Sellers Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 προσπαθησε να ηρεμησεις,το εχω παθει κ γω απο αγχος.δε θα σου πει κανεις κατι αλλο,μονο ηρεμια! Ευάκι χωρίς καμία πρόθεση να σε θίξω, πραγματικά αυτή η κουβέντα σε άνθρωπο που έχει προβλήματα άγχους έχει μηδενική αξία. Δεν μπορείς να ηρεμήσεις σε κριση άγχους γιατί δεν υπάρχει λόγος που αγχώθηκες. (τουλάχιστον εμφανής).
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 ΗΚΓ?γιατι μου κανει κατι σε πολυβολο αυτο? http://www.youtube.com/watch?v=fdjNfRXHR68&feature=related ετσι ηρεμει ο πρεκας
Sellers Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Εχω ελαχιστους σφυγμους 38 λογο πρωταθλητισμου.. Ναι τέτοια πες του, να του ανέβουν κι΄άλλο.
Physics_Rulez Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Να σου πω...Εχω ελαχιστους σφυγμους 38 λογο πρωταθλητισμου..Παντοτε καταλαβαινω οταν ειμαι αρρωστος απο την στιγμη που εχω 60+ σε ηρεμια...Οπως επισης καταλαβαινω και το ποσο βαρια ειμαι αναλογα με τους σφυγμους.. Γι αυτό όλοι εσείς του πρωταθλητισμού έχετε προβλήματα υγείας όταν μεγαλώνετε;
Haldol Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Γι αυτό όλοι εσείς του πρωταθλητισμού έχετε προβλήματα υγείας όταν μεγαλώνετε; Όχι, διότι παίρνουν διάφορα. Με «αγνή» άθληση δεν έχεις κανένα πρόβλημα, ίσα-ίσα. Και εγώ μέχρι πριν 2 χρόνια περίπου μπορούσα να έχω <55 παλμούς σε ηρεμία, λόγω ποδηλασίας. Και μπορούσα να πάω από τους 65 στους 195 και πάλι πίσω σε ελάχιστο χρόνο. Γενικά το γυμνασμένο σώμα έχει περίεργη συμπεριφορά, η οποία πολλούς τους τρομάζει.
eu@ Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ευάκι χωρίς καμία πρόθεση να σε θίξω, πραγματικά αυτή η κουβέντα σε άνθρωπο που έχει προβλήματα άγχους έχει μηδενική αξία. Δεν μπορείς να ηρεμήσεις σε κριση άγχους γιατί δεν υπάρχει λόγος που αγχώθηκες. (τουλάχιστον εμφανής). δεν αντιλεγω,απλα το λεω γτ ηταν η μονη απαντηση που πηρα κ γω..
tomasss Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Το ξερω αυτο, φυσικα και θα παω, αλλα ψαχνω μια βοηθεια ωσπου να γινει αυτο. Tο αφήνεις να περάσει χωρίς να εκπλήσσεσαι. Δεν προκειται να πεθανεις κιολας. Δέξου το όπως έχει.
