Προς το περιεχόμενο

Mail App για Mac OS X

pantsos13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.Είχα το sparrow για email app απλά στην καινούρια έκδοση απο ότι κατάλαβα λειτουργεί μόνο με gmail.

Έχετε να προτείνετε κάτι καλό (έχω yahoo) και το σημαντικότερο για μένα είναι να έχει αμέσως ειδοποίηση οτι ήρθε mail.

Κάτι σαν το sparrow.

Δεν με πειράζει να είναι και επι πληρωμής.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο και εγώ sparrow έχω, πολύ ζορικος και μαρεσει πολυ το interface.

δυστηχώς δεν ξέρω κατι εναλλακτικο αλλα με το καινουργιο λειτουργικό αναβαθμιζεται το Mail.app και εχει καλυτερο interface και νεα χαρακτηρηστικα αν μπορεις να περιμενεις.

Καλησπέρα.Είχα το sparrow για email app απλά στην καινούρια έκδοση απο ότι κατάλαβα λειτουργεί μόνο με gmail.

Έχετε να προτείνετε κάτι καλό (έχω yahoo) και το σημαντικότερο για μένα είναι να έχει αμέσως ειδοποίηση οτι ήρθε mail.

Κάτι σαν το sparrow.

Δεν με πειράζει να είναι και επι πληρωμής.

Δεν σε καλύπτει το Mail.app; Εάν έχεις yahoo.com και δώσεις 16Ε (στη yahoo) συνεργάζεται μία χαρά.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δεν σε καλύπτει το Mail.app; Εάν έχεις yahoo.com και δώσεις 16Ε (στη yahoo) συνεργάζεται μία χαρά.

Τι εννοεις ? Γιατι λειτουργουσε μια χαρα με yahoo...αλλα σημερα βλεπω οτι 2 λογαριασμοι yahoo ... ''τα ειπανε''!!!

Απο την σελίδα της apple:

Mail

VIPs

Indicate the people who are most important to you by making them VIPs. Just click the star next to a name at the top of a message.

VIP smart mailbox

To view all messages sent from VIPs, click the VIP smart mailbox in the favorites bar.

Mail notifications

When new mail arrives, you receive notifications by default. You can also choose to be notified when VIPs send you messages, when messages arrive in a certain mailbox, or when you get a message from a particular person in Contacts.

Inline find

Easily find a word or phrase in a message. As you type, Mail instantly highlights all occurrences of the text you’re looking for in a specific message while dimming the rest of the message. The Find banner displays the number of results. Use the arrow keys to browse matches.

Click to go to top of inbox

Click the sort bar at the top of the message list to go instantly to the top of the list.

Web page sharing options

The Share button lets you email a web page from Safari. You can send the page in Reader view, or as a web page, PDF, or link right from the message window.

Preferences pushed to iCloud

iCloud pushes your recent senders, favorites, signatures, flag names, smart mailboxes, mail rules, and account information to all your devices.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...