opera Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μηπως περιμενεις περιοδο? μάλλον γκαστρωμένος είναι
SlackulatoR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δες καμιά καλή ελληνική κωμωδία και πες μου αν έποιασε το κόλπο αυτό
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Εγώ σήμερα στο γυμναστήριο όπως έτρεχα στο διάδρομο είπα να πιάσω για πρώτη φορα δυο μεταλλικές λαβές που μετρούν heart rate (υποτίθεται) και έλεγε 160-170+ , μάλλον χαλασμένο θα ήταν ε? γιατί ένιωθα λες και πήγαινα περίπατο , ούτε κόπωση ούτε τίποτα.
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Tσέβ Τσέλιο εσύ; Λες να πάρω κανένα μηχάνημα να μετρήσω heart rate? γιατί ο διάδρομος που έχει στο γυμναστήριο είναι καινούριος και ακριβώς αλλά δεν τον εμπιστεύομαι , γιατι όταν ακούω ότι είναι πολύ 100 που έχει ο άλλος και έχω 170+ τι να πω .. Οο
freedubus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Την άλλη φορά χώσε το δάχτυλο στη μπρίζα γιατί αν πέσει κάτω από 150 πεθαίνεις.
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Την άλλη φορά χώσε το δάχτυλο στη μπρίζα γιατί αν πέσει κάτω από 150 πεθαίνεις. Γιατί να πεθάνω? το πολύ πολύ να πάθω αποκοπή.
frenzy Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Γιατί να πεθάνω? το πολύ πολύ να πάθω αποκοπή. Αποκοπή έπαθε ο αμφιβληστροειδής μου.
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Αποκοπή έπαθε ο αμφιβληστροειδής μου. Από τι ? γίνετε να σου πεταχτούν τα ματια έξω από την ταχυπαλμία ? Τέσπα πήγαινε νοσοκομείο , μην το αφήσεις και μετά έχεις ντράβαλα...
headbanger Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Tσέβ Τσέλιος εσύ; μην το πεις παραέξω γιατί ψάχνω την καρδιά μου. μου την έκλεψε ένας γλοιώδης ασιάτης. On topic, 150 όταν ΤΡΕΧΕΙΣ μπορεί να ναι οκ , η κόπωση παίζει και με τις αντοχές σου και από άλλους παράγοντες !
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 μην το πεις παραέξω γιατί ψάχνω την καρδιά μου. μου την έκλεψε ένας γλοιώδης ασιάτης. On topic, 150 όταν ΤΡΕΧΕΙΣ μπορεί να ναι οκ , η κόπωση παίζει και με τις αντοχές σου και από άλλους παράγοντες ! ναι αλλά γιατί είπε ότι άμα πέσω κάτω από 150 θα πεθάνω? δηλαδή τώρα κινδυνεύω ? :fear: δεν διανυκτερεύουν και τα φαρμακεία στην γειτονιά μου να πάω να αγοράσω ένα μετρητή καρδιαγγειακής κοπώσεως
Haldol Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δεν γίνεται να πέσεις κάτω από 150, εκτός και αν κάνεις περίπατο αντί για τρέξιμο. Εάν για κάποιο λόγο η καρδιά σου δε μπορεί να δώσει 150+ παλμούς, απλά δε θα αρκεί το αίμα για την άσκησή σου, οπότε και θα κουραστείς πριν καν αρχίσεις. Οι παλμοί αυξάνονται για να γυμναστείς, όχι επειδή γυμνάζεσαι. Και όχι, οι 150 παλμοί δεν είναι πολλοί. Ένας νέος και λίγο γυμνασμένος άνθρωπος μπορεί να πλησιάσει (ή και να περάσει) εύκολα τους 200 παλμούς. Πάντα φυσικά με εξουθενωτική άσκηση, όχι στο άκυρο.
-nick- Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Σιγά το φάρμακο ρε παιδιά..εγώ έπαιρνα 1/4 του χαπιού από τα πιο ελαφριά που κυκλοφορούν στην αγορά και μέσα σε 1 μήνα τα είχα ξεπεράσει όλα, έλεος δηλαδή άλλο φαρμακολαγνεία άλλο φαρμακοφοβία... Ε κοιτα αναλογα. Συνηθως τα λεγομενα αγχολυτικα ανηκουν στην κλαση των βενζοδιαζεπινων. Ειναι ναρκωτικα εξ'ορισμου και με ολη τη σημασια της λεξεως! Παρενεργειες : http://en.wikipedia.org/wiki/Benzo#Adverse_effects Και εθισμος : Tolerance, dependence and withdrawal The main problem of the chronic use of benzodiazepines is the development of tolerance and dependence. Tolerance manifests itself as diminished pharmacological effect and develops relatively quickly to the sedative, hypnotic, anticonvulsant, and muscle relaxant actions of benzodiazepines. Εσυ μιλας για πολυ μικρες δοσεις βεβαια. Αλλα αυτο δεν αναιρει αυτο που λεω εγω. Symptoms may also occur during a gradual dosage reduction, but are typically less severe and may persist as part of a protracted withdrawal syndrome for months after cessation of benzodiazepines.[80] Approximately 10% of patients will experience a notable protracted withdrawal syndrome, which can persist for many months or in some cases a year or longer.
nicoc89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2011 Δεν γίνεται να πέσεις κάτω από 150, εκτός και αν κάνεις περίπατο αντί για τρέξιμο. Εάν για κάποιο λόγο η καρδιά σου δε μπορεί να δώσει 150+ παλμούς, απλά δε θα αρκεί το αίμα για την άσκησή σου, οπότε και θα κουραστείς πριν καν αρχίσεις. Οι παλμοί αυξάνονται για να γυμναστείς, όχι επειδή γυμνάζεσαι. Και όχι, οι 150 παλμοί δεν είναι πολλοί. Ένας νέος και λίγο γυμνασμένος άνθρωπος μπορεί να πλησιάσει (ή και να περάσει) εύκολα τους 200 παλμούς. Πάντα φυσικά με εξουθενωτική άσκηση, όχι στο άκυρο. Δηλαδή είναι καλο που σήμερα έφτασα τους 180 στο διάδρομο ? πάντως δεν κουράζομαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.