sistah Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Εχω ενα σπικαζ για μια εργασια και πολλες φορες, λεξεις κυριως με το γραμμα ''π'' μπουκωνουν το μικροφωνο. Πως μπορω να το μειωσω?
kenmitsakos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 να μην φτεινης ;;;; φιλικα το λεω πολυ φτηνουν το μικρωφωνο και δεν ακουγετια καλα .
TheELF Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Με το πρόγραμμα με το οποίο γράφεις,όποιο και να είναι αυτό,χαμήλωσε λίγο τα επίπεδα κυρίως της χαμηλές συχνότητες.
sistah Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Η ηχογραφηση εχει γινει ηδη, και δεν ειχαμε φιλτρο-καλτσον μπροστα. Ειναι σε πολυ λιγα σημεια. Εχω το .wav και θελω να μαθω με ποιο εργαλειο γινεται (στα προγραμματα επεξεργασιας ηχου) συνηθως. π.χ στο wavelab. Το να χαμηλωσω λιγο τα επιπεδα στις χαμηλες συχνοτητες δεν μου λεει κατι γιατι δεν γνωριζω και πολλα απο τετοια θεματα ηχου.
kenmitsakos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 τα πριμα ενωει (βοηθεισα ή τα εκανα χειροτερα; )
sistah Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 τα πριμα ενωει (βοηθεισα ή τα εκανα χειροτερα; ) προφανως και δεν βοηθησες.. Εργαλειο, κουμπι, τεχνικη ζηταω
sistah Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 yup Αν και δεν εχω ασχοληθει πολλες φορες. Αρα με αυτο θα κανω την δουλεια μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.