bluesattack Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Υπαρχει κανεις που να γνωριζει τα σχετικα και μπορει να βοηθησει, προχειρα, ωστε να υπαρξει μια βελτιωση βραχυχρονα; Εννοειται πως απευθυνεσαι σε γιατρο (ας εχει ξαναπαει).Απο κει και περα , λογικο φανταζει να ηρεμει καποιος οταν φροντιζει να απασχολησει το μυαλο του με κατι αλλο, σε πεισμα (της κρισης ) του αγχους του.Καμμια ταινιουλα, κανα παιχνιδακι κλπ
Traumatias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Επειδή πάθαινα και εγώ κρίσεις άγχους πριν από 1 χρόνο περίπου πιστεύω ότι το πιο σημαντικό είναι να πας σε ψυχολόγο/ψυχίατρο, καθώς πιθανότατα το πρόβλημά σου δεν είναι παθολογικό αλλά το προκαλείς ο ίδιος στον εαυτό σου...εγώ ένιωθα δύσπνοια και φυσικά το όλο θέμα ήταν ψυχολογικό, σωματικά ήμουν υγιέστατη Ψάξου λοιπόν για ψυχολόγο κατά τη γνώμη μου, ψυχίατρο ακόμα καλύτερα για να σου γράψει και κανένα αγχολυτικό και μπορεί αυτός μετά να σε στείλει σε καρδιολόγο, για ψυχολογικούς και πάλι λόγους πιθανότατα(εμένα με είχαν στείλει τότε για γενικό τσεκ απ για να καταλάβω εγώ ότι δεν έχω τίποτα ).Γενικά μην αγχώνεσαι εγώ από τότε το έχω δει αλλιώς το θέμα και δεν αγχώνομαι πλέον για κανένα λόγο
The_Judas Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Καλύτερα να παίρνει κάποιος φάρμακα, παρά να κινδυνεύει η υγεία του.
akpe Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Εννοειται πως απευθυνεσαι σε γιατρο (ας εχει ξαναπαει).Απο κει και περα , λογικο φανταζει να ηρεμει καποιος οταν φροντιζει να απασχολησει το μυαλο του με κατι αλλο, σε πεισμα του αγχους του.Καμμια ταινιουλα, κανα παιχνιδακι κλπ Ακριβώς αυτό. Όταν με χτύπησαν πρώτη φορά κρίσεις πανικού (από άγχος+καφεϊνη+νικοτίνη) για ημέρες είχα έντονη ταχυπαλμία η οποία πίστευα πως ήταν στους 120+. Ούτε όταν την μέτρησα και είδα πως ήταν στους 80-90 (φυσιολογικό με ελάχιστο άγχος και τα παραπάνω) δεν ηρέμησα. Τελικά το αγνόησα, σταμάτησα να μετράω σφυγμούς κάθε δέκα λεπτά, και σιγά σιγά υποχώρησε. Τώρα σε ελάχιστες περιπτώσεις ανεβαίνει Έχει υπ'όψη σου πως η ταχυπαλμία είναι σαν την πίεση. Και μόνο το γεγονός πως σκέφτεσαι εκείνη τη στιγμή που μετράς σφυγμούς "λες να ανέβηκε;" Θα ανέβει. Το άγχος είναι μεγάλος μαλάκας. Νοιώθεις πως έχεις ταχυπαλμία και αγχώνεσαι. Αγχώνεσαι και έχεις ταχυπαλμία. Ξαφνικά δεν έχεις ταχυπαλμία; Τι έγινε; Κάτι δεν πάει καλά. Πάλι άγχος. Απλά αγνόησέ το όσο μπορείς.
Traumatias Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Σιγά το φάρμακο ρε παιδιά..εγώ έπαιρνα 1/4 του χαπιού από τα πιο ελαφριά που κυκλοφορούν στην αγορά και μέσα σε 1 μήνα τα είχα ξεπεράσει όλα, έλεος δηλαδή άλλο φαρμακολαγνεία άλλο φαρμακοφοβία...
freedubus Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ένας φίλος μου που είχε ταχυκαρδίες ζαμπονιαζόταν 1-2 φορές το μήνα.
status Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Για αρχή ηρεμείς, δεν σκέφτεσαι το ότι έχεις ταχυπαλμία και δεν τσεκάρεις συνέχεια τους παλμούς σου, όσο πιο πολύ αγχώνεσαι για αυτό το πράγμα τόσο πιο πολύ σου ανεβαίνει.. Κοινός σου ανεβάζει την πίεση το ότι ίσως ανεβάσεις πίεση. Κατα τα άλλα πας σε καρδιολόγο, σε κρεβατώνει, αράζεις και σου κάνει ένα ξεγυρισμένο καρδιογράφημα και πράττεις αναλόγως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.