/nic/work/ni-uk.htm
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μια χαρα αρχιζεις δουλεια χωρις ΝΙ Βασικα μονο σε δουλειες που δεν το προαπαιτουν για να αρχισεις κ φυσικα πρεπει να το εχεις προσυμφωνημενο με το αφεντικο μεχρι να το παρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.